Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ChromeX

addikt

válasz PowerBuldog #3493 üzenetére

én is ezt mondtam hogy nem ér semmit :) van egy két lap ami a transform után kap valamit de talán 2,3 db

A CC nerfről meg annyit, pvpben engem is zavart hogy megkapom az oink coldsnap creepinget, dehát istenem ez van ez a nature meg a frost én is csináltam. engem mondjuk a pvp kevésbé izgat mert oda amugy is más deckem van de gondoljatok bele a Pve kérdésbe kmolyan vannak olyan pályák ahol ez a feladat hogy váltogasd a CC-t a grinderen pl a bad harvi experten hogy ne érje el a vagont? na meg a random map a főnixel nagyon könnyu nekem is oylan deckem van most egypáran látták már 2shadow utána 4 nature de mostmár ezentul csak ezzel lehet megcsinálni? :( na midn1

meg amit nagoyn hiányolok az uj lapok teljsen fantáziátlanok megkapjuk a korábbi twilight lényneket (renegade is ez volt) tehát arra gondolok hogy legyen valami olyan képesség spell épület ami hasznos tényleg kuriozum de ilyet nem találnak ki nem tudnak vagy lusták? pl az uj spellek? hát most komolyan van értelme egyiknek is? alig van spell az meg a másik.
    boszanto ez az egész.

Új hozzászólás Aktív témák