- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Aki még szeretne multizni kicsit most tegye meg mert ki tudja mi lesz
Idézek egy PH-s hozzászólásból
Régi játékainkra nagy csapás vár:
Május végén leáll a Gamespy master server szolgáltatása, olyan játékok online multiplayer szerver keresője válhat használhatatlanná, mint a Battlefield 2 - 2142 - BC2,
[link] -
bul07
nagyúr
válasz
nindzsavagyo #37627 üzenetére
Sőt karácsonykor 1€-ért volt kapható
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
ADAM1337 #37559 üzenetére
Lehet hogy következő telepítésem már W8.1 lesz
Egy két hónap és alaplap+processzor cserét tervezek, és telepítenem kell
FX-8320 gondoltam egy Asus lappal, de még annak utánnak kell járnom hogy mikkor jön a következő generáció ami kiváltja ezt, mert ha ősszel akkor lehet érdemesseb lesz kivárnom, végülis bf4-be is megvan a 60-80-an FPS-em pályától függően most is -
bul07
nagyúr
válasz
Micsurin #37483 üzenetére
Én Magnum Ammunition használom nagyon adja vele , távcsövesnél még a világ végéről is egy lövés vele (persze HC játszva)
Nálam
Assault - XM8 Prototype - M16A2 - AN-94 Abakan
Engineer - UZI Kevés a töltény de erős és pontos is még távolra is(Távcsöves csírákat is ki lehet vele szedni olyan pontos távolra is)
Medic - ép mi
Recon - GOL Sniper Magnum -
bul07
nagyúr
Ti mostanában nem vettetek észre furcsaságokat
Hogy mire gondolok
Rush-ba, betölt a következő pálya kiválsztom hogy ép mivel megyek és még viszaszámol az indításhoz, (védő vagyok) leéledek futok egy keveset de már az elenségtől valki élesíti is
De hogy ért oda ilyen gyorsan?
Én valami csalásra gyanakodok, meg egyesek jobban bírják a lövéseket is -
bul07
nagyúr
válasz
aram01 #37461 üzenetére
Én ezt a Stats oldalt jobban szeretem
Ahogy nézem aknát nem igen szoktad használni, pedig milyen jó vízbe dobálni és csak úgy robbannak a járművek
Én dobálom ha tehetem , mert nem tűnik el
És védekezni jobban tudok mint támadni
-
bul07
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37429 üzenetére
Gondolhatod , nekem ez ment a levesbe [link], 575 órás játékidővel
Most én is nulláról kezdtem hát szenvedek is rendesen -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Új névvel sikerült belépni nekem is
De mi ez már hogy a régi nevemmel nem léphetek be mert a kezdő betűje nagy -
bul07
nagyúr
Ti be tudtok jelentkezni, nekem sehogy se meg
-
bul07
nagyúr
Ha rokonak ismerősnek nem lenne meg a BC2 itt a lehetőség
Battlefield Bad Company 2 Ultimate Digital Collection $8.99 (2070Ft), minden benne van a Vietnam kiegészítő is -
bul07
nagyúr
válasz
aram01 #37334 üzenetére
Én 4200+8600silent+2gb kezdtem neki először a BC2-nek , de 1680x1050-en nem volt élvezhető, ekkor jött 9800-as, ezzel már játszható volt
Visszont hiába van most tűrhető gépem(adatlap) low grafikán játszok még mindig, jól jön az az előny hogy fák bokrok nem takarják az ellent
-
bul07
nagyúr
Mostanában én is egyre többet tolom, ha elegem van a bf3 hülyeségeiből akkor kilövöm és jöhet bc2
HC Rust tolomÉn jobban szeretem a bc2 bár ennek is megvannak a hibái
De már jön a bf4(bár szerintem nem lesz nagy duranás , mert nagyon hasonlít a 3-ra, nevezhetnék bf3.5-nek is, egy nagy DLC a bf3-hoz)
-
bul07
nagyúr
És itt az akció, újra 5€ a Vietnam az Originbe
(Én meg pont tegnap vásároltam ell az e havi , "elszórós" pénzemet , rendeltem egy DVR-t a kocsiba)
-
bul07
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37257 üzenetére
Tolnám én is ha lenne időm meg kedvem , 24/48 dolgozok, 24óra munka után örülök ha alhatok egy normálisat
-
bul07
nagyúr
Csak egy példa legutóbbi karácsonyi akcióból
2K Shooter Pack amibe ezek voltak
Bioshock
Bioshock 2
Borderlands Game of the Year Edition
Duke Nukem Forever Complete PackÉs mindez 9.99$ -ért, sőt járt még mellé egy 5$ kupon, amit jan 1- 31 közzöt lehetett felhasználni a megszabot játékokra vagy packokra, és a fent említett pack is benne volt tehát 5$-ért meglehetet venni
-
bul07
nagyúr
Először én is féltem az Amazontól de olyan akcióik vannak hogy nem bírtam elenálni, és nem kevés játékott vettem már
Angolul én se értek, bár egy regisztrálás már megy fordító nélkül( #37250 ) SüdiLaller
Hát nézd tényleg nem sok a 2k, de úgy már sok hogy engem csak a multi érdekkel és nem is olyan sokkat játszanék vele
Megfogatam hogy olyan játékért adok ezer forintnál többet amivel min 10-15órát játszok is
Több min 150 játék van a steam fiókomba és felével se játszottam még -
bul07
nagyúr
válasz
aram01 #37146 üzenetére
Én távcsöves szeretek lenni és méghozá a hangtompítós verzióval(az egylövésessel, most nem jut eszembe a neve)
Én a rakétásoktól agybajt kapok , nagy tudás nem kell ahoz hogy CG-vel öljön
Bár van hogy én is használom szórakozásból, megjelölöm és úgy fogom be a rakétával
Az a legjobb ha a fejét jelölöm meg és látja a piross vilogást, na akkor aztán elkezd futkosniDe amúgy elég ha rajtam kivűl még egy vagy két társam nem balf@sz és hozzuk a kört
Bár vannak pályák amiket nem szeretek és nem is megy rajtuk anyira -
bul07
nagyúr
Mostanában én is visszatértem játszani, igaz Squad Deathmatch szoktam tolni mert pörgős és szórakoztató , persze HC-n mert ott nincs spot(erről erős véleményem van hogy hova tehete volna aki kitalálta)
Próbáltam a Conquest is de szinte mindig volt bázis támadás, és a sokadik eset után már mindenkit szidtam, így hanyagolom ezt a játékformátCsak egy baj van egyre kevesebb játékos van(főleg éjel)
És mintha sokkal együgyűbek is lenénnek, én mindent megteszek hogy nyerjünk de a három társam csak öleti magátt, sokszor akkor is többet ölne ha éledés után vaktába dobálná a gránátokat és lövöldözne össze visszaRush-ra még ránézek, de sose szeretem , sok múlik a csapaton
-
bul07
nagyúr
válasz
Illusion1010 #35151 üzenetére
Saiga 20k Semi , meg a USAS-12 Auto nem volt ilyen erős
-
bul07
nagyúr
Na kipróbáltam ezt az új frissítést hát azt kell hogy mondjam hogy a fegyverek sebzése nagyon nem frankó ,
az érzésem mintha az összes "sörétes" fegyver átalakult volna mesterlövész puskává a pálya másik feléről leszednek vele ,
Mortar Strike is változott sokkal szétszórtabb lett a becsapódása és nem is olyan erős (egy tetőt nem rombol le)
UH-60 Transport oldalfegyvere meg nagyon erős lett
gránát kóválygást se javították , bedobtam egy rombolt házba és egy láthatatlan valamiről visszajöttNa mindegy a BC2 nyugdíjazom mert úgyis itt van a BF3
-
bul07
nagyúr
Hát most volt egy kis időm játszani(fél éve először vettem elő) , teljesen elsz@rták ezt a játékot az összes robbanó dolgot úgy legyengítették hogy nem igaz, és mindez HC szerón
CG-vel lövök faépületre és meg se akarja rombolni nemhogy a bent lévőt megölni , mi ez már
gránátlövő pukkan de semmi hatása az ellenségre
gránát mellette robban és meg se hal tőleHú úgy érzem hogy BC2 ezennel végleg befejezettnek tekintem részemről BF3 remélem azért jobb lesz, ha valakit eltalálok az meg is fog benne halni
Na de jön a BETA és meglátjuk -
bul07
nagyúr
Olvasom a azoknak a játékoknak a fórumát amivel játszanék is ,csak az a baj hogy még mindig nem tudok
Hogy egy garanciás ügyintézés lassan két hónapig eltartson , sose hittem volna , hétfőre van megbeszélve hogy megyek a boltossal a nagykerbe és ott majd kiegyezünk hogy mit hogy , 945 procit nem nagyon kapni már (mielőtt bárki azt gondolná hogy nem hajtottam a boltost, örülök hogy egyáltalán lesz alkatrész mert csőd közelbe van a bolt és tartottam tőle hogy nem is lesz cserealkatrészem) -
bul07
nagyúr
válasz
eugabesz #30632 üzenetére
Használd a AIDA32 v 64 naplózás funkcióját és azon szépen nyomon tudod követni hogy miből menyi erőforrást használ a géped (kép hogy hogy is néz ki)
-
bul07
nagyúr
Sziasztok rég jártam ere és lenne egy kérdésem
kaptam emailbe egy kódot Battlefield Play4Free BETA -hoz
csak már nem tudom hogy mi is ez pontosan -
bul07
nagyúr
válasz
BalaNce87 #23222 üzenetére
amúgy a BO fórumrészbe linkelte valaki nem is vettem volna figyelembe ha a hozzászólások között nem olvasom azt hogy nem sért semmilyen szabályt csalás hirdetése és erről egyből az ugrott be nekem hogy itt pár élménybeszámoló meg más miatt simán át lett helyezve egy komplett fórum rész de csalást azt nem tilos hirdetni
-
bul07
nagyúr
nesze neked prohardver
x22Cheats - xPackage Lifetime
persze ez nem szúrja a szemét egyik mod-nak se de annak idején ami itt ment az igen -
bul07
nagyúr
válasz
BalaNce87 #23130 üzenetére
amúgy nézd meg Everest-el hogy játék alatt mit menyire használ és ott egyértelműen kiderül hogy mi a korlátozó tényező
amikor még nekem AMD Athlon™ X2 4600+ processzorom volt ugyanezzel a VGA -val ami most is a gépembe van mindig 100%-on volt terhelve a processzor BC2 alatt -
bul07
nagyúr
válasz
BalaNce87 #23123 üzenetére
a játékot azért kérdeztem mert azt hittem a BO -gondolsz és az is jobban futna 4magal
na de BC2 én is 2magosról váltottam 4magosra a VGA-m maradt és így is majdnem megduplázódott a FPS-em
az én véleményem is az hogy 4magos procira bővíts először majd jöhet a VGA
bár én most egy jó hónapig biztos nem vennék semmit mert eszeveszett módon megugrottak az árak 2hete még 34e FT volt egy Phenom II 955 most meg már 40e Ft körül
Q8300 néztem meg árgépbe 35e Ft tól lehet kapni (legolcsóbbat nem vetem figyelembe)én nem tudom hogy AMD Phenom II 955 és Intel Q8300 hogy áll egymáshoz viszonyítva(melyik az erőseb)
de nézzük
AMD alaplap +processzor
ASROCK N68C-S UCC/BULK + Phenom II 955 BE kb 50e Ft de ugye itt el lehet adni a régi alaplapot meg a processzort
Intel processzor
Core2 Quad Q8300 36e Ft a régi processzor el lehet adni -
bul07
nagyúr
ránézek már én is az új pályákra hogy legalább véleményem legyen róla
Ipon-nál
Battlefield Bad Company 2 - Vietnam (PC) ELŐRENDELÉS Webshop Ár: 3.362Ft
mivel elméletileg csak egy kód a szállítás számomra rejtély egy borítékot fognak futárral küldeni vagy dobozba lesz -
bul07
nagyúr
válasz
onereborn #22604 üzenetére
ezen mondatod felet nem tudok elmenni
Ami azt illeti a COD tényleg elég pontagyúaknak szól akik csak mennek oszt lűűnek!
azzal még nincs bajom hogy leírja valaki hogy neki nem tetszik a játék mert, de hogy azt írja valaki hogy azért mert mondjuk pont én szeretek játszani a Black Ops-al értelmi fogyatékos hülye gyerek vagyok na ne már ha ezt komolyan gondoltad akkor régen rossz
BC2 meg a BO nem érdemes összehasonlítani játékmenetre nézve teljesen más a kettő grafikára persze össze lehet hasonlítani de mit lehet várni egy ezer éves motortól hát csodát nem és igen ideje lenne váltaniuk szerintem is -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
r-chee #22192 üzenetére
nekem csak esetleg a rombolható környezet ami hiányozna a többi része erősen felejtős nem sorolom mert mindenki tudja érzi
amióta csak játszok ezzel a játékkal mindig csak ara kelet várni hogy javítsanak valami hibát még sose lehetett azt mondani hogy ez most jó, ha javítanak is rajta biztos hogy el is b@sznak valamit
-
bul07
nagyúr
(#22181) r-chee; (#22182) ciry
jól mondjátok szó nélkül el kell viselni a szívatást 7hónap alatt nem tudtak egy normálisan működő játékot létrehozni mindig van valami nyűgje ez van szeretni viszont nem kellrészemről pont jókor jött ez a megerősítés hogy váltani kell a közeljövőbe, csak azokat sajnálom akik sokat vártak ettől a játéktól és egy szinte folyamatos hibákkal való szenvedést kaptak
ahogy észrevettem egyre kevesebben játszanak és egyre hígul a játékos gárda szomorú de ez van, még esetleg a Vietnam kavarhatja meg az állóvizet ami részemről felejtős(15$ nem ér számomra) -
bul07
nagyúr
nagyon rossz lett számomra ez a új patch
kivették a nyomjelző lövedékeket ahogy mások is említették
távcsöves fegyvernél se lehet látni a lövedéket így marha nehéz belőni hogy menyivel kell még feljebb lőni ,helikopternél szinte esélytelen nagy távolságról lelőni az ellenséges helikoptert mert ott se lehet látni hogy menyivel kerülte el a lövedék,mintha a tracer se húzna csíkot, jobb lett volna ha nem nyúlnak hozzá
két napalat nem találtam olyan szervert amin ne lett volna néha bazi nagy laaggde nem baj legalább könnyebb dönteni hogy váltsak e másik játékra(BO) vagy ne
-
bul07
nagyúr
hát helizni sokkal nehezebb lett szerintem, jobban sérül
Vads-ozni is könnyebb sokkal gyorsabban lehet célra tartani és követni a célt vele -
bul07
nagyúr
de jó lett az új Patch úgy b@sz ki win7-be mint régen tette
köszi DICE
remélem gép restart segít rajta -
bul07
nagyúr
válasz
r-chee #22066 üzenetére
MW2-őt (cod6) én csak kényszerből(sok csaló) hagytam ott és kezdtem játszani BC2-vel nekem jobban tetszik a cod sorozat ez jó de nekem nem az igazi
szerintem BC2 -höz már nem fognak pályákat kiadni jön a Vietnam jó sok pénzmagért és le is tudták egy ideig átunna meg a Battlefield 3 újabb jó sok pénzmagért és így tovább
-
bul07
nagyúr
válasz
F_Zolee #22062 üzenetére
te lövedéked legalább nem követett annyira mint másoké szokott
amúgy elég furcsa hogy oldalazok a helivel és olyan messziről hogy szinte nem is látom a tankot simán kilőnek röhej
volt hogy közvetlen közelről telibe lőttem a helikoptert tankkal mert elém fordult meg se kottyant neki repült tovább
bug hegy az egész játék
csak jöjön a Call of Duty: Black Ops és feleljen meg az elvárásaimnak úgy hagyom itt a BC2 mint a nem is tudom -
bul07
nagyúr
válasz
Illusion1010 #22045 üzenetére
nem is sejtetem hogy ennyire osztja a fejeseket a GOL Sniper Magnum fegyver
-
bul07
nagyúr
válasz
WhiteWalker #22002 üzenetére
semmi gond
mondjuk a kis képen ott a felbontás sőt a kép mérete formátuma is 1680X1050 264K jpg
low grafikai beállítás és dx9
egy 9800 VGA-tól nem is sokkal több telik ha 100 körüli FPS-t akarokamúgy meg igen jól jön ha bokrok vannak mert szépen lehet látni a mozgó ellenfeleket nem takarja őket semmi
-
bul07
nagyúr
na voltam helikopterezni nem igaz hogy tankkal hogy kilőtték alólam vicc az egész és nem közelről áá
itt az aprón van már csomó
egyszer telepítetteket árulnak meg van aki csak a kódot ami még nem volt felhasználva
3-4e Ft lehet adnák érte
csak én még ezt is meggondolom mert ha jön a Call of Duty: Black Ops és ara is kíváncsi vagyok és egyszerre kettővel úgyse fogok játszani akkor meg az egyik felesleges pénzkidobás lenne még akkor is ha olcsón hozzá lehetne jutni,meg amúgy is próbáltam a MoH BETA-t meg a singlet is végigtoltam és nekem nem jön be olyan cod2 színvonal szerintem és nem jó értelembe, persze a cod2 a maga idejébe nagyon jó volt de egy 2010-ben kiadott játék ne legyen már ennyire lemaradva -
bul07
nagyúr
jót heliztünk tegnap
most akartam menni játszani mikkor néztem még játszottál utána 5percel már nem voltál fent így egyenlőre nem mentem fel játszani egymagamba idegenekkel valahogy nehéz kedvet kapni
bár most lehet felmegyek megint kicsit helikopterezni(lehet ajánltatott teszek az egyik eladó MoH-ra pofátlanul alacsony ajánlatot)
-
bul07
nagyúr
válasz
BalaNce87 #21922 üzenetére
hát biztos viccnek szánták csak nem a játékosoknak, ők röhögnek a játékosokon hogy megveszik, újabb pénzmagot tudtak behúzni szinte semmiért
amúgy az apróba már elég olcsón lehet venni Medal of Honor Limited Edition-t akkor inkább már egy teljes játékot vennék
-
bul07
nagyúr
januárba ki fogja ezt megvenni ennyiért akkora már Medal of Honor-t,vagy Call of Duty: Black Ops -ot itt az aprón majd meg lehet kapni na jó lehet kicsit többért
-
bul07
nagyúr
régen hogy ment a vita hogy érdemes e 4magos processzora váltani BC2-ben
akkor kelet volna ez a mérésamúgy az elmúlt két hétbe jó ha 4-5órát játszottam valami változás jöhetne már
-
bul07
nagyúr
válasz
ADAM1337 #21796 üzenetére
(#21797) szabi62
na megpróbáltam lehet hogy rossz szervert fogtam ki de itt még nagyobb cemp van mint rush-ba 16voltak a csapatomba abból 10-en snaperrek
ellenséges oldalon voltak a szerver bérlői egytől egyig mint snaperkedet egy dombtetőnna mindegy most még úgysincs más alternatíva ha játszani támad kedvem lehet én is beállok cempelni és akkor engem se fog zavarni hogy meg se moccan senki
-
bul07
nagyúr
6 napja nem játszottam BC2-vel (Medal of Honor-ral toltam pár órát)
gondoltam hátha jobb lesz játszani kis kihagyás után, de nem 10perc elteltével már untam az egészet ugyanazok a pályák ugyanott támadnak ugyanúgy cempelnek mikkor támadni kellene ugyanazok a bugok (pl, lába elé lövök gl-el és simán átfut rajta)gondoltam újítanom kellene valami jó kis játékot
említettétek itt a Frontlines: Fuel of War multiba még nem próbáltam de a single része nagyon bejött ezen gondolkoztam el 3e Ft hozzá lehetne jutni
csak nem tudom hogy van e még kelő mennyiségű játékos a multiban -
bul07
nagyúr
majd jön a Medal of Honor és kaszálnak azzal
nem divat már támogatni(életben tartani) a játékokat csak az ép szükséges hibákat javítani és nyereség reményébe fizetős "DLC" -be kiadni pár pályát kicsit modolva -
bul07
nagyúr
válasz
r-chee #21704 üzenetére
én először megnézném hogy most menyire használja a processzort a játék
mondjuk Everestel naplózás(így nézne ki)
szerintem ha 65-70% körül vagy felette akkor inkább processzor -
bul07
nagyúr
válasz
gabipaci #21698 üzenetére
