Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

válasz OnSeT #13989 üzenetére

Annyit hozzáfűznék, hogy smokegyuri-val nem jutottam el T3-ig, sőtt ő elöbb ment T2-re. Azt hiszem így más a helyzet... gondolkozzatok :) ...ezek szerint T2-ig linekillernek is láma deckje van. Az első támadásait T1-el vertem vissza, míg én felmentem.

A másik. OnSeT T3-ig el is kell jutni ellened és fel kell építeni 3 churchöt 300 power... :)

A harmadik reakcióm, hogy sunstridert hoztál le, én azt hittem használod a speckóját :D Egyébként olyankor szoktam aura + warp a másik church-höz :) Az sem szokott jó megoldás lenni, ha már 2 church-öm van. + ott a Vigil is...

És az igazsághoz hozzátartozik, hogy miután OnSeT kikapott tőlem (láma vagy nem láma nekem a játék számít) megvert egy fej-fej melletti küzdelemben mikor én pure sadó voltam. Az picin múlott :D Csak elrontottam 2 harvi helyett 1+ T3 kellett volna... Azért pure sadóval fire/frost ellen nem egyszerű (hozzátenném, hogy fire/frosttal is lehet lámulni :) )

• Murder3

addikt

válasz OnSeT #13989 üzenetére

Supression könynebb elleen mert az spell és nem tudja eltüntetni se teleportálni:D

bár az meg nem fér be pvp-be de church ellen jobb a sima íjásznál papíron.

Amúgy vettem végre még 1 chargot a magemra:D
    már 9-es de drága sajan és nem aakrk költekezni:D
    a cyrianokból most kiéltem magam booster ügyileg meg 1.2 egység is belefért.

Más.
    Utóbbi időbe nem tudom hogy, de kezde megszeretni a dred reaping képességét:D
    korábbban mikor forsaken,nox spameltem nem nagyon tudtam elképzelni h miért lenne jó, de az utóbbi időbe már sikerül is jól használnom meg hasznos is...érdekes(bár főleg a skeletonos deckembe kurva jó:)skeli+dredekre msot rákaptam, csak sajnos azokkal nem igen könnyű csak, forsanek és nox sajan kell pedig próbáltam nélküle....
    executor a nox helyett, de sajna malee-knek nincs létjogosultságuk rangek ellen igazán:(

Én próbálok válltozatos deckeket de kulcs lapok nélkül sajna nem lehet:(
    kár.

a reaping recastját viszont le lehetne venni a frost sorcerer szintjére....
    így túl hosszú és mivel nem nagyon lehet sok életpontos egységet elkapni így azért nem túl hatásos sok esetbe, főleg hogy baromi hosszú az animja is ami alatt simán sebzik:(

Megint más...
    Emlékszem régen alig értem el a fiend szintet és amikor levertem egy fiended mennyire örültem h még soha... most meg megyek 2-őt és már archifiend vagyok...lol :Y

Új hozzászólás Aktív témák