Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adamfriday
üzenetére
Az én esetem annyiban más, mint a korábbi hozzászólóké, hogy én rendben megkaptam a cuccot, vissza is igazoltam, de valamiért mégis azt hiszik, hogy kompenzálniuk kellene engem. Az 500 pontot elfogadom tőlük, mert az nekik nem kerül semmibe, de ha bármiféle visszatérítést adnának, akkor szólok nekik, hogy nem jogos.
-
BG ma küldött egy levelet nekem. bemásolom, mert tanulságos. A vicc az, hogy a telefon már rég megérkezett. (06.13.-i rendelés, 07.15.-i kézbesítés) Aláírással átvettem a GLS-től és aznap vissza is igazoltam a BG oldalán. Mostmeg adtak 500 pontot ajándékba. Nem kértem, de emiatt nem fogok reklamálni.

Dear Banggood customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry about the situation of your order [xxxxxxxx] shipping delay caused by our coadjutant logistics company. To keep your good shopping experience in the future, we will stop cooperation with this logistics company immediately, don't worry, your order which has been sent out before will still be delivered normally.
For this case, we will send extra 500 points to your account within 3 days , moreover, we have confirmed to the logistics company that your order will be delivered 25th August at the latest, we hope your understanding and wait for it patiently.
As of 25th August, whether delivered or not, except the points sent before, if your total waiting time is more than 40 days since the date of shipment, we will compensate 5%-10% of your order value to your BGPAY account before the end of August. -
Nem egészen értem amit írsz, a forint árfolyama csak rosszabb lett, így olcsóbban vetted bármikor kapod is meg.
Másrészt jövőre vagy 100 $-al olcsóbb lesz, még akkor is ha másnap megkaptad volna, akkor is ezt fogod írni?
Itt most mennyibe kerül? És ha akkor megkapod a mai 40 $- ugyanúgy jelentkezik, mi értelme ezen agyalni?
Ki az aki ha megvesz valamit akkor némi idő elteltével ostorozza magát, ha ma venném meg akkor olcsóbb lenne? Hát én nem. -
pripus
csendes tag
Segítsetek kérlek:
Banggoodon vettem egy tabletet. Megérkezett, nem működik a kijelző (nincs háttér világítás).
3. levélváltásnál vagyunk a technikai supporttal és úgy érzem szívatnak. Küldtem hosszú leírást, képeket, videót a hibáról, hogy nincs háttér világítás, csak fény mellett látható.Visszaírtak, hogy csináljak factory resetet.
Mi a fészkes fenét lehet ezekkel csinálni? Már bánom, hogy beleszálltam ebbe a bizniszbe

-
Tényleg maradhatunk annyiban hogy tudnak a problémáról, megoldást keresenek és fognak találni.
Legyetek türelmesek.
Köszönhetően qqzs-nek a 9987 hsz-ben egyértelműen leírva a dolog. -
Fizsó
csendes tag
Bocs, töröltem a bejegyzést, későn vettem észre, már más is megírta a hírt.
Nem volt tehát fake a hétfői infóm arról, hogy a Banggood ezen a héten kidolgozza a kompenzációs tervét!
Ezt vártuk idáig. -
Látom megint jönnek az új panaszosok. Sajnos mindenkinek ugyanazok a válaszok, mint a megelőző úgy 1000 hozzászólásban 2019-05-25-től. Lassan mindenki megfogja kapni. Itt csak a türelem segít.
-
qqzs
őstag
6.12 rendeles es en meg egyszer se irtam nekik tehat teljesen maguktol irtak szoval teljesen tisztaban vannak a helyzettel es probaljak megoldani.
"Dear Banggood customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry about the situation of your order [xxx] shipping delay caused by our coadjutant logistics company. To keep your good shopping experience in the future, we will stop cooperation with this logistics company immediately, don't worry, your order which has been sent out before will still be delivered normally.
For this case, we will send extra 500 points to your account within 3 days , moreover, we have confirmed to the logistics company that your order will be delivered 25th August at the latest, we hope your understanding and wait for it patiently.
As of 25th August, whether delivered or not, except the points sent before, if your total waiting time is more than 40 days since the date of shipment, we will compensate 5%-10% of your order value to your BGPAY account before the end of August.
Please note:If you still don't receive your order after 25th August, please contact us, we will refund the total payment by your original payment way unconditionally." -
Csabcy
tag
válasz
wocsok17
üzenetére
Szia!
Én is most hegesztettem egy levelet a BG-nek. 06.07 rendelés, 8.-án feladták 07.20-óta in transit Nysa. A várható érkezét egyébként nálam is kitolták Augusztus 18-ig Június 30-ról. Már én is túl vagyok a 60 napon, ráadásul már olcsóbb a telefon is.
Megírtam nekik, hogy a London Nysa távolság 1300 Km és gyalog is meg van 10-12 nap alatt, vagy biciklivel 3-4 nap alatt, hun a csomagom, de nem hiszem, hogy érteni fogják.
Na váruk, mert mit tehetnénk mást.
Üdv:
Cs -
wocsok17
tag
Leveleztem kicsit banggoodékkal, illetve a royal shipments-el is a csomagomról.
Banggood azt kéri még várjak aug 18-ig.Royal shipments válasza a kérdésre hogy hol a csomagom a 3. kör után:
Hello,
If you want more information about your shipment, please contact with roger""kingruns.com.
We are a logistics operator responsible for distributing parcels in Europe. All parcels with status "In transportation Nysa" didn't came to us, they are still in transport.Szóval nagyjából fogalmuk sincs mi a helyzet.
Nyomonkövetés szerint itt tartok:
2019-07-19 08:30:32 In Transit (Nysa)
2019-06-29 12:39:05 Arrived at sort facility (HUB UK - LONGDON)
2019-05-31 16:25:07 pending
2019-05-31 12:16:23 System has accepted the order
2019-05-31 12:16:22 System is processing the order
2019-05-31 12:16:22 Request for shipping label -
válasz
warezxts
üzenetére
Gondolom nyomkövetett a küldemény, ők is látják hogy nem veszed át. Ez nem az ő hibájuk, így a PayPal felé nem igazán van indokod. Nem kaptam meg, mert nem vettem át.
Nem vettem át mert a vámos, áfás dolgokat kihagytama számításból. 
A weboldalon a cég írja hogy az áfa és vám ügyben vásárlás előtt tájékozódjon a vevő.
About customs tax
Taxes may apply for imported goods/services and is regulated by the country law. GearVita is not responsible for any tax invoice charged on its products. Shipping rates are estimates and may depend on different policies and tax rates applied per country. Please contact local customs for clarity and information.Ha nem küldöd be az igazolásokat akkor legkésőbb 20 nap múlva visszaküldik. Elméletben.
Ha a kereskedő tud róla és megérkezik hozzá, akkor a vételárat vissza szokták adni
Van nekik a 45 napos eredeti csomagolásos visszaküldés (ez az oldaluk linkje erre), ezt talán rá lehet húzni az esetre, de úgy fogalmaznak hogy a vásárló küldi vissza, mivel nincs ráhatásod arra ha az NKK küldi vissza, nem tudsz a csomag helyzetéről semmit, így nem egészen tudom elképzelni hogy mi lesz a vége.El szoktuk számolni tanuló pénznek és legközelebb úgy vásárolunk hogy számolunk ezzel is.
-
remi67
tag
Köszi.
Mondjuk közben a terméklapon az 5-7 napot kicserélték 7-15 napra.
Hááát, ez nagyon kínia belpiacos telefon (Ulefone power), de megnéztem, ezek itt azt mondják, hogy mind a 3 hazai szolgáltatóval működik. -
warezxts
senior tag
Segítsetek légyszi, tudom hogy GearVita de nem találtam neki fórumot...
A füles rendelése:
Subtotal
HUF13,901.05
Shipping & Handling
HUF2,421.60
Discount (SABBE12)
-HUF1,738.00
Grand Total
HUF14,584.65
Grand Total to be Charged
$50.35Bevonták VÁM ellenőrzésre, EU Priority line volt.
Most akkor kell fizetnem vagy bele esik a határba? -
akom
őstag
Május végi rendelésem most érkezett meg. Ne adjátok fel!
-
erszviktor
csendes tag
Egy apró kiegészítés.
Parcelsapp több helyről gyűjti be az adatot és ezt fel is tülteti, hogy honnan szedi össze az infót.
Te esetedben azért van 2x ugyan ez a bejegyzés, mert 1x GLS rendszeréből húzta ki, 1x pedig a FLYT Express-től.
Bejegyzések jobb felső sarkában jelzi is.
Más kérdés viszont hogy ezek közül is van ami a másiktól nyeri ki az infót, így duplikálódnak. -
Nem kell parázni, ez nem az a szállítás amivel probléma van. Oda kell érni a depóba, de azután megy dolog, 08.28 előtt megkapod. De az 5-7 nap, inkább 7-9 nap.
Ezt nem tudom mi lenne: kínai belpiacos, de itt Magyarországon azok használhatóak amelyek global vagy EU version jelzővel futnak. -
solor
tag
A Gls nyomkövetés azt követően kezd élni, ha a csomagot levámolták és átadták egy uniós tagországban a helyi Gls-nek. Ez jó esetben egy hét. Ujabb egy héten belül nálad lehet a teló. Nekem legrövidebb idő Eu priority- vel 12 nap volt, leghosszabb a jelenlegi 64 nap (és még nem érkezett meg...)
-
remi67
tag
A banggoodról még sose rendeltem, ez az első kísérletem. (Igaz nem is az enyém, de a lányom helyett én intézem.)
Szal. vasárnap este rendeltünk egy telefont, occsó, kínai belpiacos, eju prájoriti lájn. Hétfőn meg is jött a "shipped" email, de az a csomagszámon túl érdemi információt nem tartalmazott. A csomagszámot a parcelsapp beazonosította még hétfőn mint GLS csomagot, ezután már a magyar GLS keresője is megtalálta, na de viszont azóta nem változott semmi:
Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; csomagot még nem adták át a GLS részére.
Illetve annyi változás van, hogy a parcelsapp már két soron is hozza ugyanezt:
http://parcelsapp.com/en/tracking/612806785655Ennek így kell lennie vagy máris szopóágon vagyunk? (A banggood 5-7 "working day" szállítást ígért a terméklapon. "Expected delivery date:" 2019-08-28 05:02:19
Úgy kalkuláltunk, hogy legkésőbb a jövő hét végéig meg kellene jöjjön, de már most úgy látom, hogy ebből pofáraesés lesz.
-
tempx
tag
válasz
KDaniel0915
üzenetére
-
walakyb
tag
válasz
captain81
üzenetére
Azt mondod, hogy csak akkor zárod a PP case-t, ha megkaptad a cuccokat. Nyitástól számított 20 nap után automatice záródik, hacsak nem kéred a kivizsgálását. Nem tudom, mennyi idő telt el a nyitása óta (ha jól értelmezem, akkor lassan 2 hete), de nagy vonalakban mérget lehet rá venni, hogy addigra nem fog odaérni hozzád, mire döntened kell, tehát vagy bezárod okafogyottság miatt, vagy annak ellenére kéred a PP beavatkozását, hogy (elvileg) fel is adták neked az alkatrészeket. Szóval szerintem igenis érthető, gondolj bele abba a helyzetbe, hogy elküldik a cuccot, a PP meg úgy dönt (bár szerintem erre igencsak kicsi lenne az esély), hogy mivel 2 nem hasznalható, a pénzed fele visszajár.
Ami pedig az ügyet illeti. Eleve kérdéses, hogy van-e kicsomagoló videód, amin már látszik a sérülés, ennek hiányában nem feltétlenül tudod bebizonyítani, hogy úgy is kaptad. Másrészről a Banggood biztos, hogy be fogja nyújtani bizonyítékként a megállapodásotokat, amit ebben az esetben jogosan kötnetnek ahhoz, hogy zárd az ügyet. -
válasz
captain81
üzenetére
Tényleg nem érted hogy az probléma hogy kapkodtál és nem egymás után indítottad?
Meg sem vártad hogy teljesítse a szerződésben leírt a hibás termék megkapása esetére biztosított csere lehetőséget. Miért? Az adás-vételi szerződés esetén mindkét félnek vannak kötelezettségei.
Itt a biztosított garanciák oldala.
7 days DOA product guarantee
If one or more of the items you received are damaged, different or not working, you will be protected by this guarantee.
Below please find its procedure:
1. Within 7 days of receiving the product, contact us with a photo or video showing the issue and whether you want a refund or replacement;
-What we will need from you.
A photo or video showing the issue;
A photo of the shipping label and original packaging;
To tell us if you prefer a refund or replacement;
2. We will review your claim and contact you if we need more information;
3.If approved, we will arrange a refund or a replacement of the defective product, and you may be asked to return it. We will be responsible for paying the return shipping fees.Küld vissza mind és megkapod pénzed, erre még a PayPal-tól függetlenül is jogod van, azt sem érvényesítetted.
De egyszerre a kettő az nem működik. Vagy BG vagy PayPal. -
captain81
csendes tag
A PayPal nem békéltető egyesület és nem is fogyasztóvédelem. Ő lehetőséget biztosít a pénzem visszakapására, ha az eladó nem teljesíti a szerződést. A szerződés jelenleg 4 működő hibátlan kamera leszállítása határidőre. Ez nem teljesült, tehát jeleztem a PayPal felé, hogy itt hiba van a teljesítéssel. Amennyiben sikerül megoldanom az eladóval zárul a compliant, amennyiben nem visszatérítés. Ennyire egyszerű.
-
válasz
captain81
üzenetére
Most komolyan. Meg sem várod a reakciójukat és már PayPal?
A boltban kezdünk reklamálni aztán ha ott nem sikerül egyezkedni akkor megyünk a békéltető egyesülethez. Ez a fogyasztó védelem jogszabályi alapja.
Itt átültetve: a Banggood-on kezdünk reklamálni, ha ez sikertelen akkor fordulunk a PayPal-hoz. Ők tudnak abban segíteni ha jogos hogy visszakapd a pénzed. Ilyen alkattórész küldözgetés nem tartozik oda.
Amit csináltál annak nem volt értelme.
Megoldás az lenne hogy
1. lezárod és kapsz alkatrészt,
2. nem zárod le és megvárod -pontosabban kéred, mert a 20. nap lezárják döntés nélkül- a PayPal döntését, ami az lesz hogy visszaküldés után megkapod a pénzed. Mert a hibás termékek esetén ez az alap eljárás. -
captain81
csendes tag
Kérnék egy kis tapasztalat megosztást, tanácsot!
Probléma leírása:
4db IP kamera rendelve, időben megérkezik. Elégtelen csomagolás miatt (sima neylon zacskóban postázva, a kamerák saját vékony kartondobozukban) 2 db kamera lencse védő üvegje darabokra törve. Egyébként minden kamera működőképes, de így nem használható rendeltetésszerűen.
Jelzem a problémát banggood oldalán és még PayPal compliant is indítok.
Bő egy hét alatt sikerül lekommunikálnom, hogy meg tudom javítani, ha küldenek alkatrészt.
Péntek óta azon rugózik a cservice, hogy addig nem tudja küldeni az alkatrészt, amíg nem zárom le a PayPal compliant. Megírtam neki, hogy nem fogom addig amíg nem működik minden kamera rendeltetésszerűen. Köti az ebet a karóhoz.
Szerintem nem elvárható kérés, hogy zárjam a compliant.Jelenleg tanácsotokra várok, de ott tartok, hogy PayPalon keresztül visszatérítést fogok kérni és megoldom más módon.
Javaslatok? -
droops
csendes tag
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
-
MittuDomain_
őstag
Viszont annyi pontom van mint a fene, valamire el kell szórni. Így - mivel a kollégáké betelt - én is teszek be kettőt, növeljük a hazai esélyt.
-
Felesleges játszani, úgysem küldik el a nyertesnek.
Mindegyiknél ez van írva In stock és Processing time:Ships in 24 hours aztán még három nap múlva már el is fogyott és nem tudják küldeni.
Nem elrontani akarom a dolgot, de itt is történtek negatív változások.
Alap dolog amikor nyereményjátékot hirdetek, hogy a nyeremények meg vannak, félre vannak téve. Itt sajnos nem ismerik ezt a játékszabályt. Az hogy ezelőtt mi volt az most nem számít. -
sambenez
addikt
-
-
fape
senior tag
-
Annyiszor írtam már hogy az csak elmélet.
Addig nem tudsz semmi értelmest tenni amíg a várható szállítási idő le nem telik.
Senki nem kapott még semmit vissza mert letelt a 60 nap és nem kapta meg.
Itt és máshol sincs automatikus pénz visszaadás. Kérni kell.
Az Összefoglalóban mindezekről van szó
Pl:
3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüben.
Itt is elérhető: Help, Contact Us,5. Banggood-on újraküldés, visszatérítés, javítás-csere kérése visszaérítés = refund
8. Szállítási módok és egyéb információk Itt a 60 nap magyarázat is.
-
herrká
senior tag
Bocs, hogy értetlenkedek! Hogy van ez a 60 napos dolog? Június 17-én rendeltem. Július 15 óta mozdulatlan a "In Transit (Complete customs clearance arrive at the UK warehouse) bejegyzéssel. Ha jól számolom - hétvégékkel együtt - ötven-páradik napnál tartok a rendelés óta. Az először ígért 08.11-et, módosították szeptember elejére.
Olvasgatva itt, írjátok, hogy a 61. naptól visszajár a vételár. Aztán azt is, hogy ha szállítás alatt infó van, akkor nem...
Magyarázzátok már el, próbáltam az összefoglalót, de nem találtam.1. Ez a 60 nap a rendeléstől számít? Hétvége is vagy csak munkanap?
2. Nekem kell riadózni, ha letelt vagy automatikusan elindul a pénz vissza? Nem Paypalos vásárlás! (Kb 5eFt).
3. Vagy várjak szeptember akárhányig, és csak utána reklamáljak?
4. Egyáltalán hol kell reklamálni? E-mail, telefon?3-4 rendelésem volt eddig innen, nem ismerem még ki magam!
Köszönöm a türelmet és a segítséget! -
szemmelver
aktív tag
-
droops
csendes tag
-
droops
csendes tag
-
Druss
tag
-
solor
tag
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
-
MittuDomain_
őstag
válasz
sambenez
üzenetére
Akkor hajrá csatlakozni.

Join the snatch with me
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-679827.html -
sambenez
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Szabad. Már több is volt megosztva.
-
MittuDomain_
őstag
Snatch játékot szabad itt megosztani?
Nem reflink, nincs belőle előnyöm, csak feltöltött csapatok kellenek hozzá. 5BG pont a nevezés... -
Flashy
veterán
válasz
sambenez
üzenetére
arra gondolt, hogy a Paypal évi legfeljebb X darab jogos visszaküldés postaköltségét legfeljebb Y értékben visszautalja. ha Paypallal fizettél egy termék után, de hibás, a visszaküldés díját a Paypal visszaadja. semmi közük nem lenne hozzá, mégis. (próbáltam, tényleg)
-
ÁSZF
III. 12.5 Újoncoknak ajánlott a PROHARDVER! - abszolút kezdőknek topic összefoglalójának elolvasása.Mit, miként. Köszönöm.
-
Fizsó
csendes tag
válasz
warezxts
üzenetére
GearBest tapasztalat tavaly kora nyárról. A Mi Note 2-m amoled kijelzője az 54. napon elzöldült. Mint kiderült a Samsung kijelző típushibája volt.
A telefont a spanyol raktárukból rendeltem, akkor lett nagy áresése, és 270 vagy 280 dollár volt április végén.
Némi levelezés, fotó, videó küldés után megkértek, küldjem vissza HongKongba, ha nem fogadok el 100 dollár kártérítést. Akkor megtarthatom a telefont..
Ragaszkodtam a javításhoz. Nem volt szerencsém, mert 45 napon belül simán cseréltek volna, vagy teljes visszafizetést kapok azonnal. A javítás minimum 180 dollár lett volna itthon még úgy is, ha Aliról rendelek megfelelő kijelzőt,és barát cseréli ki
A visszaküldés 3100 forintba került postai ajánlott levélként, 5 nap alatt odaért.
Ezután közölték, hogy a telefon nem javítható (gondolom nekik sem érte meg egy gyári új kijelzőt tenni bele). Először 100-120 dolláros kártérítéseket ajánlgattak, de ragaszkodtam a teljes vételárhoz.
Amit némi elégedetlenkedésem után, végül is korrektül visszafizettek.
Károm a 3100 Ft-os visszaküldési költség lett volna, mert nem PayPal-lal vettem és ezért már nem volt kedvem veszekedni.
Ráadásul ezt az árfolyamnyereség teljesen pótolta is.
Más garis tapasztalatom más kínai áruházakkal még nem volt.
Igaz, Xiaomi telefonokat használok és ezen túl még soha egyik sem hibásodott meg, Még csak egy kijelző sárgulás erejéig sem. -
-
warezxts
senior tag
Oneplus 7 Pro ... kuponnal persze, EU priority line, paypallal + csomagbiztosítás... cc 687 dollár
@V: Hát én sem akarok garanciáztatni ha nem muszáj

-
Spicli
csendes tag
Írtátok többen, hogy megjött, de valami bejegyzés változott, vagy csak úgy egyszer csak jött!????
-
warezxts
senior tag
Szerintetek 200.000 Ft értékben megéri rendelni Bangoodról telefont? (Vagy gearbest ilyen szempontból jobb ha esetleg valami baja lenne, és szükség lenne a garanciális ügyintézésre)?
-
kiborg
aktív tag
Sziasztok!
Csomagokkal kapcsolataban kérdezném azokat akiknek szintén Longdon-ban és Nysa-ban dekkolt a csomagjuk, hogy tudnak-e mondani valami biztatót,mert már 2 hete Nysa-ban van a cucc és semmi előrelépés.
Jun 22, 2019 05:46 Royal Shipments Request for shipping label
Jun 22, 2019 05:46 Royal Shipments System is processing the order
Jun 22, 2019 05:46 Royal Shipments System has accepted the order
Jun 22, 2019 09:50 Royal Shipments pending
Jul 1, 2019 18:12 Royal Shipments In Transit Leaving Hong Kong
Jul 12, 2019 21:50 Royal Shipments In Transit Arrived in the UK, waiting for customs clearance
Jul 12, 2019 22:02 Royal Shipments In Transit Complete customs clearance
Jul 21, 2019 17:51 Royal Shipments In Transit HUB UK - LONGDON
Jul 21, 2019 18:41 Royal Shipments In Transit NysaJúlius 21 meg mér régen volt. Lehet bármit tenni, hogy esetleg mozduljon előre a dolog valahova? Lassan ott tartok, hogy küldjék újra.Újra fogják küldeni ?
-
Csabcy
tag
válasz
KDaniel0915
üzenetére
Hali!
2019-07-20 21:06:56In Transit (Nysa)
Azóta semmi. Bg már 3x kért egy hetet.
06.08. Rendelés. Mar szinte kevesebbet ér a Mi9 mint amit fizettem érte. Eddig 8 nap körül mindíg megjött. -
ibgy
csendes tag
válasz
KDaniel0915
üzenetére
Nálam semmi változás, azóta nincs semmilyen újabb bejegyzés...

-
pp193474
csendes tag
Sziasztok.
Töröm a fejem h. mit lépjek. Bangoodrol rendelt csomagom, július 15.-e óta pihen az Egyesült Királyság raktárába. A csomagkövetés szerint (2019 07.15. In Transit - Complete customs clearance arrive at the UK warehouse) Rolyal shippment szállítaná ki, vagyis az kezeli. Ez egy cseh cég? Már őket is kerestem, igérték h. utána néznek. De eddig semmi. Nem mozdul a csomag. Azon gondolkozok h. visszatérítés indítok a PP-nél. Meddig várjak még? Ja, igen. A csomagot még június 20.-án rendeltem. -
droops
csendes tag
Talán a héten befut:
[link]
Egyébként ma 60 napja, hogy megrendeltem, kifizettem ☹️
Az eddigi negatív rekord -
Neo2a
újonc
válasz
KDaniel0915
üzenetére
483190601119943
Nekem még nem váltott.
Ott pihenget még. De már nagyon unom. -
KDaniel0915
újonc
Sziasztok! Akinek 07.20-án váltott Nysa Transitra a nyomkövetése ezzel a drága Royal Shipments-szel, azok közül váltott már valakinek újabb állapotra azóta?
-
(#9904) paszer 2019-08-05 16:27:34 hozzászólása.
Itt egy kis kép (Nysa) transit.
Legyen már használva a linkelés gomb! Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows Insider Program
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem vettem át mert a vámos, áfás dolgokat kihagytama számításból.

De szerintem bukta...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)