Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fape
senior tag
válasz
vandor01
üzenetére
Én is hasonlóan jártam. Gondoltam kipróbálom a telefon állványt és végre életemben először csinálok unboxing videót. Hát bejött. 4 egy forma drón motort rendeltem. Cserébe jött 3 amit kértem, meg egy random. Márkára stimmel, de még típusra/méretre sem azonos. Indul a küzdés az ügyfélszolgálattal. Ja igen eu priority line volt.
-
Nekem egy nagy értékű dolog április 26 óta jön, gls még nem kapta meg. Eleve több nap volt mire feladták. Lassan kezdek ideg lenni, de még nem.
-
vandor01
senior tag
nekem is ugyanez a tapasztalatom volt eddig
de ez fuggetlen, hogy kinek mi a relevans a belga postaval kapcsolatban.....
vagy mi nem?
mivel nemertek a foldmuveléshez meg a termelokhoz sem...
nem tudom ki mikor eszik retket de egeszsegedre egyel jo sokat
a csomagkuldeshez sem ertek... csak a TN szamokat figyelem mi merre jar....
de eddig BG EU priority..... meg nem lattam olyant, hogy repulőre var majd párnap es europe processing center mert mintha forditva mozognának.. csak pl egy normalis menetrendu rendelés:
- rendelés
- 24 ora mulva Europe Processing center
- Item dispatched.
- 2-3 nap: Departed from original countryez meg EDDIG kina! es mivel csak egy matricza van rajta ez ido alatt kerulhetnek ra a "holland" felado es a cimzett is! valoszinuleg ez mar EU ban nem csomagolodik át mint regebben tették vagy teszik pl a GB-nel..... A kinai munkaero occobban csomizza matricazza oket mint ha a helyszinen kellene mokolni oket...
de varjuk ki a veget... kinek mikor mi fog hianyozni!
-
válasz
vandor01
üzenetére
Köszönjük a tapasztalatok megosztását. A belgiumi postai viszonyok számunkra nem igazán relevánsak.
Europe Processing Center az bizony Valahol Európában van. A kínai Nemzetközi Kicserélő Központokból küldi Kínán kívülre a dolgokat.Nekem egyetlen Banggood-tól rendelt dolog nem volt hiányos és nem veszett el. Volt ami későbben érkezett mint a várható szállítási idő és csak ez volt a probléma.
Itt Magyarországon lassan vége a piaci retek szezonnak, de nem loptak semmit, mert inkább megesszük őket.
Ne folytatódjon már ami eddig probléma volt. Köszönöm megértésed. -
vandor01
senior tag
válasz
vandor01
üzenetére
Na a bunti utan itt ujra

ujabb hianyos cucc jott a BG-tol! ebben az evben ez a 3dik EU priority vel kuldott hianyos csomagom! Havonta egy lopas....... Nem nagy osszeg valszeg kevesebb mint a fizetendo AFA es ugyintezes ara
.... 400euronyi csomagbol 40 ejro hianyzik! Szoval 10%-os afat kellett perkálnom!
Amit eroteljesen ajanlok!!1. csomi-nyitos VIDEO keszitése! A legutolso csomagbontasrol már nekem is van!
2. nyitas elott a csomagot átnézni mert az a vékonyka es nem egyseges méretű fekete muanyag ami csak egy atlatszo szeles csomagolo celuxxal van korberagasztva.... ki tudja hol kezdodik es hol vegzodik az egesz.... sec perc alatt kinyithato majd egy ujabb csomagolo celuxxal zarhato szinte mindenféle kulso jel nélkul!
nyitas elott erdemes jol átnézni! attapogatni mi lehet benne a kis dobozok darabszamat ellenorizni ha lehetseges!3. EU priorityt NE hasznaljunk sok kis doboz renedelésére! egy-egy nagyobb es értékesebb cuuc rendelésére ajanlatos hasznalni pl drone, telefon, porszivo! Mert ugye egy dobozbol csak egyet lehet ellopni de ha van 4+2+3... akkor az izgatja a tolvajok szaglasat azt esetleg 1-1 db kiugorhat! Erdemesebb LEHET sima regelt postaval kisebb csomagokban rendelni ...
Harom eve rendelek BG-rol kozel 200 rendeles de minimum heti 1db rendelés! szoval 3 ev minimum 156 rendeles ebbol 2 darab tunt el a posta sullyesztojében amit ujrakuldtek..... a darabszamok MINDIG megegyeztek ez kb 151 rendelés eseten nem volt se tobb se kevesebb..... gyanitom egy BG vagy GB szintu ceg olyan logisztikai szoftver tamogatassal van megoldva hogy se tobb se kevesebb cucc ritkan vagy soha nem fordulhat elo.... kiveve az emberi mulasztast??
szoval ebben a szituban kizarnam hogy vki nem tud szamolni a cegnél!Na de mi valtozott ebben az evben??
elotte minden rendben most meg BG kezdi masolni a GB-es "Feucht" tipusu feldolgozást! Most meg csak ki-ki lopnak kisebb cuccokat....meg parhonap azt egesz csomik fognak lábrakelni!!!!nalam mind harom EU priority volt ami ebben az evben egy ujfajta feldolgozassal mukodik Kina-Anglia-Hollandia---- celorszag..... de mielott elindulna azaz var a repulore kinaban!!! 2-7 nap kozott dekkol egy uj "helyen" Europe Processing center
mindenkinek a fantaziajara bizom mi tortenik ott a csomaggal ebben a parnapban! Minden eszkoz a kezukben hogy egy gyorsban visszanyitott csomit visszazarjanak és szinte hibatlannak nezzen ki!
Remélem erthetoen levezettem es logikailag kovethezo egyertelmu voltam!! Szerintem ott akkor a helyszinen dolgozo kinaiak dezsmálják a csomagokat ez ido alatt!
Mert nem lehet veletlen, hogy pont most pont ezekkel van a probléma es elotte evekig semmi a sima postas cuccokkal.... de ez csak NALAM.... es SZERINTEM..... de elobb utobb masokat is utolernek a tolvaj retkek....jovoheten jon egy 15 kis dobozt tartalmazo 200ejros EU priototy csomagom!
Lehet tippelni hany darab fog hianyozni? a nyertesek kozt kinai utazas lesz kisorosolva
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Milyen az a sima lámpa?

Ha aszfaltba akarsz lyukat égetni, akkor használd ezt

-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nem zseblámpára gondoltam, hanem sima lámpára.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Biztos, hogy ilyen kacat kell?

Ez volt az
De ha rám hallgatsz, akkor inkább ezek közül választasz:
Convoy T2, ez csak AA akkuval megy
Lumintop Tool AA, ez megy 14500-al is. Szélesebb a fénye, mint a Convoynak.Ha érdekel AAA lámpa, olyat is tudok mutatni
Kis gyöszöknek olyan fénye van, le a kalappal! -
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Linkelnéd?
Mert keresek elemes lámpát. -
-=RelakS=-
veterán
Biztos, hogy sok volt neki a 3,7V, de ha a 14500-at megemlítik, akkor elvileg működnie kellene az ilyen méretű Li-Ionnal.
Van másik két lámpám ilyen paraméterekkel, azok köszönik, jól vannak.Dluinet
Nem véletlen
Ahogy írtam, így szokták külön írni, ha nem csak a NiMH-Alkáli elemekkel megy a lámpa. -
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ha 14500 akkor az egy AA méretű 3,7V-os, a sima AA az 1,5 V-os. Biztos hogy nem volt sok neki a 3,7V? esetleg nem volt egy kis szöveg elírás a hirdetésben?
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
14500 az nem véletlen az AA elem méret?
-
-=RelakS=-
veterán
Rendeltem lámpát.
A leírás szerint üzemel 14500 és AA akkukkal.
Beraktam a 14500-at, megsült a lámpa.
Vajon van esélyem visszakapni azt a kemény 880 forintot, amit fizettem?
Ebből 866 forint volt a lámpa.A kérdés kissé költői, este mindenképpen bepróbálok egy refundot.
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Azért náluk nem úgy működik a garanciális ügyintézés, ahogy egy magyar webshopban. A gyártói garancia érvényesítés ami a BG garancia vállalási idején túlmutat (az övék maximum 12 hónap) az nehézkes.
Arról nem is beszélve hogy az összes kereskedelmi egységnél igaz hogy a meghibásodott terméket, ha önként nem vállalja a költséget, akkor az vevőnek a saját költségén vissza kell juttatni.
Persze hogy nem értik ha ezt valaki nem akarja megtenni.
