Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Annyit hozzáfűznék, hogy smokegyuri-val nem jutottam el T3-ig, sőtt ő elöbb ment T2-re. Azt hiszem így más a helyzet... gondolkozzatok
...ezek szerint T2-ig linekillernek is láma deckje van. Az első támadásait T1-el vertem vissza, míg én felmentem.A másik. OnSeT T3-ig el is kell jutni ellened és fel kell építeni 3 churchöt 300 power...

A harmadik reakcióm, hogy sunstridert hoztál le, én azt hittem használod a speckóját
Egyébként olyankor szoktam aura + warp a másik church-höz
Az sem szokott jó megoldás lenni, ha már 2 church-öm van. + ott a Vigil is...És az igazsághoz hozzátartozik, hogy miután OnSeT kikapott tőlem (láma vagy nem láma nekem a játék számít) megvert egy fej-fej melletti küzdelemben mikor én pure sadó voltam. Az picin múlott
Csak elrontottam 2 harvi helyett 1+ T3 kellett volna... Azért pure sadóval fire/frost ellen nem egyszerű (hozzátenném, hogy fire/frosttal is lehet lámulni
) -
Murder3
addikt
Supression könynebb elleen mert az spell és nem tudja eltüntetni se teleportálni

bár az meg nem fér be pvp-be de church ellen jobb a sima íjásznál papíron.
Amúgy vettem végre még 1 chargot a magemra

már 9-es de drága sajan és nem aakrk költekezni
a cyrianokból most kiéltem magam booster ügyileg meg 1.2 egység is belefért.Más.
Utóbbi időbe nem tudom hogy, de kezde megszeretni a dred reaping képességét
korábbban mikor forsaken,nox spameltem nem nagyon tudtam elképzelni h miért lenne jó, de az utóbbi időbe már sikerül is jól használnom meg hasznos is...érdekes(bár főleg a skeletonos deckembe kurva jó
skeli+dredekre msot rákaptam, csak sajnos azokkal nem igen könnyű csak, forsanek és nox sajan kell pedig próbáltam nélküle....
executor a nox helyett, de sajna malee-knek nincs létjogosultságuk rangek ellen igazán
Én próbálok válltozatos deckeket de kulcs lapok nélkül sajna nem lehet

kár.a reaping recastját viszont le lehetne venni a frost sorcerer szintjére....
így túl hosszú és mivel nem nagyon lehet sok életpontos egységet elkapni így azért nem túl hatásos sok esetbe, főleg hogy baromi hosszú az animja is ami alatt simán sebzik
Megint más...
Emlékszem régen alig értem el a fiend szintet és amikor levertem egy fiended mennyire örültem h még soha... most meg megyek 2-őt és már archifiend vagyok...lol
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...ezek szerint T2-ig linekillernek is láma deckje van. Az első támadásait T1-el vertem vissza, míg én felmentem.
Egyébként olyankor szoktam aura + warp a másik church-höz