- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak arról szól, a felmerülő problémáik is előkerülnek és beszélgetünk róla
Egy lista amelyeket megosztottak a nyertesek, de többről van szó egyébként.
1.Xiaomi hátizsák
2.Haylou GT1 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone
3.Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 3GB 32GB mobil
4.SHARP AQUOS S2(C10) mobil
5.Xiaomi security kamera
6.Bakeey I5 Continuous Heart Rate O2 Monitor Watch
7.Haylou GT1 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone
8.Teclast P10S tablet
9.Blitzwolf BW-FYE7 TWS bluetooth 5.0 Earphone
10.Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch mobil
11.GOME U7 5.99 Inch NFC 3050mAh 4GB RAM 64GB ROM Helio P25 Octa Core mobil
12.Wowstick 1F+ 64 In 1
13.Magicforce Smart 2 68 Keys Backlit bluetooth 4.0 billentyűzet
14.Original CIGA Design T Series Fully Transparent Watch
15.Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch mobil
16.Original Xiaomi Mi band 4 AMOLED -
Szerintem a biztositojuk fizethetett vagy ilyesmi Vagy nem, mert a szállítás csak elakadt, de folyamatban volt és jött tovább az akadály megszűntekor.
Ha valaki visszakapta vételárat és megkapta a terméket is, van lehetősége jelezni a Banggoodnak és küldenek számlát amit ki lehet fizetni. Nálam működött. -
Fizsó
csendes tag
Hűha!
Szinte hihetetlen!
Nálam július 19-ig azonos a státusz ezzel, de nincs változás, nem került elő és nem mozgott tovább a csomag (telefon)..
Várom a refund-ot. A rendelési státuszokban semmi jele a beígért visszatérítésnek. Ugyanazt mutatja több mint egy hónapja. Akkor írták át az eredeti szállítás napját június 3-ról július 26-ra! -
walakyb
tag
Igeretuk szerint (abbol mar volt jo sok...) fuggetlenul attol, hogy megerkezik a csomag, vagy sem, mindenki kap a ho vegen 5-10%-ot, akinek legalabb 40 nap volt az ossz varakozasi ideje. Meglatjuk mi lesz.
Egyebkent igen, amennyire tudom, aki megkapta ezt az update-et, 1 heten belul a csomagot is. -
Ebben a hozzászólásban lévő linken leírva a Chargeback és nemcsak hitelkártya.
-
Visormail
addikt
Ha az igazat írnák kb ebből állna a tracking

- 2020 a birodalmiak üldöznek, de lerázzuk őket.
- 2021 kilőtték a hyperhajtóművet, de C3PO és R2D2 már javítják.
- 2022 áttettük a Millenium Falconba, azt sose érik utol, Chewbakka rajta ül a csomagon.
- 2023 blokádba futottunk a Naboo bolygónál.
- 2024 kisebb kerülővel a Tatooinen átfestettük a hajót mentőre, hátha így átcsúszunk.
- 2025 leszakadt a jobb szárny.
- 2026 szállítónk épp átússza a Gangeszt szájában a csomagjával.
- 2027 köszönjük, hogy minket választott, a 7éves késés reméljük nem vette el a kedvét. -
Snatch még 2 percig, Xiaomi Mi8 Mi 8 Lite Global Version 6.26 inch 6GB 128GB Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone, app-ban.
Ezek lesznek majd a böngészős oldalon a következő napokban, 0.01 $ áron a szerencsésnek:
Kospet Lite 4G-LTE 1.39' AMOLED Ceramic Case 1+16G 8.0MP WIFI GPS/GLONASS Android7.1.1 Watch Phone
-
Spicli
csendes tag
Természetes, hogy mindenki izgul, az ember türelmetlen és hamar felháborodik! Nekem ezek elött soha nem volt rossz a tapasztalatom! Sajnos ez most változott! Töketlenkedik mindenki ~ gondolom a tehetetlenség is játszik! Megértem a Banggood-ot is mert neki is sok veszteni valója van! Aliék sokkal jobban kezelnek szinte mindent! Nekem ez volt az utolsó nagy értékű megrendelésem innen, tehát már egy ügyfelet biztos vesztettek!
Nekem már csak egy hét van a 60 napból!... 
-
Rendben, ezek szerint nem magyar specialitás hogy nem követhetőek és késnek a Banggoodtól vásárolt dolgok egy része.
Várjátok meg amíg a várható érkezési időt (Expected delivery date) eléri a dolog és azután reklamáljatok.
Addig szállítás alatt van a megvett dolog, rajtad és a Banggood-on kívüli harmadik fél kezelésében van, amit egyikőtök sem tud befolyásolni.A postázási, szállítási témák kibeszélésre a szakmai topik meg itt van, Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
-
Fizsó
csendes tag
A Royal alapján viszont ez is Longdonban ácsorog jólius 1. óta.
Ezen a track-n látszik , bár ez is június 19 óta állt..
http://www.10000post.com:8082/en/trackIndex.htm"2019-06-19 10:04:57 A csomag Hongkongból maradt
2019-06-18 10:39:21 Parcella, hogy elhagyja Shenzhen-et Hong Kongba
2019-06-17 16:07:54 Shenzhen Megérkezett az operációs központba" -
most dec 29 a varhato beerkezes.
erdemes varni vagy hagyuk? rendelve meg $56-ert volt
Ez alapján én folyamatban lévő vásárlásnak gondoltam. Elméletben ennek is van várható ideje.
De félreértettem.
Akkor erre válasz: erdemes varni vagy hagyuk?
Ha nem vársz, akkor csak annyi a lehetőséged hogy kéred a vásárlás törlését, ha használtál fel kupont, pontot azt nem kapod vissza. Ha a karácsonyi fenyő alá akartad és ha azután már nincs rá szükséged, akkor töröltesd, ha szükséged van rá akkor: érdemes várni.
Ha hagyod a dolgot annyiban akkor is vársz. -
Nézd meg az Összefoglalót, be van írva.
8. Speciális szállítási módok
A Banggood alábbi szállítási módokat biztosítja a kedvezőbb, áfa mentes szállítás kategóriában:
A European Direct Mail (EDM)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni. Ez a szállítási mód lehet nagyon lassú is.
A Priority Direct Mail (PDM) bár ennél az utóbbi időben több csomag a vámon megakadt. Nem 100%-os biztonságú.A többi szállításnál van a BG-nek van egy szolgáltatása, hogy tariff insurance, ez azt jelenti, ha valaki ezt kifizeti és vámeljárás alá kerül a csomagja, akkor a kifizetett vámot és az áfát 100%-ban utólag visszatérítik a fizetési igazolás beküldését követően 24 órán belül.
A vámeljárási költséget (Posta 3500 Ft, futárcég 6000 Ft) azt írják, hogy nem fizetik, de eddig az volt a tapasztalat, hogy ezt a szabályukat nem tartják be és ez is ki van fizetve. -
Tommmysun
aktív tag
Ezt most nem értem, ha nem telefonnal, akkor mivel csatakozzak hozzá? Próbáltam a Mi Home-al is, hátha jó, de azt olvastam máshol is, hogy azzal nem mindig ok, én viszont alapvetően a Flower Care-el próbálkoztam (szerintem ez ugyanaz mint a plant monitor, mivel a google play is ezt hozza ki rá), ha a QR kódot beolvasom a kapott tájékoztatóban akkor is ezt a progit tölti le!
Eleinte, amikor még 50-ből egyszer tudott csatlakozni, volt amikor még a fw frissítés is elindult, de mire befejezte volna mindig megszakadt a kapcsolat, így az is kétes, hogy miként ment fel, ha felment egyáltalán. Az utóbbi jó pár próbálkozásra már sajnos semmi nem történik, azon kívül, hogy egyszer felvillan rajta a LED.
-
xcvbxcvb
aktív tag
(#5737) V/
Aug.12-én rendeltem és 25-én adták fel, tn-t nem kértem, nélküle is megjönnek a rendelések általában.
Most nézem a várható szállítási időre most dec.10.-ét ír. Akkor lehet hogy újra feladták ? Csak azt furcsállom hogy eltűnt az üzenetváltás így nincs nyoma. Meg ha újraküldték írhattak volna egy üzenetet vagy emailt hogy újra feladták . -
Beni2360
félisten
-
Kisbaloo
csendes tag
Feltöltött teljesen, 4-ből 2 led világított amikor felraktam, este levettem akkor 4 led villogott. Ha rádugom a telefont akkor csak villog egyszerre a 4 led, de nem tölti a telefont. Próbáltam úgy is hogy fali töltő és a telefon is egyszerre rá volt dugva. 1 másodpercre felvillan a töltés a telón, majd mintha kihúztam volna. Műszerem nincs hozzá, hogy megnézzem leadja e a töltést.
Nyomogathatom a gombot rajta amivel lassú/gyors töltés váltható de akkor se történik semmi.
-
Én kb négy éve vásárolok tőlük, VIP4-es szintem van (amennyiben jelent ez bármit is). Több mint száz rendelésből 3 problémás esetem volt, mindhárom esetben maximálisan elégedett voltam az ügy lezárásával. Kétszer újraküldték a cuccot, harmadik esetben 50%-os refundot kaptam (háromtengelyes gimbal, yaw tengelyen csak +/-45 fokos elfordulás volt).
-
Real_Necro
veterán
Nem vagyok a szájkarate híve. Persze, igazad van, de ha az ügyfélszolgálat ennyire csökönyös, akkor eszkalálni kellene a problémát Paypal felé. Ebből könnyen lehet az, hogy elkönyvelik a magyarokat "szarrágónak" aztán a későbbi problémáknál már nem lesznek ennyire sem segítőkészek. Én lezárnám egy radikálisabb követeléssel a dolgot, aztán majd Paypal eldönti. Többet szerintem úgy sem lehet a dologból kihozni.
-
Real_Necro
veterán
3-4 darab ilyet használok itthon, mindegyik olyan masszív, mintha egybe öntötték volna. Szerintem csak kifogtatok egy selejtes vagy öntvényhibás típust. Egyébként meg nyilván semmi roncsolódott cuccot nem tapogatunk konnektorban, ez egy itthon vásárolt termékkel is megeshet.

Blaise:
Nem kell ehhez villamosmérnöknek lenni (azok meg amúgy sem értenek ehhez, mert főiskolán/egyetemen nem ezt tanítják, én már csak tudom
), ez egy sima műanyag, benne pár fém alkatrésszel meg egy minimális áramkörrel a ledhez, már ha van benne. Egyszerű mint a faék. 
Más:
Ma 3 csomagom érkezett:
Óccsó Blitzwolf 5 portos töltő
Mint ahogy a többieknek is, nekem is fehér és UK csatival. Holnap kollégám hoz egy "elektronyos borotva kábelt" (azokon volt ilyen csati meg a régi Akai stb rádión)...Kínai széktorony játék
2,1$-ért megérte, egy csipesz csomaggal együtt rendeltem, felhasználva egy 10-5$-os kupont, de az még nem érkezett meg, jó masszív, 18 székkel, 4 színben (pirosból 2 plusz van)Szilikon állatkás püfölős lámpa
8,78$ volt 10-5$ kuponnal. Egész méretes darab, gyerkőcnek vettem, hogy ne a Xiaomi Yeelight lámpámat terrorizálja.
Korrekt karton dobozban jött, kínai részletes leírással (hála LG Quick Translator progijának nem volt nehéz lefordítani). 1200mAh akksival van szerelve, 2 óra töltés után elvileg 10-20 órán keresztül világít.
8 LED van benne, az alsó bekapcsoló használata után első püfölésre melegfehér a fénye, második püfölésre 7 szín váltakozik szépen lassan, harmadik püfölésre megáll annál a színnél, amelyik a váltakozóknál volt, 4. püfölésre kikapcsol.
Anyaga kellemes rugalmas szilikon, leírás szerint nem toxikus anyagokból. -
zeon.hu
nagyúr
Pedig elég egyértelmű:
Egy Felhasználó csak egy fiókot regisztrálhat az oldalon. A Banggood.com felfüggesztheti, vagy törölheti a Felhasználó fiókját, amennyiben fennáll a gyanú, hogy a Felhasználó egynél több fiókot regisztrált, vagy más módon jutott egynél több fiók birtokába.
Persze ha a support mondta...
Az persze más kérdés, ha családon belül van több reg. -
axlfsi
veterán
Eleg szomoru, hogy az ilyen oldalakon ez igy megy, az eBay ezzel szemben ezeket a termekeket egy ido utan leveteti (vagy mi), legalabbis, ott nem lehet csak ugy eltuntetnie az ertekeleseit a vasarloknak es hacsak nem veleszuletett balfek a vasarlo, fel perc ertekeles kutatas utan lathatja, hogy mit nem erdemes megvennie.
Egyebkent ez a fake szar mar eleg regi tema (csak itt, a ph!-n is elo-elo jon felevente egyik-masik csoportban).
(#1627) 206 cc En elhiszem es elfogadom, amikor azt irod, hogy nem ertesz hozza, de mi (akik) ertenek hozza, az elektronikahoz, bizton allithatjuk, hogy ez marpedig nem mukodik; ertsd, koze nincs(!) az ionizatorhoz.
Tudom, mert ertek hozza es szerintem akik itt ezt, esetleg mas, hasonlo termekeknel lemerik irni, bizom benne, hogy nem rossz szandekbol teszik, hanem, hogy ovva intsenek masokat, mert vagy megvan a szemelyes tapasztalat vagy visit rola, hogy fék
Hja, az elso inoizatoromat 1993 kornyeken keszitettem el, ha jol remlik (ma keves volt a ginkgo biloba, de kabe igy lehetett, ha emlekeim nem csalnak
).UI.: tevedtem, 1991-et irtunk akkor, elokutattam meg az ujsagot is, amit akkor futtattam; Hobby Elektronika 1991/4 25.oldal
Kapcsolasi rajz:
-
206 cc
senior tag
Megnéztem a képet,ezért is írtam nem értek az elektronikához!...lehet így kell működnie,te érted a működési elvét vagy ebből van diplomád,mert az ,hogy szerinted nem működik az csak egy véleményt amire a cég reagált is hiszen visszaadták a pénzed! DE ha nem tudod hogy kellene működnie akkor fals infókat terjesztes ami ugye mint írtam hitelrontás!
-
206 cc
senior tag
Szia!
Nem értek annyira az elektronikhoz,de ezt te mire alapozod,hogy nem működik?? Tudtad mérni az ózon termelést esetleg vagy a elektromos működését kritizálod csupán??!! Mert egy ilyen állítást tudni kell bizonyítani is!
Mert elméleti síkon nézve,még be is perelhetnek az üzleti tevékenység akadályozása miatt. Az hogy nem tudod ,látod értelmét annak ahogy működik vagy tényleg nem müködik!!,csak rád tartozik és a kereskedőre!
Kérj refundot vagy bármilyen kártérítést,de a magad nevében !! Nem szabad ilyen dolgokat megalapozatlanul állítani,mert ez hitelrontás a kereskedelemben!
Persze ez elméleti eszmefuttatás,nem törődnek vele hiszen nincs per belőle visszadják a pénzed és kész,de nem engedik,hogy akadályozd a tovàbbi értékesítését a termékbek!
Azért ennek nagyon komoly szabályozása van,pl a "tvshop"-os magyar èrdekeltségű termékértékesítésben is ha valami reklamáció van egyszeri ügyfélként kezelnek sőt próbálják ez elszigetelni! ....pedik bizony száz számra van reklamáció,de csak fórumokon terjednek az infók. A cég ezt nem engedi a saját oldalán leközölni,pl. hogy ne vegyél ilyet- olyat mert a "shit"'!
Mint említettem ez csak eszmefuttatás és bármi nemű kapcsolata a valósággal csak a véletlen szüleménye!!

-
axlfsi
veterán
Igen, tudom, nem konkretan ugyanaz, hiszen az ertekelesek melyek lathatok az eladora ervenyesek - omlesztve, de ha nem sajnalsz ra egy kis idot, hogy beleturj, akkor azert lejon nemi relevans info a termekekrol is. Pl.
Azaz, en ugy szoktam, hogy kinezem a termeket, ami erdekel, ranezek az elado ertekeleseire es ott beleturok, hogy a konkret termekre miket kapott. Nem 100%-os ez sem, de sokkal tobbet er, mint egy GB, BG, FT vagy hasonlo oldalakon, a termekek alatti velemenyek (szerintem).Sot, Ali-n is volt mar, hogy azert nem vasaroltam meg az adott termeket, mert lattam, hogy kivetel nelkul, minden vasarlo faszan megirta, hogy fake/kamu es az Ali nem rejtette el (azaz, az elado kenytelen volt szembesulni a valos es relevans velemenyekkel, nem szelektalhatott belole, hogy majd csak a pozitivakat tegye lathatova).
Van itt negativ erdekeles derekasan... es ha valamely termekre jellemzoen tobben irnak hasonlot, nyilvan hinni lehet neki. En legalabbis igy allok hozza. -
zeon.hu
nagyúr
-
axlfsi
veterán
Ez mar regi sztori. Sajnos evek ota a piacon van, idonkent a "webshopok" is beprobalkoznak vele, mikozben eBay es hasonlo piactereken folyamatosan ott van a "termek". Egy valamire is ado elado egyebkent csuklobol refundolja, miutan megreklamaltad
... mondjuk, ezt mar lassan tenyleg csodalom, hogy ennyi ev utan is meg mindig kering a kereskedelemben ez a termek es van meg, aki megveszi (tenyleg sok eve megy mar es koztudott, hogy fake).A tranzisztorral amugy feszstabolni akarnak a lednek, de a bazisra kene kotni es mondjuk elkelne egy dioida is oda, de ahogy latom a keprol, csak egy ellenallason keresztul van fojtva az atfolyo aram, a tranzisztor csak disz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most már csak azért is kivárom, hogy mi lesz.
Szerintem csak az igazat mert az nyugtatóbb mint a hazugság! Pl. én nagyon nem értem az egészet!
Nekem már csak egy hét van a 60 napból!...
, de sajnos nem akarja az igazságot 

Vicc.

V/