Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz zsolti995 #36670 üzenetére
En megvettem Vietnamot, vannak hc szerverek, tudom, en is csak hcra jarok.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Źşë'
addikt
válasz zsolti995 #36674 üzenetére
figyelj a hozzászólás szerkesztésére, alapszabály h nem floodoljuk szét a topikokat, szerkessz mielőtt újabbat írnál, 5 percen belül megteheted, figyelj rá mert elkap egy modi ezért és csúnyán letol!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
fornettisuti
veterán
válasz zsolti995 #36674 üzenetére
bc2-t es vietnamot is ahogy megjelent azonnal vettem meg. bc2-re is es bf3-re is elorendelo voltam. az mas teszta, hogy bf3 vasarlasat megbantam regen. visszatertem bc2-hoz. maradok is nala amig megvannak az altalam latogatott hc szerverek, ill amig nem jon bc3.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Źşë'
addikt
válasz zsolti995 #36678 üzenetére
egyetértek, én még a bc2nél azt bánom h a szerverek túl messze vannak, és olykor olyan lag van h nem hal meg az ellen pár golyótól hcban ésatöbbi, hanem kell bele fél tár.. vagy ugye ha lenne killkam akkor azt vennénk észre hogy sokkal előbb észrevett minket, mint mi őt (lag, interrupt miatt), ezért van az hogy sokszor meghalunk mind2en face2faceben - régebben mondjuk több ilyen volt az lenne a megoldás ha lennének bérelhető szerverek, mint a régi játékoknál, nem csak ea által üzemeltetettek (ez azért sem jó mert bármikor megszüntethetik a szervereket..)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz zsolti995 #37002 üzenetére
nem rossz, grat hozzá, nekem lassan a 2. 50es szintre lesz meg a pont bár mostanában nem játszom, mert ahogy te is mondtad van más, (pl.) megvettem Black Ops II-t és kipróbáltam a multiját, és gondoltam magamban, te jó ég ennyire egyszerű a cod multi, már nagyon régen játszottam cod multit, de hát kikapcsolódni az is jó, csak nem kell gondolkozni mit merre csináljon az ember, reflex, meg pici ügyesség kell, na meg kitartás a kemperek ellen )
-
-
Źşë'
addikt
válasz zsolti995 #37021 üzenetére
bc2 vel nagyon keveset foglalkoztak, talán olyan plusszok jöttek ki amiket már megjelenéskor megírtak a programban, csak unlockolták.. :S VIP map packok..
[ Szerkesztve ]
-
Axel 007
tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz zsolti995 #37472 üzenetére
tut elfogják vinni ezt a bf4et is elvitték... fúú sztem ez ki marad (legalábbis nekem) igazán szar a bétban a defib a gyereknél de nem használná -.-
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz zsolti995 #37781 üzenetére
955BE kicsit rántva 3400-on csodaszépen megy 2x2 GB DDR3 mushkin ramokkal, HD5850-el, levettem a terhet még annyival hogy egy soundblaster hangoskodik... 20/10 digi net, némely szerón 20 a pingem, de ahol 80-90 ott sincs lag. Annyit megnézhetsz, hogy elindítod a win erőforrásfigyelőjét, egy gpu-z-t logolva, és 10 perc game után visszanézel mindent, és megosztod velünk.
[ Szerkesztve ]
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz zsolti995 #37796 üzenetére
Próbálj meg egy lemez töredezettségmentesítést csinálni, mert én anno szívtam egy retkes maxtor, majd később egy samsung winyóval, és ideiglenes megoldásnak elment ez is, persze a csere egy fainra az igazi megoldás, mert ugye arról fut a játék, és a win. is.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz zsolti995 #37801 üzenetére
Itt ph-n kapsz 'olcsón' fasza WD-ket, esetleg egy raptort vehetnél játszani, ott van rendesen elérés, igaz némelyiknek olyan a hangja mint egy sarokcsiszolónak
szerk.: addig is chkdsk és:
Rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks
defrag -b %SystemDrive%a fenti két sort betmásolod egy txt-be, és mentés másként résznél elnevezed mondjuk bootdefrag.bat -nak
A neve el is árulja it csinál majd..
Elindítani ne felejtsd el[ Szerkesztve ]
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz zsolti995 #37856 üzenetére
Köszi megvan, toltam is egy hatalmas rush-t.
"csak" 825 óra 12 perc. Összekevertem a régi kedvenc COD4-el, aminek most a remastered verzióját tolom single-be. Ott volt saját szeróm is, abba tényleg beleküldtem 1800 órácskát.Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz zsolti995 #37858 üzenetére
Freudneberger
Régen, emlékszem xfire-ös időkben voltak olyan "csalások" hogy a pöcsköszörű be"hackelte" a böngészőjét pl. cod4-nek, és a nyomorult xfire számolta az időt, mintha ingame lenne, közben csak futott a böngésző 0-24...
Attól még madár volt egy hc szerón, de volt sok ezer órája.Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest