Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pampo
csendes tag
Azt hozta fel érvként, hogy olyan, mint a a yugioh, és senkit se érdekel. Aztán mentünk cs1.6-ra mixelni
Igazából ebben van is igazság, mert reklámoztam a játékot 2 fórumon, egyiken 160 megtekintés, másikon 500 körül, és ebből volt 5 komment, 5kommentből pedig 1 kapcsolódik a játékhoz, a többi pedig off. Nekem tetszett ez a kártyás megoldás, de valóban ez olyan, hogy TréyMerFrí(play4free). Aha, aztán a sok újgazdag kölöknek bentvan a paklijában vagy 30k ezer forint. Ezért nem szerettem sose az "ingyenes" gémeket. Vagy sz*r, vagy pedig hogy megtudj élni fizethetsz havi 10k forintot. Ennyi pénzből pedig tudsz venni egy dobozos játékot, mondjuk cs1.6, bfbc2, vagy kinek mi tetszik, és sokkal több ideig el lesz vele... De félre értés ne essék, ezt a játékot is sokára unjátok meg (ha megunjátok), mert ha csináltál egy dekket, és meguntad, akkor elcseréled, elcseréled, elcseréled (körforgás), és ennyi. Na mindegy, énse tudom miért írtam ennyit. Jónyolcszakát! Csaó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából ebben van is igazság, mert reklámoztam a játékot 2 fórumon, egyiken 160 megtekintés, másikon 500 körül, és ebből volt 5 komment, 5kommentből pedig 1 kapcsolódik a játékhoz, a többi pedig off. Nekem tetszett ez a kártyás megoldás, de valóban ez olyan, hogy TréyMerFrí(play4free). Aha, aztán a sok újgazdag kölöknek bentvan a paklijában vagy 30k ezer forint. Ezért nem szerettem sose az "ingyenes" gémeket. Vagy sz*r, vagy pedig hogy megtudj élni fizethetsz havi 10k forintot. Ennyi pénzből pedig tudsz venni egy dobozos játékot, mondjuk cs1.6, bfbc2, vagy kinek mi tetszik, és sokkal több ideig el lesz vele... De félre értés ne essék, ezt a játékot is sokára unjátok meg (ha megunjátok), mert ha csináltál egy dekket, és meguntad, akkor elcseréled, elcseréled, elcseréled (körforgás), és ennyi. Na mindegy, énse tudom miért írtam ennyit. Jónyolcszakát! Csaó.