1, az is buggos nem kicsit nekem is volt hogy több nap után jelent meg az általam lekéselt
én tuti hagynám a fenébe a játékot csak ara vigyáznék hogy senki ne kerüljön közel hozzá így le se tudnák késelni
menyi kamikaze játékos lesz a szerveren mindenki késelni akar majd -
bul07
nagyúr
válasz
BalaNce87 #21693 üzenetére
valamikkor csak kiadják
mondjuk engem nem érint mert ebe a játékba már nem ölök több pénzt
(pár nap itt a cod7 talán azt veszem meg)félelmetes amúgy hogy a leveleken,gazon,kidöntött fa lombján menyire nem lehet átlőni
MG3-al próbáltam valakit megölni kidöntött fa lombján keresztül hát kelet hozzá több mint fél tárnyi golyó az pedig nem kevés töltény -
bul07
nagyúr
ha jól kerestem rá a netten akkor 2600HD már képes DX 10 -re
telepítésnél általában a legnagyobb DX állítja amit tud a gép viszont DX9-be nagyobb FPS-t lehet elérnieben hozzászólásban le van írva hogy tudod átállítani DX9-re
hátha ez is csökkenti a diavetítést
-
bul07
nagyúr
1, új VGA driver megoldaná(meg kell találni a legjobbat) mert sokáig tart nálad a pályabetöltés, amúgy a géped adataidból esetleg meg lehetne mondani hogy melyiket próbáld meg
2, országon belül ezt hogy érted a magyar szerverek is külföldről vannak bérelve mert magyar szolgáltató nincs
3, célkereszt a medic-re(mondjuk) és a Q gomb nyomkodása ekkor kiabál neki , amúgy a Q gombbal lehet spotolni is -
bul07
nagyúr
válasz
madgie #21648 üzenetére
persze amit írtam HC-re igaz mert sima szerveren más ott a piros pöttyre való lövöldözés a menő így kell pár távcsöves
a múltkor felmentem egy normál szervere elkezdtem a pöttyökre lövöldözni lett is hirtelen egy 11:0 arányom ekkora már mindenki csalózott amibe részbe igazuk is volt mert én piros pöttyre lőttem egy csaló meg kockára nem sok különbség van közte -
bul07
nagyúr
válasz
madgie #21644 üzenetére
ezt én is így szoktam főleg ha mar 3-nál több van a csapatomba támadásnál ha már ő elrontja a játékélményt azzal hogy nem támad akkor én is az övét
védésnél nem zavar annyira de ha ott villog mellette a m-com és nem mozdul felé(persze ha már futnak vagy 3-4en akkor oké) csak távcsövezik tovább biztos hogy team kill-be megölöm
nem véletlen van mát közel 1000 team kill-em -
bul07
nagyúr
válasz
BF.hu admin #21628 üzenetére
nem tudom ezeket a módosításokat igen sokan használják
én még nem tapasztaltam hogy pont e miatt laggolna a szerver
pb se dobot ki még ezért -
bul07
nagyúr
válasz
Illusion1010 #21623 üzenetére
elé mögé lövésre ezt a hozzászólást javaslom sokat segíthet
kidobálásra nincs ötletem nálam is néha előjön hetente párszor
-
bul07
nagyúr
ugyanaz a szerver(kedvenc helyem volt eddig) és megint jelen volt egy két cheater
félelmetes az volt hogy jelen volt egy admin is de nem tudott vele mit csinálni ha ki is rakta visszajött (lehet balf@sz volt ő is)
remélem nem szaporodnak meg ezek az esetek mert a MW2-őt is a csalók miatt hagytam ott azt meg nem igen lehet elvárni hogy napi 24órába jelen legyen egy admin hogy rakja ki ezeket
arról nem is beszélve hogy most akarnak majd újabb pénzmagot elkérni 4pályáért
ki fog fizetni érte ha tele lesz minden szerver csalóvalyoutube
aki játszik tudja melyik pálya és hogy semmi keresnivalója ejtőernyősnek a levegőbe(#21544) Giinos
nézd meg a videóimat ugyan ez volt nálad ismenjenek oda ahova gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- GTA VI
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Monitor hiba topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest