Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már írták, hogy úgy tűnik új csomagok indulnak. Az összeesküvés elméletem az, hogy nem sikerült az importőrnek bevámoltatni EU-ba a szállítmányt, visszavitték a feladónak és most egy újabb próba az elküldésre. Lehet hogy feltették azt a mostanában alkalmanként előkerülő kérdést, hogy akkor melyik kiskereskedelmi egység, üzlet lesz az aki ezt megkapja és az áfát be fogja szedni.
Nálad egyébként is érdekes ez a két dátum:
2019-06-27 17:56:44 Arrived at sort facility (HUB UK - LONDON) - ez nem az elvesztő hely
2019-07-20 21:06:56 In Transit (Nysa) - majd egy hónap eltérés -
Csabcy
tag
Sziasztok!
Át akar verni a Banggood. Tegnap még a feladás dátuma 06.08 volt, ma meg 07.26, tehát ma.
Én nem akarok újabb hat hetet várni. Mi az hogy kérdés nélkül változtatják. A nyomkövetési szám ugyanaz maradt, tehát semmit nem fogok látni. Nekem már ne küldjék újra, már itthon is meg tudom venni. Azért rendeltem onnan, mert a várható szállítási idő 07.01 volt.
Írtam nekik, hogy csalnak, és vagy teljes visszatérítés vagy Paypal vitát nyitok. Kíváncsi leszek mit írnak, de nem hiszem, hogy vissza adják a pénzt. Már 2x írtam nekik, mindkétszer azt hazudták, hogy a héten megjön. Legalább megkérdezték volna,hogy pénz vissza, vagy újraküldjék. Eddig a BG volt a legjobb oldal vip4 vagyok, de ezután vége.
Akit érdekel a nyomkövetés: 483190607588040Üdv:
Cs
-
erszviktor
csendes tag
Túl egy szőrszálhasogató beszélgetésen supporttal.
Csak a szokásos sallangot hajtogatják, várj még...stbstb..blabla.
Kérdezem, hogy miért mutatja az ordernél hogy shipdate 07.26, ha korábban 06.13 volt?
Válasz rá, hogy rosszul tudom és belinkeli a tracking-et.
Erre bevágom neki a képet, hogy a Banggood-on 07.26-ot mutat és ez alapján kellett volna legyen lehetőségem az ordert törölni korábban, mert akkor még nem volt shippelve.
Ezt lezárta annyival, hogy "maybe some glitch" és parasztra lefordítva a sallangot, huzzak el és hagyjam, hogy más reklamálókat is elzavarhasson a sallangjával.
Tudom én is hogy shippelve lett, csak a saját mutyijukkal akartam megfogni, hogy így nem adtak lehetőséget a törlésre, de érzékelhetően nem gondoltak erre a forgatókönyvre
-
Spicli
csendes tag
Írtam nekik röviden, tömören! Amint meg jön a válasz megosztom veletek! Amúgy én mocskos ideges lettem mostanra már !!!

-
Ra3
őstag
válasz
KDaniel0915
üzenetére
Hubsan Zino, 2 akksival plusz gári hordozótáskával.
Kedden váltott át erre: in transint (Nysa). -
Ra3
őstag
Ha minden igaz (még nincs kibontva) akkor ma megjött a július 2.-ai EU priority-s drón rendelésem is, ez royalshipments-el Londonon és Nysa-n keresztül, itthon végül GLS-el, kicsit lassabban mint a másik.
Úgy látszik volt egy időszak amig valamit nem jól csináltak a fiúk, de most már talán újra rendben mennek a dolgok.Tudom ez sokakat nem vígasztal akiknek még mindig valami fekete lyukban van a rendelése, de infóként gondoltam beszúrom.
-
KDaniel0915
csendes tag
válasz
StefProf
üzenetére
Nekem ez az első ilyen esetem BG-val. Eddig is volt, hogy valami úgy tűnt, hogy nem jön meg, írtam nekik, majd amikor elküldtek egy második terméket, akkor megjött mindkettő. Drága rendelésem is volt, igaz azt DHL hozta. Ettől még nem fognak elveszteni mint vásárlót, de most már tudom, hogy legközelebb nagyértékű csomagot DHL szállítással, és tariff insurance-el fogok rendelni. Paypal esetet nem nyitok, azt még 4 hónapig megtehetem. Én még hiszek a mesében, és a csodákban hogy megjön a csomagom előbb utóbb.
-
StefProf
csendes tag
Én is ebben a gombócban vagyok mint a Spicli :-)
Ugyanez a szállitmány :-)
Ezer éve vásrolok mindenhol. Ez az első BGood-os próbám.
1. 86x live chateltem a BG oldalán, mindig csak hitegetnek, hogy varjak.
2. június 03-án vásároltam, azóra ugyanazt látom mint Spicli.
3. Irtam már direktben lengyelül a Royal-nak, azt válaszolták, hogy nem igaz a Nysa adat, még Londonban van az áru és a Tr.Nr. inaktiv.
4. Ma reggel BG-livechaten mindent mondtam, normálisan stb stb. azt igérték utána néznek, és emailben értesitenek, eddig semmi.
5. Valszeg én is elinditom a refund-ot a PayPalnál.2001 óta ebay-ezek és PayPalozok. Soha semmi gondom nem volt. Pedig vettem Austráliából, Kinábol, Canadából is, ezek a leghosszabb csomagküldés idejű országok.
Ennyi.
-
Janoska81
csendes tag
válasz
KDaniel0915
üzenetére
Valami hasonló lehet, mert több helyen is olvastam a mienkhez hasonló sztorit.
A probléma, hogy nem kommunikálnak semmi konkrétat.
Írtam a Banggood-nak és Royal Shipments-nek is. Kíváncsian várom a válaszukat. -
Janoska81
csendes tag
Szia, én május 28-án rendeltem, úgy emlékszem 29-én postázták is. Gondoltam két hét és megjön, eddig mindig így volt.
Máig várom.
Július 1-től In Transit (HUB UK - LONGDON), Július 20-tól In Transit (Nysa).Most nézem a Banggood-os rendeléseim (gondoltam írok nekik), erre látom, hogy Shipped: Jul/26/2019. Azaz elvileg a mai napon adták fel!!! Expected delivery date: 2019-08-18.
Kötöttem rá külön biztosítást is a szállítási díjon felül.
Mi folyik itt? Így már elég nehéz reklamálni.
-
Spicli
csendes tag
Hát kéremszépen csomag sehol és ma már nem is lesz az is biztos! Cserébe ma reggelre megváltozott a Expected delivery data! 06.04-es rendelésre simán oda nyomtak egy 08.15.-ét! A szállítási dátomomat is átírták 07. 26-ra! Juli 1..már Londonban volt!
Totál hülyének néznek mindenkit, vagy csak én érzem ezt??? 
-
válasz
KDaniel0915
üzenetére
Én is várom a DPD-s csomagom, 19-én jött az sms, de se híre, se hamva pedig vége a 2-5 napnak. Ezzek is kamuznak már.
-
válasz
KDaniel0915
üzenetére
Jól értem, akkor a DPD sms az nem Banggood csomaghoz tartozik?
-
KDaniel0915
csendes tag
válasz
walakyb
üzenetére
Egy ideig azt hittem, hogy a DPD fogja hozni (sms jött hogy nemzetközi csomagom fog érkezni hamarosan), de ma kiderült, hogy egy olyan csomagom fog érkezni, amit még el sem küldtek akkor, amikor az sms-t elküldte a DPD
Úgy látszik ez a Nysa tényleg egy újabb fekete lyuk lesz Longdon után. -
walakyb
tag
válasz
KDaniel0915
üzenetére
Az alap, nekem azt mindig elmondjak, csak the next few days
-
Fizsó
csendes tag
válasz
monchichi20
üzenetére
Az elátkozott csomagok továbbra sem érkeznek. Az újabb dokkoló immár Longdon (19 nap) után Nysa (július 19) lett.
-
walakyb
tag
Ujabb kellemes supportosidegesitesen vagyok tul, es van egy eleg erdekes hozadeka (eddig is egyertelmu volt, de most le is irta a csaj):
walaky11:31:04 pm
Have you e-mail from royal shipment, they have my package and its will be delivered soon?
Ivy11:31:07 pm
Yes we have the tracing link which is the real proof
Szoval annak ellenere, hogy eddig folyamatosan azt allitottak, hogy azert tudjak, mert rendszeresen kapjak a cegtol az infokat, semmi sincs a kezukben, csak a TN. Amiben szinte biztos vagyok, hogy fake.
Egyebkent rakerestem erre az in transt stb-re, es az elso linken talaltam egy nagyon mokas TN-t (sajnos nincs szam, ezert masolom:
2019-07-21 18:38:39 In Transit (Nysa)
2019-07-16 11:49:43 In Transit (Complete customs inspection arrive at UK warehouse)
2019-07-16 11:49:40 In Transit (Complete customs inspection arrive at UK warehouse)
2019-07-13 05:59:06 In Transit (Arrived in the UK, waiting for customs clearance)
2019-07-13 05:45:56 In Transit (Complete customs clearance)
2019-07-09 11:29:27 In Transit (Complete customs clearance)
2019-07-04 18:11:28 In Transit (Arrived in the UK, waiting for customs clearance)
2019-07-03 03:47:22 In Transit (Leaving Hong Kong) -
Snatch még 2 percig, Xiaomi Mi8 Mi 8 Lite Global Version 6.26 inch 6GB 128GB Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone, app-ban.
Ezek lesznek majd a böngészős oldalon a következő napokban, 0.01 $ áron a szerencsésnek:
Kospet Lite 4G-LTE 1.39' AMOLED Ceramic Case 1+16G 8.0MP WIFI GPS/GLONASS Android7.1.1 Watch Phone
-
qqzs
őstag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Ez mi?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Up! [link]
-
Spicli
csendes tag
Természetes, hogy mindenki izgul, az ember türelmetlen és hamar felháborodik! Nekem ezek elött soha nem volt rossz a tapasztalatom! Sajnos ez most változott! Töketlenkedik mindenki ~ gondolom a tehetetlenség is játszik! Megértem a Banggood-ot is mert neki is sok veszteni valója van! Aliék sokkal jobban kezelnek szinte mindent! Nekem ez volt az utolsó nagy értékű megrendelésem innen, tehát már egy ügyfelet biztos vesztettek!
Nekem már csak egy hét van a 60 napból!... 
-
Rendben, ezek szerint nem magyar specialitás hogy nem követhetőek és késnek a Banggoodtól vásárolt dolgok egy része.
Várjátok meg amíg a várható érkezési időt (Expected delivery date) eléri a dolog és azután reklamáljatok.
Addig szállítás alatt van a megvett dolog, rajtad és a Banggood-on kívüli harmadik fél kezelésében van, amit egyikőtök sem tud befolyásolni.A postázási, szállítási témák kibeszélésre a szakmai topik meg itt van, Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
-
qqzs
őstag
ha In Transit (Nysa)-ra kerestek lehet talalni par izgulo topikot, pl rediten meg fb-n is be vannak izgulva rendesen lincshangulat van

-
válasz
nagy1tib
üzenetére
Nagyon hasznos információ a lengyel nyelvű nyomkövetési információ.

(Semmit nem mond)
Többször kértem hogy nem kell ilyenekkel telepakolni a topikot. Nem szorosan vett topic téma.
Megadod a nyomkövetési számot, aztán a mondanivaló szöveget, akit jobban érdekel az megnézi a nyomkövető oldalán az indformációt.
A GLS-nél van a csomagod, aztán majd viszik, számomra semmi meglepő nincs abban, hogy a megvett termék megérkezik és kézbesítik nekem. -
nagy1tib
csendes tag
Nekem tegnap jött meg egy EU expresses csomagom banggoodról.
A google nem jol fordítja, de a " Balík sa bude dorucovat v priebehu dna " azt jelenti, hogy aznap kézbesítik. Gondoltam leírom, mert engem meglepett.2019-07-24 10:06:43 Balík bol dorucený. (GLS)
2019-07-24 07:12:49 Balík sa bude dorucovat v priebehu dna (GLS)
2019-07-24 06:37:55 Balík dorazil do zásielkového strediska. (GLS)
2019-07-24 05:51:53 Balík dorazil do zásielkového strediska. (GLS)
2019-07-24 05:51:52 Balík dorazil do zásielkového strediska. (GLS)
2019-07-23 17:40:00 Balík prijaty do systemu GLS (GLS)
2019-07-23 12:11:05 sent
2019-07-23 10:49:34 Údaje o zásielke boli zadane do IT systému GLS, cakame na odovzdanie balíka GLS (GLS)
2019-07-18 15:23:33 Outgoing manifest generated
2019-07-18 14:57:06 In Transit (Nysa)
2019-07-12 21:37:14 In Transit (Arriving at the UK warehouse)
2019-07-12 21:30:32 In Transit (Arriving at the UK warehouse)
2019-07-12 21:14:51 In Transit (Complete customs clearance)
2019-07-12 21:10:54 In Transit (Complete customs clearance)
2019-07-11 09:30:19 In Transit (Arrived in the UK, waiting for customs clearance)
2019-07-09 20:05:47 In Transit (Leaving Hong Kong)
2019-07-09 11:49:30 In Transit (Arriving at the Hong Kong warehouse)
2019-06-28 16:15:12 pending
2019-06-28 12:05:42 System has accepted the order
2019-06-28 12:05:40 System is processing the order
2019-06-28 12:05:40 Request for shipping label -
Digitalpimp
senior tag
Mi8 csoport:https://banggood.app.link/Xbbv9WBNAY
-
Tomi0703
addikt
Köszönöm uraim!

Ezek szerint tök random, hogy holland posta vagy royal. Na mindegy bepróbálom, hátha tanultak az esetből és már csak hollanddal adják fel. -
walakyb
tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Majus 30-an rendeltem eu priorityvel a telefonom, masnap feladtak, azota meg... Royal shipment
Junius 27-en rendeltem a fiamnak is egy telefont, szinten eu priority, lassan 2 hete hasznalja. Post NL
Ma rendeltem hilda furot, szinten eu priority, meglatjuk mi lesz a sorsa... -
Spicli
csendes tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
HK -ból rendeltem telefont nem EU p-vel június 04.-én!
Körbe járta így is Európát és még mindig nem kaptam meg!
Nem fűznék hozzá sok reményt, hogy augusztusban megérkezne!
...de csodák még vannak!
2019-07-19 08:31:42 In Transit (Nysa)
2019-07-01 18:06:03 In Transit (HUB UK - LONGDON)
2019-06-04 15:35:06 pending
2019-06-04 11:34:54 System has accepted the order
2019-06-04 11:34:52 System is processing the order
2019-06-04 11:34:
Shipping Method: Priority Air Mail -
Ra3
őstag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Attól függ kinek hogy adták fel, én 2 nap eltéréssel rendeltem júli elején 2 csomagot, amelyiket előbb rendeltem azt royalshipmentel adták fel, valahol London és Lengyelország között jár, abban bíztam hogy a héten ideér, a másodikat b2c europe-al küldték, az 15 naptári nap alatt itt volt hétfőn.
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Akkor most lehet EU priority-vel rendelni?
Visszaolvastam pár oldalt. Ahogy nézem a probléma azoknál van akik május vége július elején rendeltek. Igaz 1 vagy 2 komment jött azoktól akik a hónapba rendeltek és semmi gond nem volt. Ugye többen vagytok? 
-
herrká
senior tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Nem is figyeltem! -
monchichi20
aktív tag
Hát akkor veled is kegyesek.
Nekem azt írták most chat-en hogy a vezető nem engedélyezi a visszatérítés.
4 ilyen szöveg után már be írtam hogy üzenje meg neki hogy kaja be
Most valami emailt fognak megint küldeni, de meg írtam hogy a következő a paypal lesz képekkel videókkal és üzentekkel csatolva.
Amúgy a termék oldalán a kérdések és válaszok közt ott van hogy 18 hónap rá a garancia! -
Fizsó
csendes tag
válasz
monchichi20
üzenetére
Én eddig mindössze 100 pontot (1 dollárt) kaptam, holott az én rendelésem értéke 90 ezer forint!
Most elküldtem a kb. 6-7. reklamációt!
Kíváncsi vagyok, mit reagálnak.
De gondolom, ugyanúgy semmi érdemit, mint eddig. -
monchichi20
aktív tag
Ez a BG egyre rendesebb a porszívóm miatt

Először 1000 pontot kaptam, most oda jutottunk hogy 2000 Ft-ot vissza utalnak nekem a 73700-ból
-
válasz
KDaniel0915
üzenetére
Biztos a DPD ehhez a dologhoz? Ez újdonság lenne. De akkor légy szíves tájékoztass bennünket ha átvetted.
-
KDaniel0915
csendes tag
Na, nekem a 07.20-i Nysa frissítés után most jött a DPD-től sms, hogy nemzetközi csomagom fog érkezni 2-3 napon belül. A drónon kívül nincs más amit hozhat, úgyhogy ez már a célegyenes

-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Nem posta hozza, így persze nincs jelentősége, majd a szállító aláíratja hogy átvetted.
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, meg lehetett most csípni kuponnal egy alu vagy minimum alu keretes bőröndöt 9,99USD-ért UK raktárból, egy órája adták fel, és nem látok rajta követést.
Létezik, hogy tényleg nem követhetően küldenek el egy 6,10kg-os, nettó 55*39*35cm merev dobozt (+csomagolás) az alacsony kuponos ár miatt?
A belsejáből a drón szivacsot kiveszem, nekem a bőrönd kell.
-
walakyb
tag
Azert 1 dolgot tisztazzunk. Az, hogy 60 nap utan teljes visszaterites jar, nem jelenti azt, hogy ha kesobb megerkezik a csomag, akkor az ingyen volt. Ilyenkor szepen jelezni kell a cegnek, hogy megerkezett a csomag, a) nincs ra szuksegem, ergo visszakuldom, b) szuksegem van ra, ujra kifizetem.
Az, hogy neked a garantalt kezbesitesi ido (60 nap) letelte elott mindenkeppen kellett telefon, mar nem a Banggood hibaja, miert ok fizessenek? -
mj1981
tag
Ilyennel màr talalkoztatok? Banggood követesi szám: 19655822
-
szacsee
nagyúr
-
Spicli
csendes tag
válasz
Silent77
üzenetére
Nos anno én pont erről beszéltem, hogy nem Eu p.-vel rendeltem vállaltam az esetleges áfa fizetést meg mindent! Ahhoz képest jól meg lett utaztatva a csomagom!
Már rég értesítést, vagy már a csomagot is meg kellett volna kapnom!
Elvesztettem már a fonalat ennél a cégnél teljesen! -
Ezt írják: We will refund the price you paid after receiving the phone. We will also ensure that all its original accessories have been returned and that the phone has no damages or scratches
Jól érted, de van néhány kitétel, ami a nem rajtuk múló dolgokat tartalmazza.
If there are no problems with your address, the delivery of your order may have been delayed by slow Customs, logistics or postal clearance procedures.
Illetve:
Full refunds are not available under the following circumstances:
1.Delays caused by the buyer providing incorrect or incomplete delivery information;
2 Delays in delivery caused by any force majeure incidents, such as natural disasters, bad weather, and war;
3.Any un-insured order that is lost or stolen;
4.Delays in delivery caused by any other beyond Banggood's control, such as public holidays and Customs issues.És ez az alap, ami az lenne, hogy a szállító igazolja az elvesztést:
If you have not received your item(s) beyond this time, you are eligible for a full refund after we have conducted a postal investigation. -
Fizsó
csendes tag
Köszönöm.
Sajnos csak sima kártyával fizettem.
Már írtam nekik két hete, hogy állítsák le a szállítást, a vámkezelést, mert a rendelésem a hosszú szállítási idő miatt okafogyottá vált, másik telefont kényszerültem vásárolni.
Tájékoztattak, hogy ezt csak a 14 napos elállás keretében tehetem majd meg.
Azt olvastam a refund feltételei között, hogyha az átvett terméket mégsem akarom, akkor ezt 14 napon belül megtehetem, ha mindent épen, eredeti csomagolásban visszaküldök. De ilyenkor csak a termék árát fizetik. Én Azon felül fizettem a szállításukért és a csomagbiztosításért. És természetesen az én költségem a visszaküldés díja is.
De ez arra vonatkozik - értelmezésem szerint -, ha 60 napon belül megkapom a rendelést.De ha 60 napon belül nem kapom meg a rendelést, akkor valóban teljes visszatérítés jár.
Jól értem ezt?
-
Tévedés. Ha visszatérítést kapsz (refund) a kifizetett összeget kapod vissza.
Itt veszteség a bankod kártyás elszámolási szabályai miatt lehet, az árfolyam változás az viszont lehet pozitív is, de általában negatív.
A visszaküldés költségét 9300 Ft-ig a PayPal kifizeti, van a mikor a Banggood is állja.
Meg fog érkezni, így más alternatívákban kell gondolkoznod és hiába 60 nap ha már Lengyelországban van és ott nem azt igazolják le hogy elveszett.
Eleve az az idő nem számol bele, amikor az áfa mentesség érdekében a "vámolási procedúra" hosszabb. -
Köszönettel venném ha a megosztott linkek a felesleges dolgokat nem tartalmaznák, nem okoznának böngészési biztonsági problémákat. Legyetek szívesek ezeket ellenőrizni, hogy aki megnyitja, azt ne érje kellemetlen meglepetés. Köszönöm.
-
Fizsó
csendes tag
52. nap. Sehol, semmi.
Kellett vennem egy másik telefont, mert ezt nem tudtam odaadni a születésnaposomnak. Ez tehát feleslegessé vált!
Most már azért szurkolok, hogy ne érkezzen meg 60 napon belül, mert akkor teljes visszafizetést kaphatok.
Így nem kell a 14 napon belüli visszaküldési eljárás kertében visszaküldenem a csomagot.
Mert az az eredetileg kifizetett szállítási díj és csomagbiztosítás 12 dollárján túl további kb. 3200 Ft-os (ennyibe kerül a visszaküldés) veszteséget fog okozni.
Mert ha átvétel után áll el az ember, csak a termék vételárát térítik.
Ha 60 napon belül nem vehetjük át a csomagot, teljes kártérítés jár. -
Spicli
csendes tag
Nyugodj meg nálam egy picit rosszabb, hosszabb a dolog!

2019-07-19 08:31:42 In Transit (Nysa)
2019-07-01 18:06:03 In Transit (HUB UK - LONGDON)
2019-06-04 15:35:06 pending
2019-06-04 11:34:54 System has accepted the order
2019-06-04 11:34:52 System is processing the order
2019-06-04 11:34:52 Request for shipping label
A mai napi változás és az estleges kézbesítés is 100% kilőve!
Bosszantó, de nem lehet mit csinálni!
... -
Csabcy
tag
Sziasztok!
Három hét Londoni rostoklás után, azt hittem lesz valami, de megint semmi.
A BG is garantálja a 60 napos szállítást, és ha addig nem jön meg kérésemre visszaadja az árát mint az Ali? 2019-07-20 21:06:56In Transit (Nysa)
2019-06-27 17:56:44 Arrived at sort facility (HUB UK - LONDON)
2019-06-08 09:00:07 pending
2019-06-07 13:50:19 System has accepted the order
2019-06-07 13:50:18 System is processing the order
2019-06-07 13:50:18Request for shipping labelKöszi:
Cs -
zolesz78
csendes tag
Én is csatlakoznék a Nysa-sokhoz:
History
Data Status
2019-07-20 21:06:58 In Transit (Nysa)
2019-06-27 17:56:54 Arrived at sort facility (HUB UK - LONDON)
2019-06-11 20:10:06 pending
2019-06-11 16:03:55 System has accepted the order
2019-06-11 16:03:54 System is processing the order
2019-06-11 16:03:54 Request for shipping label -
Kaptál egy kezdeti azonosítót, a folyamatban nincs benne hogy hozzárendeljenek egy másik, mondjuk GLS azonosítót és azt te is lásd. Amikor megkapod ott lesz rajta amivel ők könyvelik. Az okokra már néhányszor utaltam, ezek adják a lassúságot is. Bár csak Lengyelországban kerül hozzájuk.
Nem minden futár értesít átadás előtt, legfeljebb akkor hív (persze ha rajta küldeményen a telefonszámod) ha nem tudja átadni, de van aki értesítőt hogy a kapcsolatfelvételről. -
Ra3
őstag
Jött pár csomag a nyomkövetés nélküli apróságokból, nem a szokásos szürke kukazsákban küldték, hanem narancssárga, bg logós zacsiban, kicsit igényesebb mint amibe eddig csomagolták.
A postán is könnyebb kiszúrni a polcon a sok egyenszürke közt.szerk. :V/: szerintem ez újítás, sose szoktam semmi ilyesmit jelölgetni, eddig kukazsákban jött minden, pár hetes rendelések, szerintem ezután mindenki ilyenben kapja ha nem kér mást.
-
Fizsó
csendes tag
Ha a szupportos igazat mondott volna arról, hogy a csomag már az országunkban van, akkor már kézbesíteni kellett volna. Mert a nyomkövetés a rendelésen (Banggood felület) azóta látható, mióta megjelent a Royal -on a Nysa tranzit, azaz 19-e óta. Azóta elmúlt már 2 teljes munkanap. Igaz, a Magyar Posta ennél különb dolgokra is képes lehet!
"Normális" esetben meg kellett volna, hogy jelenjen az új, EU-n belüli követési szám.
De a Royal-on még célország sincs! Szóval, nem valószínű, hogy a mi postánk a ludas.
Én már sajnos azt sem hiszem el, amit kérdeznek! No, nem mintha kérdeznének bármit is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Spórolós topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Működik ez, csak lassú. Remélhetőleg jövő hét elején akik előtted vásároltak azoké is befut.

Viszont a rendelési dátum maradt 05.27. Ez most mi? Rájöttek, hogy elveszett az összes csomag és újraküldték? Mindegy, én ezt már nem értem.
Totál hülyének néznek mindenkit, vagy csak én érzem ezt???

Nem is figyeltem!