A kereskedő nem szokta lenyelni a meghibásodott termék cseréjének árát, visszajuttatja a rosszat a gyártónak és azután kap másikat vagy pénzt. -
3 év gari van rájuk nem? Bangi elég rugalmas gari terén. Nem csinál ügyet abból ha reklamáció van, csak néha nehezen értik meg a dolgot. A Blitzwolf powerbank rossz volt azonnal, hát mondom írok nekik, de közben nem hagyott a dolog, kinyitottam a házat, beforrasztottam a mikrokapcsolót, de addigra írtak, mondom megoldva, garival nem élek, el is veszett. Na de mire elfogadták, hogy nem akarom elküldeni vissza....uuuu.
-
válasz
LógaGéza
üzenetére
Némi tévedésben vagy. A refund összege egy az egyben megegyezik azzal amit kifizettél. Gondolom bankkártyával fizettél és az csak könyvelésileg fut át a PayPal-on, minden levonás nélkül megy vissza a bankkártyád mögötti számládra.
Ha devizában fizettél akkor a bankod számolja át forintra. A legtöbb bank devizavételi árfolyammal számolja vissza és így van veszteséged, mert fizetni meg az eladásival fizettél. Ehhez sincs köze a PayPal-nak.
Kérhetnéd hogy a BG-n maradjon, de ha kártyás fizetés akkor nem tudják megoldani. -
válasz
nagysandor79
üzenetére
Az elmúlt 8 év alatt annyi tapasztalat ragadt rám a külföldi vásárlásokból, hogy felületről, árról és szövegről megalapítom, hogy érdemes-e vásárolni vagy nem.
Wish-nél nekem egyből jelez a vészcsengő, hogy sok a kamu/hibás termék. -
csaba17
senior tag
én április 13.án vettem meg Priority Direct Mail-lel a BlitzWolf® BW-AS1et és még csak az országba sem ért be...
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Van egy termék, amit nem tud elküldeni a Banggood, ezért felajánlotta, hogy várjak/csere más termékre/refund.Ha refundoltatok, akkor hova fog visszamenni a pénz? PayPalon keresztül vissza a számlámra, vagy BGPay-re? Utóbbinak jobban örülnék, ugyanis nyúl le belőle a PP, és úgyis náluk költeném el

Köszönöm

-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Ha nem ide akkor off.
Van aki esküszik rá hogy "jó" társaság, én nem véletlenül nem vásárolok ott. -
nagysandor79
aktív tag
nem ide tartozik. de a wish mennyire biztonságos és jó vásárlásra?
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
csak egy kis szösszenet, ilyennel találkoztatok már?
Adott egy Blitzwolf okos konnektor, tavaly nyáron vettem, tehát a garancia már régen lejárt, mert ugye 6 hónapot adnak elektronikai termékekre. Idén kezdtem használni a cuccot, ment is szépen 2 hónapig, egyszercsak offline-ba ment, és azóta nem tudom életre kelteni az okos részét, egy sima kapcsolós konnektorként üzemelt.
Írtam a Blitzwolfnak, hogy tudnának-e segíteni, van-e a vmi hard reset gomb , vagy vmi ötlet, hogy ujra fel tudjam ismertetni az appal, és újra okos konnektorként tudjam használni. Küldtem videót, rendelés számot, minden, amit kértek, erre ma ír a Banggod, és kérdezték , hogy mi a gondom, nekik is leírtam gondom, elküldtem a videót, rendelésszámot, minden, de írtam nekik azt is, hogy igazából már régen lejárt a garancia, nem értem miért irányította át a levelemet a blitzwolf hozzájuk. Erre felajánlották a full refundot. Írtam nekik, hogy ha már ilyen rendesek, tartsák meg a pénzt, és inkább küldjenek egy új konnektort, de úgy néz ki, visszautalják a pénzt.
Egyrészt nagyon örülök, ha ényleg ideér a pénzt, másrészt nem értem, miért nem küldenek új konnektort, az nekik is jobb lenne, nem értem miért ragaszkodnak a refundhoz.
Na mindegy, nem értem, pontosan mi történt, csak gondoltam megosztom, hogy ilyen is van.
-
updog
őstag
Kína alapból, a többi eszköz gond nélkül működik
Próbáltam már több régiót (EU, Szingapúr) - ezekben pl. nincs is ott a párásító a listában.Amúgy eddig pont az van, amit írnak kommentekben, értetlenkedik a BG support, de semmi előrejutás nincs, az eszköz továbbra sem működik rendesen.
-
Vertigo18
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Mondjuk majdnem minden Ali - Banggood - Gearbest problémánál ez szokott lenni az első lépés a megoldáshoz vezető úton...
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
App-ban Settings, Clear Cache törölted? Azután indítsd újra a telefont és az app-ot
A PayPal-nál a fizetéskor is állítható a konverzió, van ott egy Change link.
Persze nem müxik ha Banggood forintot kér. -
MittuDomain_
őstag
Egyáltalán nem használtam az appot forinton.
Végig dollárban volt, és az első fizetési kísérletet a pp még dollárban utasította el valamiért.
Utána bármit csináltam-csinálok, forintot akar vonni.
Direkt teszteltem más valutákkal is, csak azért nyomtam át forintra egyszer hogy lássam, más forint összeget terhel-e, ha az van kiválasztva, de nem. Mont is vissza usd-re, de semmi, teljesen hiába. USD request jelenik meg forintban a pp-n.Tanácstalan vagyok, mint egy kisközség.
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Ha Banggood-on $-ban akarsz fizetni akkor ne forintra állítva használd. A Banggood küldi a forintos összegű kérést a PayPal felé.
A kosárból kivetted és újból betéve $-os árral van benne?Nálam nincs változás a PayPal beállításokban és normálisan lehet fizetni, mert van pénz a kártya mögött és a bankom is rendben működik.
BG app-ban töröld a Cache-et. Nálam a 6.4.2 verzió van és $-al müxik. -
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Na, ez fixen valami bg app hiba.
Telefon újraindítás etc-etc, kijelentkezés, bejelentkezés, hiába teszek mellé mást, mindenképpen a BG forintos árfolyamában akar terhelni. Átlőttem Eurora, Fontra, az sem segített. -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
BG vs Paypal issue, segítséget kérek.
Van egy most app-only áras termék, amit meg szeretnék rendelni.Minden oké, eljutok a pp-ig, ahol először meghiúsult a fizetés. (Nem részletezte a pp a hibát...)
Utána már hárosmszor próbáltam, hiába van beállítva mindenütt a dollár, csak forintban akar vonni a pp.
Már bementem pc-n a beállításokba és ismét kényszerítettem, hogy eredeti valutában terheljen, hiába.
Szintén bementem a bg beállításokba és mind pc-n, mind az app-ban az USD az elsődleges valuta.Ötlet?
Kábé 200,- Ft-tal több lenne így a cucc, és azon túl, hogy b@ssza a csőrömet, idegesít is, mi lehet a gond. Kilőttem a BG appot is, újraindítás, ez sem segített...
-
jFox
addikt
Nekem is ma jött egy csomag EU PL-nal:
Rendelés: április 17
Shipped : április 24
Érkezés : Május 6
Szállító: GLSSzerintem ahhoz képest, hogy a világ másik feléről jött, korrekt.

-
Paca2
senior tag
BlitzWolf® BW-AS1 Wireless bluetooth Speaker
Küldve: április 19.
Átvéve: május 03.
2 hét, 11e Ft
(EPL)Ez volt a 3. rendelésem innen, mindig gyorsan megérkezett.
-
updog
őstag
válasz
sambenez
üzenetére
Pontosan az az. q&a-ban több ilyen megjegyzés is van, nem csak azok amiket írtam. Sőt, egy 04.28 review (5* LOL, ennyit jelent) is azt írja hogy jó-jó, csak nem connectel a Mi Homehoz.
-
updog
őstag
Sziasztok!
A korábban említett rendelésemnek van egy érdekes fejleménye (Xiaomi párásító, nem csatlakozik a Xiaomi apphoz). A termékoldal Q&A részén 4 nappal azután, hogy én rendeltem (és csak most találtam rá, ahogy elkezdtem felgöngyölíteni a dolgot) megjelent egy hozzászólás, hogy a párásító neki sem csatlakozik. Ez alá jelenleg már 4 másik csalódott vevő bejelentkezett, hogy nekik se, tehát úgy néz ki nem egyedi a problémám.
Jelenleg levelezek a supportal (a kommentekben azt is írják hogy megpróbálnak majd lerázni).
Jelenleg manuális módban működik, de az lenne a pláne, hogy becsattanjon a Mi Home-ba, és érzékelje a szenzorokat, tudjam automatizálni, stb. ami úgy tűnik nem megy.
Mik a lehetőségeim? (leginkább olyasmire gondolok hogy némi szájkarate után visszakapok valamennyi pénzt (mivel ~160$ ráment, cserébe a fő funkció használhatatlan) és megtartom a nem 100%ban funkcionális terméket).
-
Én meg naivan max hétfőn már a GLS rendszerében akartam látni a kütyűt, egy igen nagy és nehéz kütyűt. Ilyen Nagy, nehéz, drága cucc soha nem jött. Van para, de még le nem telik a 15 munkanap, addig peace van.
-
Beni2360
félisten
Ápr.16.-n EU Priority Line-vel rendelt Original LeEco Le 2 X526 telefonom a mai napon megérkezett.
17 napot futott. Nem rossz eredmény. -
Sziasztok,
Ápr.13.-án rendeltem (elvileg készleten volt) EU Priority Line-nal, utána láttam, hogy shipping-re ápr.29 volt írva, azt hittem, ez majd az EU feladás dátuma lett volna. (lehet, hogy az). 29.-én írtam nekik ("If you do not ship it within 5 working days, I will ask refund with PayPal".)
Válaszoltak:
Thank you for your order xxxxxxxx.
Item1: [1345185]BlitzWolf® BW-AS2 40W 5200mAh Double Driver Wireless bluetooth Speaker 30W Strengthened Upward Bass Hands-free Aux-in Speaker
Shipment deadline: 2019-04-30
We are glad to tell you that your order is still in our shipment period and we are stocking up on goods now. Please don't worry. If the order do not ship on time, we will send an email notification. Would you mind waiting for it?
stb. blabla Mandy Li
azóta semmi.... nem hív, nem is ír Mandy
Az order status most back order. (illetve order processing)
Nem sietős tulajdonképpen, mi a véleményetek érdemes még várni vagy kérjek refund-ot?
Köszi előre is. -
Április 26. 7-15 napot írtak. Várok, köszi.
Ezt videóval bontom. Túl drága.
-
updog
őstag
Sziasztok!
Email support mennyi idő alatt szokott válaszolni? Illetve egyáltalán érdemes releváns/konkrét válaszokra várnom tőlük? Egy Xiaomi párásítóhoz várok technikai segítségre, de sokat nem érek vele, ha bescreenshotolják a manualt, konkrét hibaelhárítás kéne.
-
vandor01
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
februar 26? akkor már reklamálni kell!
marcius 26 akkor mar itt kene lenni a kanyarban!
aprilis 26? akkor raérsz még kukkolni a TN-t!MINDENKÉPEN videos bontas a BG-s csomagra!
nekem havonta akad egy amibol kilopjak a kinaiaik az akcio árát!
eddig minus 40 euronal tartok....
nemsokara jon egy nagyobb csomi 10+5 termékkel...
kivancsi vagyok mennyi lesz a kis sarga haszna rajtam
-
EU pri... Csomagom 26 óta áll, a TN szerint a gls hozza, az ő követésük szerint értesít fázisban van, de nekik még nem adták át a csomagot, ez normális? Eleve fizetés után napokkal jött csak az az állapot és a mai napig csak itt tartunk. Nem egy usb kábel...
Aaah köszi!
-
-
-
sopruk
senior tag
Sajnos nincs rajta link. Van több kuponom (próbálkozásokból, de számomra használhatatlanok), azoknál van link.
Az app-ban is, ha az"Use"-re kattintok, nem ugrik a termékekhez mint a többinél.
Gondoltam hogy időzóna különbség miatt, de Kínában előbb van ápr.30-a, amely időponttól a kupon érvényes...
Most látom a kuponok felett, hogy Chicago időzóna -6 óra, de már abba is belefér...
Véletlen megláttam még egy hasonló kupont, ott sincs link:
-
Üdv. Csoportos vásárlás. Kifizettem sokkal kevesebbet mint alapból, mondom semmi baj bnőm beszáll, de mintha nem venné csoport tagnak, nekem meg lejár az idő. Utána mi lesz?
BlitzWolf® BW-SHP2 16A Smart WIFI Socket 220V EU Plug Work with Amazon Alexa Google Assistant Compatible with BlitzWolf Tuya APPhttps://m.banggood.com/groupshopping-detail-228816.html
Ha ezen át veszi és ki is fizetni akkor vagyunk rendben? -
sopruk
senior tag
A Banggood app-al naponta belépve a 7. napon kaptam egy kupont ajándékba, de nem tudom mire lehet felhasználni. Autós töltőt szeretnék venni vele de, azt írja:
"This coupon can only be used on products in a specific category and on orders over a certain amount"
Úgy láttam 10$-os vásárlásnál érvényes, ami nem tudom miért nincs ráírva utólag is.
De mit jelenthet az "on products in a specific category"?
Köszönöm előre is!
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Tegnap adtam le egy rendelést egy selfie botra. USA raktárból rendeltem, mert picivel olcsóbbra jött ki még postaköltséggel is. Igaz azóta rájöttem, hogy Kínai raktárból ajándék is jár hozzá.
Most viszont azt írja a rendelésnél, hogy Back Order (visszaolvasva a topicban = nincs raktáron) A termék oldalán viszont még 15 db-ot mutat.
Ilyenkor most mi van? Jobban járok ha törlöm és megrendelem a Kínai raktárból?
Előre is köszi a segítséget!Update: Most meg már megint azt írja a termék adatlapján, hogy van raktáron...

-
Andralin
aktív tag
Nos, pénteken végül csak elküldtem a DHL-nek egy e-mailes kérvényt, hogy a hivatkozott törvény értelmében ne vámkezeljék majd az úton lévő csomagomat és csatoltam a számlákat is.
Választ nem kaptam és nem tudom, hogy volt-e bármi hatása, de ma meghozta a DHL futár a csomagot és nem kellett semmit sem fizetni a 26,50 eurós csomag után.
-
fape
senior tag
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Nekem sem adja egy pár napja. Lehet a daily check -in kiváltotta. :S
-
updog
őstag
Türelmetlenkéknek egy tapasztalat tőlem (aki hasonlóan türelmetlenke, szkeptikus, pesszimista, stb.), és ez volt az első ilyen rendelésem:
Március 29-én lett shipped az EU Priority csomagom, majd három hétig semmi változás nem volt. Aztán múlt héten megérkezett Belgiumba, és ma reggel már a kezemben volt
Szóval kitartás 
-
Nem. Ne kapcsold ki a szállítási biztosítás. Nem véletlenül van kitalálva, akkor szó nélkül ingyen újraküldik, illetve biztos a refund, nem kell könyörögni. Mivel 27%-al és 3500 Ft-al olcsóbb lesz az a 1,8 $ nem igazán számít.
Shipping insurance offers premium protection and safety for your valuable items during shipping. We'll reship your package or fully refund you if it's reported lost or damaged.
Persze lehet agyalni a Paypla-on kersztül hogy teljes költséget visszakapd, de 1,8 $-ért nem lesz gond.Nem a kosárban kell a szállítást kiválasztani, hanem a mikor fizetsz az előtt, a Proceed to Checkout-ra kattintás után.
Az Eu Priority elő jön akkor is ha lenyitod és lejjebb görgeted a szállítási módokat a Your preferred shipping method-nál. -
Sziasztok.
Szeretném megrendelni a linkelt kamerát.
Kínából 78,99 az ára + 4,80 EU Priority Line szállítás > add to cart > itt beírom a kupont ami 17 dollár kedvezményt ad, így 61,99. Ekkor rányomok a fizetés PayPal-ra itt már 62,99, a részleteknél látom, hogy $1 a szállítás!
Tehát ha jól gondolom, akkor nem EU Priority Line-al jön, hanem normál módon, vagy most mi van?Ha a Kosárból a Proceed to Checkout gombra nyomok, akkor Priority Direct Mail-t ír szállításnak, ha én átállítom EU Priority Line-ra, kikapcsolom a Shipping Insurance-t akkor lejjebb görgetve US$66.79!
Saját kép, jó ez így, rendelhetem?
-
tometalian
csendes tag
Legutóbbi nagyértékű vásárlásom EU prioritin: rendelés 04.06, gls-nek átadva 04.26.
-
Geza74
tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Igen, én is úgy rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Mobil flották
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.... 400euronyi csomagbol 40 ejro hianyzik! Szoval 10%-os afat kellett perkálnom!
Amit eroteljesen ajanlok!!

Ebből 866 forint volt a lámpa.