Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Frost T1-en nagyon erős abban murdeernek igaza van, de ha látod, hogy íjászokat hív le gyorsan fel T2-re vagy sok lovast és robbantgasd szét. Heal-je nincsen és lassú. A frostos nekem sem nehéz. Én a naturral vagyok gondban, ha rushol.
murdeernek viszont igaza van, hogy a pure shadow nem veheti fel a versenyt a többi pure deckkel. A legtöbben meg vegyes decket használnak, azzal végképp nem tud mit kezdeni. Pure frostban nincs cc, heal. Néhány erőssége van csak. T1-en a phase, T2-n a koc, T3-on a pyro? nem igazán... Harvester meg 350.
Persze a támadásról beszélek. Védelembe még mage és aura...A fő baj mégis a cc és heal hiánya.
Ez persze a pure shadow nem a lost souls...
A pure fire viszont kezdetben volt nekem gond a lost souls simán veri. Nekem lost soulssal pont Razuel deckje a gond, mert mindenre van countere. Méghozzá olyan counter ami foghatatlan losttal. Illetve még nem jöttem rá a razor shard + aggressor + heal + cc kombót mivel fogjam. Valaki?
Murdeer nem op hatásba ütközött, hanem a pure shadownak nmagyon nehéz a pure frost ellen. Szerintem Murdeer menny rá a phse használatára vagy instant T2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- talmida: Változások 2. rész
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Micro Four Thirds
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest