Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hüllőnek még véletlenül se adjatok admin jogot mert annak beláthatatlan következményei lennének.
-
Prosector
addikt
felolem lehet mindenki admin
legfeljebb majd kibasszatok 1mast
-
stoon
addikt
voltam de kick nélkül léptem ki! 2. alkalom hogy úgy kellet a csapatot össze könyörögni! nem a kupán akarok égni akkor inkább csapatok egyedül!
(#96302) players111: max az iramosok mert gyík ott nyomul pár db kenyérmorzsáért! ott nem kell fb és nincs lehallgatás csak hallgatás !
(#96306) vtomi2: majd kilépek bocs!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
válasz vtomi2 #96306 üzenetére
mondjuk ezt én hoztam létre hálátlan népség
hogy tudom magam kickelni ha én csináltam?[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Ha valaki most ráér és van kedve játszani akkor szóljon.
-
Astroboy
őstag
Nekem hirtelen nem rémlik, hogy mikor is kellett "összekönyörögni" egy kis gyakwarra a csapatunkat...tegnap nélküled is eggyel többen voltunk - ami pont kapóra is jött, miután meccs közben elszállt a routerem
Játékkedv megvan nálunk, és a fejlődni akarás. Csak ez számít.
Szerintem mindenki tiszteletben tartja a döntésed, csak tudod mint mások, úgy én is számítottam rád, mert pro járművesnek tartalak... -
vtomi2
őstag
válasz Astroboy #96311 üzenetére
Én is egyet értek vele, hogy kevés az aktív tagunk, mert 8 ember nem elég, legalább 10-12 kellene, hogyha vmi kiesig legyen helyette aki átveszi. Nem várhatjuk el mindenkitől, hogy minden warra eljöjjön. Nameg járműves emberek is kellenének, én ma megpróbálok rágyúrni helire, hogy legalább feltartsam őket
(#96309) laskr99: ha még akarsz akkor mennék, blog: IIITomiIII
-
törölt tag
Jön valaki iramra játszani? Nevem: Jubka__85hun
-
kisza25
félisten
-
zzola
titán
Erre a csalóra nyomjatok már egy reportot légyszíves! 113 killből 62 fejes!
Ilyen csalást még nem is láttam, csak a fegyvert lehetett látni, magát a karaktert nem! Felvenni sajnos nem tudtam...
-
Prosector
addikt
Ertelek, en sem ezt vartam...sajnos tudomasul kellett vennem, h kurva nagyot tevedtem a jatekkedvvel kapcsolatban.
Mondom ezt ugy, hogy a pub mar engem sem mozgat meg, viszont a kupan most is ugy izgulok, mint amikor az 1. kupan, eloszor palyara leptem a h4ce-szal, a rzr ellen.
Persze egyenfuggo, hogy kinek mennyire a szivugye ez a dolog...meg sokan ugye meg is untak a jatekot, vagy nem ernek ra, mert mas fontosabb.
-
stoon
addikt
válasz #35434496 #96326 üzenetére
ja abban jó vagyok! (csak a hüllőnek el ne mond!)
(#96327) Prosector: az én nejem sem örül ha játszom de ezzel még megbirkóztam volna de azzal hogy a kupán ne legyen ki a létszám! azzal nem!
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Én is ettől tartok, hogy nem lesz meg a létszám. (jelenlegi szavazatok alapján éppen megvan, de az nem egy életbiztosítás. Azért az elég reális, hogy valaki nem minden szombaton ér rá.)
Én is azt hittem, hogy nagyobb lesz az érdeklődés/kedv. (Ezért is írtam, hogy ha kellek, akkor jövök, ha nem kell, akkor nem. De hát eddig tényleg annyira nehezen volt meg a létszám, hogy minden gyakwaron ott voltam).
Jövök én szívesen, de őszintén szólva azért néha-néha szeretnék kicsit elmenni szombat esténként itthonról. Viszont biztos vagyok benne, hogy ez azt jelentené, hogy akkor a csapat nem tud indulni.#KeepFightingMichael
-
Prosector
addikt
"hogy a kupán ne legyen ki a létszám" - ettol felek en is a legjobban...en sem ugy gondoltam, h mi leszunk a pro csapat es vegigverunk mindenkit...ha már en benne vagyok a csapatban, ez nem is lenne lehetseges
Lehetetlen ezt normalisan beloni... ha sokan vagyunk az a baj, mert nem tud mindenki jatszani, ha kevesen akkor meg egy szerencsetlenebb idopontban még a lineup sem tud felallni, nemhogy a tartalekosok.
Meg ugye beesunk a war elott 5 perccel ts-re, h szeretnenk jatszani.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok, újra el kezdtem játszani, ha kell ember hívjatok. TS: OK
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
prokxy
veterán
válasz Prosector #96330 üzenetére
Ha EMS és Zero jönne, már én is ott lennék, de a hétvégén is BF-eztünk kemény 1 órát, sztem már várták, h a körnek vége legyen...megunták az emberek...
Van hogy én is beugrok a 4-be játszani, mint tegnap is, pl. golmudon végig ökörködtem az egészet, utána Zavodon meg játszottam ahogy szoktam, előző alkalommal Hainanon trolling, Lockeren meg ami a csövön kifér!
A gáz az, h az 1-et is alig játsszák, hétvégén napközben volt időm felmenni, max 1-2 ember lézeng, de inkább senki, este ha összejön, akkor talán megvan egy squadnyi, de kell néha fél óra, hogy be tudjunk menni egy szerverre, főleg, ha a legtöbbje skillesebb az átlagnál.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Prosector
addikt
-
prokxy
veterán
Ne is mondd, gondold el, épp lopakodtam E-nél, fogócskáztam gyalog mackónak a LAV-jával, majd hirtelen Párom megfogta a vállam, h mindjárt kelnem kell, nem-e mennék már aludni? Nem ijedtem meg, ááá, cseppet sem!
#96335) Prosector: ha nem lenne a 4-ben az IRAM szerver és nem lennének rajta magyarok, ismerősök, már rég fent sem lenne a gépemen a BF4...ha lenne 3-ban szerverük, akkor ott játszanék az 1-en kívül, olyan levezetőnek kb.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Popes
őstag
válasz prokxy #96336 üzenetére
Megértem mert már késő volt, nálam meg egy ideje más az időszámítás mert a telefonomon non-stop 2-3 óránként szól az ébresztő ezért kicsit fel van borulva a bioritmusom.
Sokszor mikor épp ébredek(a pihentető max 1,5 órás alvásomból) ki kell nézni az ablakon hogy most milyen napszak van.Jó móka volt csak miután már te sem voltál sokszor belefutottam a 2-1 ellen(plusz még egy rpg) szitukba, és csak estem keltem.(mackó talán még le is késelt )
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
prokxy
veterán
Nálam GTA5-nél volt olyan utoljára, h szólt haver: nézzek ki az ablakon! Mondom minek? Nézzé' ki most! Redőny felhúz, nézd má' világos van és így már le sem feküdtem. De már a napi 4-5 óra alvás meg szokott lenni! Bár a vasárnap szarul is ment, mert előző este 3-kor kerültem ágyba, néztem a Royal Family táncikát.
(#96338) Prosector: nekem bejön az 1, csak még nem találtam meg a kedvenc fegyóm benne, egyszerűen vmiért mind szar, bár most a hellriegerrel elvagyok, csak lassú, főleg úgy, h utóbbi időben a gyors fegyók jöttek be. BF3 is mehet tőlem, jó kis Dama rush, hmmm, meg Kharg Island, jól is esne!
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Prosector #96316 üzenetére
guftabi96: amennyit én facén vagyok, csak ilyenek miatt nézek rá néha, volt, hogy 6hónap kimaradt
csoda is volt, hogy 21:00-kor rásírtatok gyakwar és ott voltam a második körben[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
zzola
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #96339 üzenetére
Macro és auto spot is van neki...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
@rglaaf
veterán
miért nézki ilyen ocsmányul ez a játék bf1 után? pedig itt sem csúnya a graf
PSN:BiZzare_0 ️
-
nagyúr
válasz @rglaaf #96344 üzenetére
Mert csúnyább...
Ennyit számítanak a textúrák, meg a modernebb fénykezelés... néha énis meglepődök, mikor visszamegyek egy két régebbi címhez csak úgy "a játék kevéért". Aztán mondom magamnak... "úristen, hogy ez mennyit öregedett, sokkal szebbre emlékszem...". Ahogy öregszünk minden megcsúnyul... mi is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
daveoff
veterán
válasz @rglaaf #96344 üzenetére
+1 hatalmas a különbség így, nekem legalábbis. meg a bf1 se egyenge, de ez....mintha a meggymagköpködő világbajnokságon lennék. ha nem lenne most ez a kupa alakulóban, akkor én má töröltem volna az biztos.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
nagyúr
válasz daveoff #96347 üzenetére
Egyébként milyen érdekes, anno engem ez ennyire nem zavart... na jó a Hardline után egy picit már zavartak a hibái... de BF1 után tényleg nevetséges érzés néha játszani vele. Olyan randomitást ad a kiszámíthatatlan megjelenítés és "netkód", hogy ihaj. Pedig azért a BF1 sem tökéletes, de messze jobb.
Ennél még a BF1 "elsőre sem oda lő ahova kéne" mechanikája is kevésbé zavaró.
Mármint a meggymagköpködő része a játékoknak...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
guftabi96
addikt
válasz FollowTheORI #96348 üzenetére
Érzésre nagyon nagyot javult a Bf1 hitreget tekintve.
Itt sokszor annyira szerverfüggő, hogy hogy adja, hogy az valami borzalom.
Múltkor amikor Dawnbreaker-en játszottunk a H4CE (azt hiszem ők voltak, nem emlékszem már rá), akkor már a hajam hullott, hogy nem adja be a lövéseket, kilövök fél tárat, és egyszer nem talál... aztán utána felmentem Iramra, és ugyan azzal a fegyverrel sokkal jobb volt. De el kell ismerni, hogy elmarad a Bf1-től.
Ráadásul itt sokszor tankkal is telibe lövöm az ellenfelet, még lyuk is lesz alatta, és nem sebzi.. (de ez fordítva is előfordul, csak olyankor nem vagyok ideges )#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Építő/felújító topik
- Külpolitika
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...