Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz ÖregGondar #20651 üzenetére

Szard le, én százszámra kaptam a noob, lamer, f*cking noob, miserable noob, "the biggest lamer noob in the game" és hasonló mondatokat, kb. 4-ből 3 meccsen. 3 napja pl. ReCyruel mondta, hogy annyit nem érek, hogy játsszon ellenem, pedig már nem is az olyan paklival játszok, amire panaszkodhat. Azt, meg hogy szarul játszok páran folyamatosan mondják nekem. A legegyszerűbb, ha nem is foglalkozol vele.

Ha meg a kis felhasználójuk van, akkor azokat is letilthatod. Jah és ha ilyenek a legjobb barátaid, akkor inkább keress újakat, meg mi is itt vagyunk, szívesen segítünk bármiféle szidalmazás nélkül.

Jah és ha jössz skype-ra, akkor nap mint nap megtalálsz minket, és ott egy elég jó társaság van, szóval tényleg bármi kell, szívesen segítségedre sietünk.

Más: 16 nevezőnél tartunk a versenyen, de Murder és Demiron még nem mondtak semmi biztosat, legyetek szívesek majd valamilyen reakciót küldeni irányomba azzal kapcsolatban, hogy ráértek-e. Jah és az eddigi össznyeremény kb. 2500 bfp a felajánlott lapokkal és bfp-vel együtt!

(#20652) Zotya21: Én nem látom, a függöny és a szemben lévő épület eltakarja őket :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés