- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
Ja, akkor sh/f/sh leszek.Egyébként nem szeretem hogyha az első és második orb különbözik, olyankor mindig 1. orbomat darálják be és akk végem, de ha ezt a dekket épitem ki szentem jó lesz.
Na akk t1:nox, forsaken,dread(witchclaws ha kijön amii, 1 bfp ért veszek(common lap)700 ért drága a piros, ám a dreadot jobban szeretem),nasty,phase,nightguard,life weawing(7 lap)
t2 re visszatérek...
t3:grigori,ashbone,silver,soulsh(4lap)--vigill nem kell, 180 power+barrier, akk inkább odameek grigorival és robbantom xd
szal t2 re maradt 9 lap:
-mounty
-lyrish knight
-home soil(motivate helyett)
-gravity
-reaver
-kobold tric
-ice barrier(lyrishnak, home soilnek meg vigilnek)
-nc
-darkelf
-aoc
-coldsnap
-unholy power(12 lap)
És megint itt vagyunk ,23 lap.t3-on minden kell.T1 en nem tom mit vehetnék ki,t2-n meg reavert esetleg(mounty potolja),a spellek kellenek(max unholy power nem,100 powerért tudok még egyet hivni szinte akármiből, az meg dupla sebzés és dupla hp ha ugy nézzük),szal darkelf/nc/lyrish hármasbol ki kell venni 1-2 lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Filmgyűjtés
- Motoros topic
- Darabokban az xAI: a fél alapítócsapat lelépett
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- További aktív témák...
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest