- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
zsolti995 #37858 üzenetére
Freudneberger
Régen, emlékszem xfire-ös időkben voltak olyan "csalások" hogy a pöcsköszörű be"hackelte" a böngészőjét pl. cod4-nek, és a nyomorult xfire számolta az időt, mintha ingame lenne, közben csak futott a böngésző 0-24...
Attól még madár volt egy hc szerón, de volt sok ezer órája. -
SüdiLaller
aktív tag
válasz
zsolti995 #37801 üzenetére
Itt ph-n kapsz 'olcsón' fasza WD-ket, esetleg egy raptort vehetnél játszani, ott van rendesen elérés, igaz némelyiknek olyan a hangja mint egy sarokcsiszolónak
szerk.: addig is chkdsk és:
Rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks
defrag -b %SystemDrive%a fenti két sort betmásolod egy txt-be, és mentés másként résznél elnevezed mondjuk bootdefrag.bat -nak
A neve el is árulja it csinál majd..
Elindítani ne felejtsd el -
SüdiLaller
aktív tag
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
zsolti995 #37781 üzenetére
955BE kicsit rántva 3400-on csodaszépen megy 2x2 GB DDR3 mushkin ramokkal, HD5850-el, levettem a terhet még annyival hogy egy soundblaster hangoskodik... 20/10 digi net, némely szerón 20 a pingem, de ahol 80-90 ott sincs lag. Annyit megnézhetsz, hogy elindítod a win erőforrásfigyelőjét, egy gpu-z-t logolva, és 10 perc game után visszanézel mindent, és megosztod velünk.
-
-
Źşë'
addikt
válasz
zsolti995 #37002 üzenetére
nem rossz, grat hozzá, nekem lassan a 2. 50es szintre lesz meg a pont
bár mostanában nem játszom, mert ahogy te is mondtad van más, (pl.) megvettem Black Ops II-t és kipróbáltam a multiját, és gondoltam magamban, te jó ég ennyire egyszerű a cod multi, már nagyon régen játszottam cod multit, de hát kikapcsolódni az is jó, csak nem kell gondolkozni mit merre csináljon az ember, reflex, meg pici ügyesség kell, na meg kitartás a kemperek ellen )
-
Źşë'
addikt
válasz
zsolti995 #36678 üzenetére
egyetértek, én még a bc2nél azt bánom h a szerverek túl messze vannak, és olykor olyan lag van h nem hal meg az ellen pár golyótól hcban ésatöbbi, hanem kell bele fél tár.. vagy ugye ha lenne killkam akkor azt vennénk észre hogy sokkal előbb észrevett minket, mint mi őt (lag, interrupt miatt), ezért van az hogy sokszor meghalunk mind2en face2faceben - régebben mondjuk több ilyen volt
az lenne a megoldás ha lennének bérelhető szerverek, mint a régi játékoknál, nem csak ea által üzemeltetettek (ez azért sem jó mert bármikor megszüntethetik a szervereket..)
-
fornettisuti
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest