Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti995
csendes tag
Szerintem is nagyon jó game a bc2, másfél éve nyúzom, de az unalomnak semmi jele.És én csak hc-ba tolom.Sima mód nemnagyon jött be.Szerintem sokkal jobb mint BF3.Csak a hc mód miatt már kb off a játék mert alig vannak hc szerverek...
-
zsolti995
csendes tag
Persze, nem azt mondom hogy abszolut nincs, mert mai napig játszok hc szervereken, csak számottevően kevés a normál módhoz képest
-
zsolti995
csendes tag
Abban meg igazad van hogy sok hc szerver tényleg csak 1-2 mapon megy.
-
zsolti995
csendes tag
Én anno megvettem volna a vietnamot is, de fogytak a szerverek meg ugy hallottam hogy kevés a vietnam működő hc szerver, így hát nem vettem meg.
-
zsolti995
csendes tag
És még most is működnek?
-
zsolti995
csendes tag
Én kb télen akartam megvenni, akkor mondta 1 ismerősöm h ha hc-zni akarok akkor ne vegyem meg mert nemigen vannak szerverek.De mind1 már nem fogom venni.
-
zsolti995
csendes tag
fornettisuti te mikor vetted meg a vietnamot?
-
zsolti995
csendes tag
válasz fornettisuti #36677 üzenetére
Énis vettem BF3 kódot, nem bántam meg, azért el lehet lőni abban is, de bc-hez közel sincs szerintem.Nekem is ez a szolidabb stílus jön be és várom a folytatást, csak maradjon is ilyen.
-
zsolti995
csendes tag
Tudja valaki hogy BC2 vietnamban mennek e még hc szerverek?
-
zsolti995
csendes tag
Azért kérdem, mert ha játszanak akkor adnék érte pénzt.
-
zsolti995
csendes tag
Most szereztem meg az 50-es szintet.
Nekem 2 év és 540 óra kellett hozzá
Azért 2 év mert mellette sok más mindent is játszottam. -
zsolti995
csendes tag
Mit szólnátok, ha pl BF3 dlc-k helyett BC2-be raknának bele új pályákat, fegyvereket, esetleg challengeket stb.
Sztem ujra visszatérnének jó néhányan ehhez a jó kis gamehez. -
zsolti995
csendes tag
válasz balintkagan1 #37038 üzenetére
Szerintem nyugodtan megveheted még a BC2-t.
Én ha felmek játszani, szinte mindig találok olyan pályát+játékmódot amit szeretnék. -
zsolti995
csendes tag
válasz SüdiLaller #37045 üzenetére
Ott a pont
-
zsolti995
csendes tag
Valaki tud valamit a Bad Company 3-ról?
-
zsolti995
csendes tag
Kellemes Ünnepeket kívánok minden fórumtársnak és játékosnak!
-
zsolti995
csendes tag
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
zsolti995
csendes tag
Nekem tökéletes(PC).
-
zsolti995
csendes tag
válasz Micsurin #37464 üzenetére
Jaja jóféle a tracer én is mindig használom Tippet nem igazán tudok adni atacamán, igazából úgy szoktam ha 1vonalban száll a heli akkor betájolom és elé lövök vagy ha szinte álló helyzetben van akkor lövöm rá. Az augot nemigazán használtam, annyira nem fogott meg, de az f2000 mindent visz assaultban sztem
-
zsolti995
csendes tag
Azért kíváncsi vagyok milyen lesz a BFBC3 (ha lesz...). Remélem meg marad ilyennek, mint a második rész, nem lenne jó sztem ha átvinnék BF3 stílusba
-
zsolti995
csendes tag
Tegnap este felmentem játszani egyet, keresem a szervert és meglátok egy vietnamos mapot az egyik szervernél( egyébként nincs meg a vietnam dlc-m!). Mondom ez vmi vicc, csatlakoztam és játszottam vietnamot úgy h nincs is meg. Ez most micsoda?
-
zsolti995
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy BFBC2-ben és BF3-ban is mikrolaggok keletkeznek. Meg lenne a fix 60 fps, de másodpercenként leugrál 8-10 fps-t, és akkor is ha 1 helyben állok. De más multiplayerben, mint pl COD 4 vagy CS:GO tökéletes, és bármilyen single player sem okoz gondot, nemrég toltam ki pl. BF4-et közepes grafon és nem volt probléma, futott 50-60 fps-el. Torrent kilőve, háttérben semmi program nem fut. Egyébként az op. rendszerem win8 enterprise. Valaki valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Poco X6 Pro - ötös alá