Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
Jó fegyver az Avtomat:
Ez mi a rákot jelent?JAYJAYFOX írása
[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
F_Zolee
veterán
Újabban laggosak a szerverek kicsit. Nem igazán vált be a szolgáltatócsere.
-
őstag
válasz gergo0328 #30406 üzenetére
Akkor vegyél szemüveget. Igenis baromi sokat lehet észrevenni. Még a 60fps sem az igazi. Szerintem 75-től már tökéletes. 60nál még ha fordulsz ide oda, kicsit mosódik, de ez lehet hogy a vsync. 48fps-t is baromira észrevenni. Sőt a tv-k sem adnak folyamatos képet, csak akkor ha nem mozog folyamatosan a kamera. Ezt egy módon tudod megnézni, ha tv-n látsz reklámot vagy valamit, és betűk vannak. És el akarod olvasni, de a kamera megy balra és nehezebb elolvasni, mert szaggatott lesz a kép. Namost játékba, folyamatosan ez az effekt van mivel ott folyamatosan forgolódsz, mászkálsz meg minden. Autós játékokba ahol nem mozog a kamera, ott elég a 30-40fps, de akciójátékokba 70 az ideális. Ez az én szerény véleményem, és igen, ha valaki azt mondja, hogy 30fps-nél már folyamatos képet lát a szem és az elég minden játékba, az még életébe nem játszott akkor 30 fps-el.
-
gabipaci
őstag
Az fps nagyon félre van értelmezve!
Nem az számít, hogy mennyi a maximum, vagy az átlag.
Egy 60Htz-es monitornál 60 fps felett semmi különbséget nem veszel észre.
De ha átlag 60fps-ed van, akkor egy komolyabb feladatnál simán lemegy 60 alá, és azt észrevenni egy pillanat alatt.
Szóval nem azért jó a 75+ fps, mert folyamatosabbnak látod, mint a 60-at, hanem mert kevesebb az esélye, hogy 60 alá esikLogitech hardware tester
-
Źşë'
addikt
válasz v!ct0y #30405 üzenetére
legtöbben szvsz arra gondolnak hogy az emberi szem a 25 képkockát folyamatosnak látja, az hogy kell e több vagy sem, sztem nem csak fpstől függ, pl crysisban 25 fps kb olyan mint a fix 60 más játékokban - lehet megjelenítő függő is, pl képfrissítés
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Illusion1010 #30387 üzenetére
LOOL ez milyen felbontás????
1803*1080??? ilyet meg hogy csináltál?™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Def26
félisten
Ájj, de felhúztam magam. Squad társammal megyünk ketten szépen előre, én élesztek ő tárat dob. Jön velünk szembe mint egy tank egy orosz (rus) terminátor. Ketten lőjük mint az állat és leszed minket. Killcam -ban látom, hogy életereje 100%.. wtf! Még egy kicsit mutatja a kamera, kapja a golyókat, de nem lehet leszedni, erre eltűnik és a bázisuk elején van hirtelen... hogy csinálta azt nem tudom. Ba***a meg...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Illusion1010
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #30417 üzenetére
Telefon fényképezőjével, majd átméreteztem hasraütésszerűen hogy fel tudjam ide tölteni
Nálam is előjött a random fagyás, meg asztalra dobás, így újra telepítettem a windowst. Még nem volt fönn olyan program amivel screenshotot tudtam volna csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Target78hu
aktív tag
Még egy csaló a multin :S -hátha kitudják utólag dobni.
Elvileg ő az : [link]
Killcamban rángatott ezerrel a srác meg hullottak a népek bőszen.. már száz valahány killnél járt mikor kifagytam.
Mostanában nagyon akad a játék nekem ,már sok drájvert (NV gts 250) próbálgattam ,de a régi 25-60 intervallumú ingadozás helyett most 10-40 körül kóvályog s 20 alatt nekem már nagyon dia film :S - asszem reinstall lesz ,mert nincs ötletem miért genyózik ,pedig a procit (c2d 1.8~2.2) is feljebb húztam hátha segít. Tudom ápgréd kéne[ Szerkesztve ]
hkv.hu
-
bozont
veterán
válasz Target78hu #30421 üzenetére
Nálam most a napokban jött elő megint ez a lassulás, sőt mostanában többször is előfordul hogy elszáll a játék hibaüzenettel. Pedig eddig minden jó volt.
-
gabipaci
őstag
válasz Target78hu #30421 üzenetére
Ki tudjuk, az ilyen megérdemli
szerk: kösz az infót[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
cellpeti
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
ciry
őstag
Erről lesz ma közvetítés, remélem nem leszek tele connection lost-al
"Csak semmi buzulás!"...
-
kmisi99
addikt
Ezek a cuccok mint pl V armor meg ezek mire jók. Nem a legjobb az angoltudásom. Nincs róluk valami lírás kép
-
Target78hu
aktív tag
-
cellpeti
nagyúr
-
Zsozsooooo
tag
-
Bunyáh
csendes tag
Sziasztok!!Hogy lehet meg szerezni a Veteran fegyvert??
-
Target78hu
aktív tag
Még sem kellett reinstall
Töröltem pár kacatot a vinyórol + töredezettségmentesítettem majd húztam 7% a vidkarin s 33% -ot a procira és nem akadt be állat módon sőt 25-40 fps átlaggal egészen egy net szakadásig fájn volt :
At4 -et szeretem és 3 helit le is szedtem vele.
Vesztettünk ,de jó meccs volt.
Le kempereztek ,pedig engivel toltam és annak nem igazán távolsági fegyói vannak ,jó a rakétya az ,de azzal 1x öltem meg gyalogost (nobozott is a drága ) a többi gyilok nagy része jármű volt ahogy kell.
Punisholt is a rendszer a multin rpg hozé miatt ,de épp mikor egy jeep-et szedtem szét ,de rá se fitty ,nem halok belehkv.hu
-
kmisi99
addikt
válasz Zsozsooooo #30434 üzenetére
Kösz ez nagyon hasznos volt! Kösz a többieknek is.
Haveromnak magas mindig a pingje és állandóan ledobják. Wlanja van a jelerőssége jó vagy nagyon jó Codban nem volt magas a pingje (100-200) max itt meg állandóan kidobják miatta így alig tud játszani van valami ötlet? Torrent nem megy.
-
gergo0328
senior tag
-
gergo0328
senior tag
egy kis helikopteres gameplay [link]
-
F_Zolee
veterán
Újabban egy idő után laggos minden szerver. Csak nálam van ilyen? A routert meg nem lenne célszerű kilőni a laptop miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RX 580 8GB GAMING
- ASUS Z97 DELUXE // 1150 PRÉMIUM alaplap
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest