- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
válasz
nandor90 #33039 üzenetére
persze hogy ismerem. De nem az a lényeg. Akkor most mondhattam vna a HUN4CE klánnak hogy volt nálam klántársam és tudja hogy nem csalok de kétlem hogy elhitték vna. Szval ez hogy ki ismer ki kinél volt lényegtelen. Aki annyira ügyes hogy lecsalózzák az próbáljon felemenni BECUP-ra és mutassa meg a tudását.
Amúgy te tényleg honnan vetted hogy kikeresd PBBans-ból? Csak kíváncsiság
1vs1-ben kiderülne mert ha lenyomod akkor publicon is le tudod nyomni és tessék. Gyusza Publicon is kemény és 1vs1-ben is szépen lelőtt,de én is belőttem.
Közben kikerestem a stat-ot és kétlem hogy egy cheaternek 1.02-es K/D-ja lenne...akkor nagyon nagyon béna csaló az illető
-
gergo0328
senior tag
válasz
nandor90 #33020 üzenetére
Killer095 egy B.B-s tag és ahogy bognár leírtam ellopták és az ő accjával járt fel valaki a szerverekre és csalást használt ezért elég sok helyről bannolva van.(szerencsére magyar szeróról nem) de ha nem hiszed el hogy nem csaló akkor beszélj meg vele egy 1vs1-et és úgy is kiderül
-
válasz
nandor90 #30823 üzenetére
Jáááj de macerás itt valaki... Egyszer pasztáztam. Elég is volt... Legközelebb csak akkor, ha muszály. A 72 is elfogadható volt, de így még jobb. Még bele is látok. Elöl meg van 3 led, és azok mögött volt egy támla, hogy a gépbe ne világítsanak. Na azt sikerült lekapnom, így most ,,led megvilágítású'' a ház.
A vaku az odavág.Új gépről majd csinálok egy szép vidit. Összerakás, zene, képek, tesztek, minden lesz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
nandor90 #28091 üzenetére
igen az volt
valahogy én nem találtam viccesnek... , sajnálom hogy nem készítettem egy printscreent,mert hogy az én oldalamon egy deka cordha-s nem volt az fix...
az első m-com ponton talán,de hogy utána mind átment a másik oldalra,az biztos,ezzel nincs is semmi baj,csak érdekes módon úgy az összes magasabb szintű játékos is átpártolt...erre mondtam hogy unbalanceés itt szűnt meg az esélye egy normális játék kialakulásának...mert nektek jó volt k/d-t javítani....
Te mit taktikáznál egy kb 20-as szintű kevésbé tapasztalt játékossal-játékosokkal???
-
Źşë'
addikt
válasz
nandor90 #27929 üzenetére
182k kill na igen, nem semmi, meg az sem h [link] kills/deaths fülnél folyamatos a k/d ratio növelés, nincs egy kib*szott negatív görbe, csak felfelé ível, mintha egyre joobban tolná valaki, hullámvölgyek nélkül, márpedig sokan tudjuk h hullámvölgyek igen is vannak (vagyis neki is van de az elenyésző = 0)
eleve ezt a k/dt lelőni ismerve a játék adta adottságokat
sztem egyértelműen lehetetlen, ha csítel akkor ésszel teszi mivel kevés a hs
x11059
Sniper Rifle Efficiency
Kill 7 enemies with sniper riflesx2740
Shotgun Efficiency
Kill 4 enemies with shotgunssniperrel megy de a kitet nem is használja:
x2
Surveilance Ops
Do 5 motion mine assistssok a pontlövő fegyver
-
válasz
nandor90 #27627 üzenetére
Ó amiket mondtál mind megvan.
Az asztali rá van kötve, és az újat is úgy tervezem, hogy padláson majd egy kábelt végighúzok. Talán még a router is felkerül, bár nem biztos, hogy télen jó lenne neki, vagy nyáron. Ha kihúzom bedugom, attól még ugyanúgy laggol, mivel 2-en, esetleg 3-man vagyunk a neten. Egyedül tökéletes. 100-150ping. Ha meg úgy dugom rá a laptopot, hogy az asztali is kábelen megy, akkor csak picit nő a ping, és nagyjából játszható, de a laptop kékhalált ad... Meglátjuk mi lesz nyáron. Új net meg szóba sem jöhet, mert kis faluba lakok és ennél jobb nagyon nincs, csak olyan amihez fel kéne túrni az udvar egy részét.
Szóval kb 2mbit-es netem van. Jó tudni. -
Taplo
tag
válasz
nandor90 #27073 üzenetére
bocsi csak belelendültem még valamit néztem:
mg3 többieknek 18-19% ami egy olyan fegyvernél ami 1000-res fire ratel köpi a löszert és közelharban no zoomnál megvadul a kezedben..... Gyusza 31%
minden 3.golyó talál mg3ból..... uhhh
ez pont 1.7 szerese a Top playerek 18%-nak.... tehát Gyusza 70%-kal veri be a világ élmezőnyét....
Gyusza for president és bele a világválogatottba... képviselje külföldön is kishazánkat
és vigye jó hirét -
Taplo
tag
válasz
nandor90 #27073 üzenetére
nándi nézegetük mattal ezt még réggeben.... és akkor arra jutotunk,hogy mi ezt nem komunikáljuk.... meg nem gyanusitgatunk.... de szerintem gáz......visszás lehet ha igy kezdünk gyanusitgatni.....utána ellenünk játszik valaki és rolunk gondol hasonlót!
hozzá teszem a Gigabyte.BC2 játékosai sosem használtak semmilyen vackot sokat járunk össze személyesen ebben biztos vagyok!!!!
amit én kérdeztem akkor is.... állitólag Gyusza pesti srác.... szivesen elmenék megnézni ahogy játszik vagy meghivnám magamhoz.... többször probálták elhivni lannra de azt montda NEM állitlag korábbi Bfekben csalt.... megint csak meg nem erősitett info.....
de pl Rullah miatt tiltoták be ESLen az abakant 12000 killje van vele és 18% az accuracyja...
de Gyussza aki sosem játszot egyetlen pro klánban sem.... 50%kal jobb
F2000re 33%accuracy?????????
spasra 58%
a világ top playereinél rendszerint 50%kal pontosabban lö...
mert ha nekik 18-20% Gyuszáé 28 az pont 50%többlet
m24re 1000 kilből 710 headshoot.... neccesGyusza tarts nyiltnapot !!!!!!!!!!!!!!
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz
nandor90 #26876 üzenetére
Szerintem ez nem (csak) a gépen múlik amin futtatható. Legalábbis nekem még soha nem volt 50feletti/10alatti K/D-m. És egyszerűen azért nem, mert nem tudok kiszúrni minden enemy-t akármennyire is sasolok, cikázom, taktikázom. Járművel ez valamivel könnyebb de ha kifogok egy "jó" AT-team-et akkor ott is bukom.
Szóval nem elég a szélessáv, a rutin, a finesz, a csapatmunka a többiekkel, nekem szerencsére (a legnagyobb változóra) is szükségem van. -
Źşë'
addikt
válasz
nandor90 #26876 üzenetére
és azt hogy hoztad össze?? csiterek is elmennek legalább 3ig
hacsak nem elsőre elfelejtették bekapcsolni a god modot, azt miután lelőtték őket fejükhöz kapva nyúlnak az -activating god mod- gombra
elég lett volna egy kimentett screen, videó meg mellékes
azzal csak azt tudod bizonyítani jelen esetben h nem vagy haxor, ill. te magad keményebb vagy mint Arnold Schwarzenegger a Terminator 1ben
viccet félre téve sztem ez a stat lehetetlen hack nélkül, még ha durvábban is tolod mint fatality
-
Zsozsooooo
tag
-
stew007
csendes tag
válasz
nandor90 #26485 üzenetére
Nem magyarázkodom neked ha ennyire sügér vagy..
Csak az igazamat akartam nem zaklatni. Azért kidobni mert lelövöldöztem a haverjaidat tegnap éjjel ez nem vall valami sok észre. A képeddel meg kitörölheted a segged.Ja és akkor miért nem dobtatok ki amikor az oldalatokra kellett szavazni??
Az jó volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Vicces képek
- EA Sports WRC '23
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest