Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sousuke90

aktív tag

válasz Fl3x #15344 üzenetére

Szia!

"Ez a play4free játék tartalmaz minden lapot csak BF pontokat kell venni ha akarunk
    vmit elérni a játékban? Vagy kell meg kell venni a játék nem free változatát, hogy elérhető
    legyen minden lap?"

Igen, mindet tartalmazza. Nem nem kell megvenni, elég csak bfp-t venni. De ha van időd és türelmed, és kereskedsz kicsit ingame, akkor még azt se kell.

"Számít az, hogy PVE-ben más paklival játszom mint amivel majd PvP fogok,
    mármint arra gondolok h a lotokat PvE pályákon a paklimhoz igazítja vagy teljesen random?"

Mivel teljesen más típusú paklik kellenek PvE-re és PvP-re (pl. t4 kérdése), ezért legalább 2 külön paklid lesz. Az viszont, hogy PvE-ben milyen upgrade-t kapsz, az a maptól függ. Mindegyiknek van egy pool-ja, amiből random kapsz.

"Mit jelentenek az h t1, t2, t3?"

Hány orb szükségeltetik az adott lap kijátszásához. A tier szóból jön. T1, 1 orb kell, T2, 2 orb kell, és így tovább.

"Mik azok a totemek? Hogyan lehet őket szerezni?"

Szerintem te tome-ra gondolsz. 4 booster-nyi kártyát tartalmazó csomagok. Bár legutóbbi patchben eléggé megváltoztatták, majd a többiek kiegészítenek. Talán még mindig 1 hónapig él, de utána elveszted az összes lapot. Alapból u2c2-n van minden lap, amit így szerzel. És ezzel tudsz tome pvp-t játszani, ami dupla token van jutalomként.

"Nature/shadow PvP paklit szeretnék majd összedobni, de mi a különbség a Nature/ Frost Shadow közt,mert neten sem naon találtam az utóbbit és az oldalon is csak az elsőnek említett pakli van?"

Nem teljesen értem a kérdést, de ha az a kérdés, hogy mi a különbség nature/frost és nature/shadow között, akkor a válasz a második orbod színe (frost vagy shadow).

"Kombók az pontosan micsodák? Honnan tudom én milyet használhatok és h mondjuk mikre figyeljek oda ha le kell egyet védekezni?"

Nem kell semmi extrára gondolni, sima kombinációk. Mint a TCG-ben a synergy a lapok között. Nincsenek igazából előre kifejezetten meghatározott dolgok. Bármit használhatsz, amihez van lapod.

Na asszem mindenre válaszoltam, a tome-ot valaki majd egészítse ki. Ha valami maradt ami nem világos, kérdezz nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák