Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ne nézz már Lolka-Bolkának....mióta van Bf tolom,csak fórumra nem jártam...meg van nature deckem is,tudom miről beszélek....nah mivel támadod?mert,hogy erre nem adtál választ...lost koránstsem támadó deck.....főleg nem nature ellen...a spellek is mind védők...kobold,glacier,aoc,coldsmap(talán,ami támadást segíti) nos nézzük naturet: megtámadja a wellem mondjuk 2-3 burrowerrel én lehívok nightcrowlert,Ő megfogja enssel és úgy támadja,hogy én ne érjem L,lehívok még1-et az 1-et mondjuk csipked,lehívok darkelfet,hurrival eltolja,de már fölös,wellem nincs,hacsak glaciert rá nem nyomtam,erre Ő,megy is tovább a kövi wellemre és ez így megy....de lépj be a játékba és toljuk,korrekt srácnak tűnsz,akivel érdemes eszmecserét futtatni,játszani....nyílván akár egymás hibáiból is tudunk tanulni...amúgy a negationt nem tudom,hogy keverted be gyuri:az t3...pont ezt mondtam:lost ha eljut t3-ra,már szinte nyert ügye van,mert,ugye ami most divat grigori+nasty...Termite: mekkora szopatás :fyren láttam pont,bakker a hegyen keresztül elbontja wellt,orbot...mire odaért a csóka,hogy szétverje,nemvolt,kezdő orbja,welljei...arra ráteszi a társad a glaciert....
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számitógép, PC (RX 580 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámitás! Posta ok! (32)
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest