Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdenis
tag
PB kidob és nem engedi frissiteni. Ezmiez??
-
Źşë'
addikt
válasz gergo0328 #30090 üzenetére
de itt nincs is bunnyhopp, az ugrálás meg kb annyiban kifullad h ugrasz 2-3at és már ugrani se ugrik mert elfogy az energiája - aki ezek után anyáz mert ugrálsz annak nyugodtan írd h huzzon el a büdös fenébe megtanulni játszani és célozni, ez nem nid for szpid ándegránd ahol a 4 iránygombon kívül, meg még talán a nitro gombon kívül mást nem kell nyomkodni.. az ilyen engem is kiakaszt :s
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ciry
őstag
"Csak semmi buzulás!"...
-
kmisi99
addikt
Egy haverral együtt hogy érdemesebb hogy a legszórakoztatóbb játszani? Mert hacsak simán feljön mellém szerverre akkor az nem valami nagy extra.
Ja és a PB-t miért érdemes frissíteni? Nekem az alap van és eddig nem volt vele problémám
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sajna az sincs, de kitaláltam már egy módszert. Mivel ő nem tud gépet szerelni, kihúzom a bekapcsológomb csatiját, és tádám. Egyszer már megcsináltam 3 napig nem tudott odaülni a szerencsétlen. Akkor laptopon kezdett travianozni. Amúgy Def-nek igaza van. Ez a hét egy rakás sz@r. Én például benyaltam egy 1-est, meg egy ofőit, aztán írtunk röpdogát is, és a legjobb, hogy majdnem meghaltam Kajak... az ütőerem mellett kb 1-2mm-errel megy végig egy 3 centis vágott seb, amit egy rotringhegyes tok okozott. Elég csúnya, és baromira feszít. A poén az, hogy az ,,egeres'' kezemet vágtam meg. Na de most megyek és ahogy ígértem, telepumpálom ólommal Gergőt
-
EczkE
veterán
15 perce ápdételi a statomat a játék. Ez normális?
Asszem mindenféleképpen!
-
őstag
Arra nem tudtok valamit, hogy mikor játszom (semmi monitorozó, csak fraps, de anélkül is megpróbáltam) egyszer csak megáll a játék, mintha 999 pingem lenn, és csak én tudok mozogni a pályán, és mindenki áll. Utána kidob, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel. Ránézek, többiek még mindig ott vannak, szóval nem a szerver hibája. Ez mitől lehet?
-
cellpeti
nagyúr
újabb láma kérdés. az irányítható kis helin is van fegyver. Azt hogy lehet használni? Mert én mindig csak a rakétára várok, hogy jöjjön. De sokszor szednek le mégis a heli géppityujával.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
madgie
titán
válasz cellpeti #30177 üzenetére
Bizonyos szint fölött kapod meg, a fegyverbeállításoknál az utolsó oszlopnál látod, milyen plusz cuccot pakolhatsz a járművekre (füst, jobb egérgombra gépfegyver vagy rakéta, közvetlen közelben bespotolja az ellent, ilyesmi)
Ma reggel kinyílt a csipám, no, mondom, a franc egye meg, aki kitalálta a szombati munkát, lenyomok előtte egy kört. Találtam egy szervert, Harvest Day közepe (ráss), úgyis régen csipultam, gondoltam, hátulról támogatom a csapatot, szépen spotoltam előrefelé, meg a hegyoldalból kerülőket íziben lekaptam, nehogy hátba támadják őket. Ment is jól a támadás, valami 19/0-nál jártam, mikor a legutolsó M-Com-ot élesítették a kollégák, gyorsan lekaptam az egyik defuse-hoz rohanót, a másikat bespotoltam, erre kép elszürkül, Autobalance, most rögtön eriggy védekezni. Á, nem lettem ideges
[ Szerkesztve ]
-
Balázs9503
tag
HELP!!
Olyan kérdésem lenne hogy valakinek szórakozik még a PB. mert velem állandóan, tegnap lefrissítettem az evenbalance.com-ról nem ment(2 órán keresztül próbálgattam ) úgy voltam vele megpróbálom holnap megint csak nem megy na akkor még egyszer lefrissítem és csak nem megy .
Ha valakinek van rá megoldása, és le is írná azt nagyon megköszönném. -
F e Z o
veterán
válasz madgie #30178 üzenetére
Valóban idegesítő dolog az autobalance. Tegnap pl egy csapatban volt az iram, a cbc és a bb klán néhány tagja. Volt mikor 2-vel többen voltak, természetesen mikor autobalance vol, egyiket sem rakta át hozzánk a másik csapatba.
(#30176) F_Zolee : Érdeklődésképpen, ADSL neted van?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Illusion1010
senior tag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy többen lehet-e játszani egy netről? Páran csinálunk egy kis "LAN partyt". Kb. 8 lennénk. Kivitelezhető ez? Vagy játszahatalan lenne a lag miatt?
-
gergo0328
senior tag
válasz Illusion1010 #30184 üzenetére
LAn party szerintem nem kivitelezhető mivel se co-op nincs a játékban se magánszerver LAN-ra. Csak olyan szerverre tudsz felmenni ami fizetett. Ajánlom h inkább keressetek egy kis létszámú (8) szervert és mennyetek fel oda. Az internet hozzáférés más tészta mivel szerintem úgy fog laggolni mint az állat. Kivéve ha nem a tied az egyik magyar szolgáltató
-
őstag
válasz F_Zolee #30176 üzenetére
Ott a pont. Szerintem a router genyózik a játékkal. Mikor kihúztam multkor - családtagok iszonyúan örültek neki -, akkor nem dobott ki. Most megint úgy fogok játszani, és ha most sem dob ki, akkor ott a hiba, bár ki tudja, lehet, hogy akkor mázlim volt.
4850-es kari ez brutál... mármint a hangja. Ijesztő, sőt kifejezetten aggasztó hallani a 2000-es fordulatszámon. Furmark alatt csak imádkozom, hogy valami ne legyen. Múltkor furmarkot vígan futtatom (1x a 4850-en) és 72fok, fú de örülök, hogy tovább nem megy, erre el kezd kattogni... ott is hagytam, most megint megnéztem de 71 foknál tovább nem igen ment, és őszintén megmondom nem is nagyon merem. 1x kattant most is, de nem tom az mi lehet, mert kábel nincs a közelébe (csak a kártya végén vagy 5, de az ventihez elég messze van).
El tudom képzelni milyen lehet egy 6950 terhelés alatt -
EczkE
veterán
Na 3 nap altt meglett a 6. szint.
Asszem mindenféleképpen!
-
őstag
válasz madgie #30188 üzenetére
Na itt van kb 4-5 perc után, mert ez előtt még futattam egyet 2-3percig. Ennél tovább nem megy. Most már nem is volt kattogás sem. Szerintem valami retket felköhögött, aztán azért kattogott multkor. 70C az nagyon jó furmark alatt. Régen a pici 8600GS-em (ventivel) ment 89-91 fokot is furmark alatt. Játék alatt simán 73-74 vol. Ez a kari megnéztem bc2 alatt csak 64-re vitte magát fel, és furmarknál is csak 71. Jó ezt látni
-
gergo0328
senior tag
-
F_Zolee
veterán
válasz Balázs9503 #30185 üzenetére
Próbáld ki a programmal is. Ott csak ki kell választani a játékot és letölti automatic hozzá az aktuális pb-t. Na meg telepíti a B szolgáltatást is ami lehet neked kellene.
-
kmisi99
addikt
Nem tudom hogy jónak számít e de nálam hatalmas eredmény. Szerda óra van meg a játék és azelőtt codos voltam
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
- I5 / Chieftec 600w / ddr3 8gb / hibas alaplap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest