Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Nyitlocker
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
válasz
Razuel
üzenetére
A-a.. az Amiit legfeljebb a befektetéseim miatt lenne érdemes megvárni, de nem igazán tudom.. azután se játszanék.. és ilyen szempontból meg mindegy. Csak ezek hosszútávú befektetések és beletelne egy kis munkába mire sikerülne őket értékesíteni, de azon dolgozni, hogy még több BFp-t tudjak odaadományozni azon már nincs kedvem
Így is van elég. Amúgy is.. amit én tapasztaltam, hogy idővel csak romlott ez a játék, mind a játékosok, mind a lapok, mind az értékek és az arányok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro - Gold Titanium - 128GB - Akku: 100% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így is van elég. Amúgy is.. amit én tapasztaltam, hogy idővel csak romlott ez a játék, mind a játékosok, mind a lapok, mind az értékek és az arányok.