- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ne nézz már Lolka-Bolkának....mióta van Bf tolom,csak fórumra nem jártam...meg van nature deckem is,tudom miről beszélek....nah mivel támadod?mert,hogy erre nem adtál választ...lost koránstsem támadó deck.....főleg nem nature ellen...a spellek is mind védők...kobold,glacier,aoc,coldsmap(talán,ami támadást segíti) nos nézzük naturet: megtámadja a wellem mondjuk 2-3 burrowerrel én lehívok nightcrowlert,Ő megfogja enssel és úgy támadja,hogy én ne érjem L,lehívok még1-et az 1-et mondjuk csipked,lehívok darkelfet,hurrival eltolja,de már fölös,wellem nincs,hacsak glaciert rá nem nyomtam,erre Ő,megy is tovább a kövi wellemre és ez így megy....de lépj be a játékba és toljuk,korrekt srácnak tűnsz,akivel érdemes eszmecserét futtatni,játszani....nyílván akár egymás hibáiból is tudunk tanulni...amúgy a negationt nem tudom,hogy keverted be gyuri:az t3...pont ezt mondtam:lost ha eljut t3-ra,már szinte nyert ügye van,mert,ugye ami most divat grigori+nasty...Termite: mekkora szopatás :fyren láttam pont,bakker a hegyen keresztül elbontja wellt,orbot...mire odaért a csóka,hogy szétverje,nemvolt,kezdő orbja,welljei...arra ráteszi a társad a glaciert....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest