Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az úgy szokott lenni, hogy eleve nem számolunk garanciával. De van ahol van 12 hónap, mondjuk mobilok esetén.
Játékokra ez vanItt találod meg termék csoportok szerint
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Mennyi garancia van a Banggood-ról rendelt kütyükre? Januárban kaptam meg egy drónt, ami most be döglött. Írtam nekik, hogy mi a helyzet és azt írták vissza, hogy már lejárt a garancia.
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
Én Júni 7.-én rendeltem, 8.-án postázták.
Jelenleg itt áll:
27 Jún 2019 17:56
Arrived at sort facility (HUB UK - LONDON)
Írtam a BG-nek, elküldtek a francba, meg azt mondták csak akkor lesz látvány a nyomkövetésben, ha beér az országba. Jó vicc, Angliából 1-2 nap alatt itt kéne legyen.
Van aki hasonló időben rendelte és megjött neki?
A 10-15 napos szállítás miatt mehetek a PP-hez vagy csak 60 nap után reklamálhatok?
Lassan itthon olcsóbban megkapom a MI9-et, mint amiért kint rendeltem.
Üdv:
Cs -
Fizsó
csendes tag
A Royal alapján viszont ez is Longdonban ácsorog jólius 1. óta.
Ezen a track-n látszik , bár ez is június 19 óta állt..
http://www.10000post.com:8082/en/trackIndex.htm"2019-06-19 10:04:57 A csomag Hongkongból maradt
2019-06-18 10:39:21 Parcella, hogy elhagyja Shenzhen-et Hong Kongba
2019-06-17 16:07:54 Shenzhen Megérkezett az operációs központba" -
walakyb
tag
Nekem kb felhalott a mostani telefonom, de meg mindig azt mondom, ha szepen lassan, de lathatoan haladna, nem lenne bajom ezzel a 1.5 honappal sem.
A Banggood reszerol annyi mondjuk korrekt lenne, ha azt az arkulonbozetet, amennyiert vettem, es amennyiert mar joparszor azota megvehettem volna (ez nalam cca 20$), megkapnam. Nem pontokban, de pl walletre (vagy minek hivjak itt) mehetne siman. A pontokkal kb kitorolhetem, kb sose tudom elkolteni -
válasz
walakyb
üzenetére
Szerintem is ezt a dolgot a logisztikájuk elbaltázta, remélhetőleg csak megkapjátok már, aztán az igazi, a csomagon lévő nyomkövetési számból talán kiderül valami.
Azért van egy elképzelésem hogy mi történt, de az egyikőtöket sem vigasztalna, mert ha nem képesek tartani a 15 napot és az amire gondolok az ő hibájuk, akkor a 100 pontokkal az elvesztett időt nem lehet pótolni.
Többre mennének ha visszarendelnék a szállítótól a termékeket és a vevőknek új tételeket, a megfelelő útvonalon küldenék el, ha az még meg van nekik. -
qqzs
őstag
Nalam az a helyzet hogy jun 12 rendeles es jun 14 shipped ota semmi tracking infom nincs. Ez a tracking szamom 483190613360641 mar tobbszor kaptam csomagot gearbesttol ukan keresztul ezert nem izgultam eddig csak most kezdtem ahogy itt visszaolvastam. Regebben volt egy kinai tracking oldal ahol a uk elotti tracking is lathato de nem talalom most.
-
-
walakyb
tag
Na, ismet "targyaltam" az ugyfelszolgalattal, minden a szokasos. Allitolag a vameljarasra var a csomag, ezt latja az informaciobol, amit kaptak. Ennek forrasat termeszetesen nem oszthatja meg. A legjobb, amikor mar sokadszorra kerdeztem, hogy honnan tudja, hiszen a trackingban nincs semmi, bemasolta a MAGYAR vamosok telefonszamat, hogy ott erdeklodhetek. Mindezt persze ugy, hogy angliaban van (allitolag) a telefonom... Tobbszor is leirta, hogy nem oszthatja meg... A vegen kaptam egy igeretet, hogy elkezdenek nyomozni a csomagom ugyeben, es betesznek CC-be a levelezesbe (tudom, addig alljak fellabon...)
-
walakyb
tag
Azert nem kerestetik a csomagot, mert az eltunes nekik mindenkeppen buko. Ertektol fuggetlenul, ha megnezel egy csomagot, az azon feltuntetett osszeg toredeke (nekem, amiket neztem max a fele volt) a valosnak, es karteritest ez utan az osszeg utan kapnak csak termeszetesen. Ezt a biztositasi gyokerseget is azert talaltak ki, hogy minimalizaljak a vesztesegeiket. A penzed pedig akkor is visszajar, ha nem fizettel biztositast, hiszen az elado felelossege a megvasarolt aru eljuttatasa a vevohoz, te pedig nem kaptal semmit...
En kb 3 hete kezdtem "beszelgetni" veluk a dologrol, szinten az altalad emlitett bullshit csak a valasz. Ha jovo het vegeig nem jon meg a cucc, minden nap rajuk irok, es jelzem nekik, higy 60. napon PP lesz. Bar tapasztalataim szerint nem lesz abbol se semmi, de majd meglatjuk. -
Fizsó
csendes tag
A magyar vámosok valóban elég gyorsak. Tapasztalataim szerint max. 3-4 nap alatt már továbbítják a vámeljárás után a csomagokat.Persze, ha az ügyfél is rendesen közreműködik.
Ja! És valóban, a csúszások elsődlegesen a létszámhiányos, és halódópostai szolgáltatásokból adódnak.A Banggood szupportja - mondjuk chat kapcsolatkor - ellenőrzi a rendelési szám és a 15 jegyű nyomkövetési szám szerint a csomag státuszát. Majd ezt újdonságként közli - mintha nem küldtem volna el a linket róla eleve a megkeresésemben. Elnézést kér és türelmet.
Örömmel értesít, hogy tranzitban van, hamarosan frissítik az adatot. Várjak még egy hetet.
Ezt a játékot június 16 óta 3-4 naponta eljátsszuk. Hol a chat-en, hol mailben.
Június 3-tól Shenzenben volt felfüggesztett státuszban a csomag július 1-ig.
Mikor megkérdezem, mikor indul tovább várhatóan Longdonból, nem felelnek.
Mikor kérem, hogy járjanak közre, erre nem reagálnak.
Ma elmesélték a cseh vámos sztorit. Ami nem válasz a longdoni két hetes mozdulatlanságra.
Maximum hivatkoznak rá, hogy 60 nap után visszakérhetem a vételárat.
Ami vicces, hisz csomagbiztosításom van, tehát nem kérdés, hogy visszajár.
Na, ezek a tapasztalatok a szupparttal. -
válasz
walakyb
üzenetére
Igazad van. De azt is írtam hogy a könyvelési információk sem biztos adatok.Írni kell a BG-nek hogy valami gond van, esetleg elvesztek a csomagok? Én naponta nyaggatnám őket ha 100 $ feletti a vásárolt dolog, ne vesszen már el.
Ha többen, többször akkor esetleg csak szükségét érzik annak hogy tegyenek valamit, a reakcióikat is olvashatnánk itt, azt többet segíthetne, talán.
Abban viszont nem gondolom hogy igazad van, hogy a mi vámosaink lassan dolgoznak, elektronikus a vámolás, úgy pár perc, amit a postások átküldenek azzal dolgoznak, ha meg kell nézni ténylegese valamit akkor az meg 1-2 óra még, na a postai anyag az szokott sokára odaérni és a vámeljárás lekönyvelése és a posta logisztikára kiszállítsa szokott még sok lenni, a postai folyamatok a lassúak. Nem a vámosokon múlik a lassúság.Több alkalommal bebizonyosodott, hogy a postások csúsztatnak, másra kenik a abaalhét, de ők is képesek 2 óra hossza alatt végezni, így volt már 2 óra 10 perces postai vámeljárásom, fizetési határozattal, ennél kell dolgozni is vele. -
Fizsó
csendes tag
A hiba valószínűleg nem "az" angol vámosokban, hanem ezek szerint a longdoni-akban van.
Longdon valóban fekete lyuk.
Nisa-ból már mindenki gördülékenyen megkapja a csomagját.
Én kezdek kételkedni benne, hogy ezek a küldemények valóban a longdoni tranzitban vannak.
De fölösleges sajnos itt egymással "vitázni". Mert egyikünk sem tud segíteni.
A legnagyobb baj pedig az, hogy a Banggood szupportja is totálisan impotens ebben az ügyben. Többszöri kapcsolat-felvétel utáni tapasztalatom, hogy így van. A visszajelzéseik arról árulkodnak, hogy vagy semmiféle ráhatásuk nincs a dologra, vagy nem is akarnak beavatkozni.
Amúgy nem értem, hogy miért nem teszik. Ez az ő érdekük is lenne. -
walakyb
tag
Igen, tudom ertelmezni a leirtakat elsore is. Azt viszont te is lathatod, hogy
1. 12 percig tartott a vamolas, nekunk 2 het alatt a vamolasi bejegyzes se kerult fel...
2. Ha valakinek a csomagjat 12 perc alatt fel tudtak dolgozni, miert van, hogy tobben 2+ hete varunk elvileg ugyanerre
3. Longdon nem szerepel a nyomkovetesben, ellenben Nysa igenEnnyi ido alatt meg a kozismerten lassu magyar vamosok is siman vegezni szoktak a karacsonyi szezonban is.
A srac pedig kimondottan a Longdoni szarakodasra kerdezett. -
válasz
kamillo67
üzenetére
Mármint melyiket? Azt hogy Angliában vámolják mindkettőt? De pontosan ezt írtam: Nem igazán szoktak több helyen vámoltatni.Ez nem zárja ki hogy Angliában is, és az Angliai Longdonban is vámoltatnak.
Az hogy egy szállítmány mikor kerül sorra az sok dologtól függhet.
Lehet hogy Longdonban nehezebben találják meg a pecsétet a vámosok. Az is lehet hogy össze-vissza vannak írogatva a nyomkövetési bejegyzések.
De akkor most az Angliai Longdon a fekete lyuk, nem a Németországi Feucht. -
válasz
walakyb
üzenetére
Ez is volt Angliában, ott esett át a vámon és azután Nysa, az hogy most a Longdon nincs beírva akkor is angol vámolás történt. Nem igazán szoktak több helyen vámoltatni.
Ez az időrend:
2019-07-12 21:50:24 In Transit (Arrived in the UK, waiting for customs clearance)
2019-07-12 22:02:38 In Transit (Complete customs clearance)
2019-07-13 09:56:50 In Transit (Nysa)
2019-07-13 12:43:14 Outgoing manifest generated -
Fizsó
csendes tag
Bocs,hogy megint írok. De van valakinek híre róla, hogy a június végén július elsején Longdon UK tranzitba került (ide ugye, 20-25 nap korábbi várakoztatás után a csehektől átirányított) csomagokat körülbelül mikor indítják tovább?
Megkapta már valaki ebből a kontingensből csomagját? -
tarat
tag
Nekem egész gyorsan átment UK-n...
2019-07-13 12:43:14 Outgoing manifest generated
2019-07-13 09:56:50 In Transit (Nysa)
2019-07-12 22:02:38 In Transit (Complete customs clearance)
2019-07-12 21:50:24 In Transit (Arrived in the UK, waiting for customs clearance)
2019-07-01 18:12:47 In Transit (Leaving Hong Kong)
2019-06-21 14:55:57 pending
2019-06-21 10:52:09 System has accepted the order
2019-06-21 10:52:07 System is processing the order
2019-06-21 10:52:07 Request for shipping label -
bump3r111
tag
Üdv, egy nagyobb értékű (150e huf) csomagot rendelnék EU Priority line szállítással.
Vállalva az esetleg későbbi megérkezést, ezzel a postázási móddal garantáltan nem lesz rajta semmiylen egyéb vám és áfa költség tudtommal, ugye?Még egy kérdést ha megengedtek, Shipping Insurance-t érdemes hozzáadni +3ezer Ft-ért?
Én úgy gondolnám magának a bangoodnak elég korrekt az ügyfélszolgálata, plusz ott van a paypal védelem is.
Elvileg ezzel újraküldik ha elvész, vagy megrongálódik a küldemény, ha azt mondjátok szükséges akkor hozzáadom. -
Május 29-i rendelésem van priority air mail. Meg sem mozdul, a track sem ír semmit. Az oldal szerint várjak még. Közben más rendelésem ugyan ilyen szállítással megjött két hét múlva. Lassan paypal ügyintézés lesz belőle.
-
Surci1
tag
Sziasztok!
Nekem ma váltott erre: In Transit (Complete customs clearance)
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezután lesz a "UK-Longdon" -os bejegyzés?
Esetleg valakinek van tapasztalata arról, hogy a custom clearance bejegyzés után sacc/kb. mikor kapom meg a csomagot? -
Visormail
addikt
Üdv! A Priority Direct Mail/Priority Air Mail esetén a posta hozza a csomagot?
-
pn4hvq
senior tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Nah, ha szabad érdeklődni mit sikerült szerezned?
-
HornedReaper
senior tag
SNATCH nyereményeket mennyi idő után szokták küldeni?

-
válasz
walakyb
üzenetére
Nem csúsztatok semmit. És nem is érdekel és közöm sincs hozzá hogy az ilyen típusú küldemény késik. Egyáltalán nem a lassúságról szólt a hozzászólásom, teljesen más a fő mondanivalója.
Ez egy trükközött szállítás hogy te kevesebbet fizess. Egy 500 $-os tételnél közel 40000 Ft megspórolása történik, amit az Állam felé be kellene fizetni. Ez nem szabályos dolog.
Természetesen a topik arról szól hogy meg legyenek osztva a tapasztalatok, de az utóbbi időben folyamatosan megy a panaszkodás (én is a jogosnak tekintem ha már a 15 napot meghaladja az idő) az EU Priority-re, de a Priority Direct Mail vagy az Air Parcel Register típusra meg nem.
Ha nem kapod meg időben indítsd a reklamációt.
Azzal hogy itt agyalunk róla nem kapod meg hamarabb a csomagodat, a BG-t kel nyaggatni.Hozzáteszem, meg fognak szűnni ezek a könnyített módszerek, van még másfél év, használja ki mindenki.
-
walakyb
tag
Azert ez igy egy hatalmas csusztatas.
Egyreszt attol, hogy afamentes a szallitas, meg nem lesz lassu (juni 27-en rendelt, 28-an shipped LX....NL-es, EU priority line-al rendelt csomagom mar az orszagban van).
Masreszt nekem pl nem is a lassusaggal van bajom. Mint mar azt sokszor leirtam, egyazon szallitasi modon belul 2 fele verzio letezik. A) pending utan nysa-s bejegyzes, azt kovetoen 3-5 napon belul kezhezvetel. B) pending utan longdon, ahonnan 2 heten belul SENKINEK (legalabbis az elerheto infok alapjan) meg se mozdul a csomagja. Es az ironia az egeszben (bar szerintem ez is inkabb csak azt mutatja, hogy mennyire fosik a banggood a vevok fejere...), hogy erre azt a magyarazatot adtak valakinek, hogy azert ment at oda, mert ott gyorsabb lesz a vam. 3-5 nap helyett 2+ het... -
Tisztázzunk egy dolgot.
Az EU Priority Line szállítás esetén a magyar vevőnek a 22 € az alap de 37,037 € (24,64$ - 41,48$) feletti érték esetén nem kell fizetni vámot, áfát, vámeljárási költséget, mert annak ellenére hogy a termékek nem az EU területén lévő raktárakból érkeznek, a BG kitrükközi a kötelező fizetést.
Ezek után azon agyalni hogy miért lett ilyen lassú, hol vannak a csomagok nem sok értelme van.
Akinek ez gond, az ne rendeljen EU Priority Line, van még más szállítási mód, ahol a normál szállítási útvonalon érkeznek meg a megvett termékek. Pl a Priority Direct Mail vagy az Air Parcel Register ezekhez fizethető a Tariff Insurance és akkor a BG az import költséget (vám, áfa) kifizetheti.Értem én hogy bosszantó nem tudni mikor érkezik meg, de tényleg vegyétek figyelembe hogy ez nem normális szállítási mód. Lassú és nem követhető lehet (mások se tudják követni, ne csak a vevő) viszont olcsóbban kapod meg a terméket
-
Fizsó
csendes tag
válasz
kamillo67
üzenetére
Kösz. Ezekkel persze, tisztában vagyok. De bennem van azért a kisördög, hogy miért nincs ráhatásuk a szállítási, vámkezelést végző partnereik felé? Hatalmas a forgalmuk, ez is a feladataik között kéne, hogy legyen.
Fenntartom, hogy az ilyen esetek tömeges léte kárt tesz az üzleti hitelüknek.
És ha egyszer egy nagyobb kontingensnél probléma merült fel, miért egy másik (Longdon UK) problémás útra terelték a szállítmány? Amelyek a Nisa tranzitba kerültek, normális ütemben megérkeztek az állítólagos "cseh vámos" 3 hetes várakozás után.
Nem vitázom veled - természetesen -, csak gondolkodom.
Bocs, rossz hozzászólásra klikkeltem. Ezt a 9256-ra, walakyb-nek szántam. -
monchichi20
aktív tag
No megvan az első fekete pont tőlem a banggoodnak.
Előrendelésebben vettem 2 kamerát, tegnaptól lehet meg venni (ugyan annyi mint én vettem...).
Most kaptam 20 perce hogy nincsen az egyik
Megkérdeztem mikor adják fel azt mondák egy hét múlva (talán feladják).
Mondjuk nem tudom hogy küldik mert a megjegyzés azt írja hogy külön raktár és külön csomagolásban jön vagy logisztikai gondok miatt nem tudják egyszere küldni. -
walakyb
tag
Sajnalom, remelem mind megkapjuk mostmar hamar.
Azt viszont azert tudd, hogy senki se igerte, hogy 7-15 nap alatt megjon. Az egy estimated time, magyarul varhato szallitasi ido, amit sok korabbi alapjan szamolnak ki. De ebben benne vannak az 1-2 honapos kezbesitesek is. Raadasul alap esetben nem is a bolt tehet a szallitas elhuzodasarol. -
Fizsó
csendes tag
válasz
walakyb
üzenetére
Június 3-án indították az EU priority line-nal ,15 számjegyű azonosítóval, június 10-étől július 1-ig Shenzenben állt "felfüggesztve" a csomag. Többszöri reklamáció után július 1-jével került Longdon UK tranzitba. Azóta nem mozdul.
A végső szállítási határidő június 27. volt!
Csomagbiztosításom van.
De semmi konkrét válasz nem kapok.
Ha nem jön meg, majd a 60. nap után fizetnek!
Tehetetlen és dühös vagyok!
Ez az ígért 7-15 nap helyett már a 37. nap!
Valaki megkapta Longdon-ból az elmúlt 2 hétben? -
válasz
szemmelver
üzenetére
Bocsánat bertokl-nak igaza van, ez nem a sorsolós volt, hanem az ahol mindenki ennyiért kapja ha a meghatározott időben befizetik, itt annál az szokott bukó lenni ha valamiért valamelyik csoport tag lekési a határidőt. De nem értem, eleve csoport nélkül is US$49.99, így nincs értelme.
-
bertokl
tag
válasz
szemmelver
üzenetére
A linked nekem nem működik, de ha erről a termékről van szó, akkor szerintem ez nem a sorsolós "snatch", hanem ennyibe kerül.
A group buy lényege, hogy, ha egyszerre többen vásárolják a terméket, akkor ezen a kedvezményes áron adják.
-
PainKiller13
őstag
válasz
szemmelver
üzenetére
Én eddig 2 group buyt vettem, mindkettőt elküldték, egy már ide is ért.
-
válasz
szemmelver
üzenetére
Pár hsz-el feljebb írva, a csoport minden tagja befizeti, egy termékhez lehet több csoport is és majd kisorsolják aki ennyiért megfogja kapni. Aki nem nyert annak a fiokjához hozzáteszik ezt pénzt, amit majd később felhasználhat fizetéskor.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
A Group buy menüben kinéztem ezt. Tényleg ennyibe kerülne? Kíváncsiságból kosárba is raktam, ott is ennyit írt. Igazából mi ennek a lényege? (Group buy)
-
Ra3
őstag
válasz
walakyb
üzenetére
Nekem is ez a bajom amúgy, egy 300 dolláros drónra kamu trackinget adtak (15 számjegyű követhetetlen), egy 150 dolláros akciókamerára meg semmilyet, mindkettő EU priority.
Eddig bármit rendeltem innen mindig láttam merre jár a csomag.Ez főleg azért zavar mert néha a futárcég is kretén, a GLS megcsinálta már azt nálam hogy nem voltunk otthon, eszükbe se jutott felhívni, csak rányomták a trackingre hogy nem elérhető, meg még azt is bekamuzták hogy aznap megpróbálták kivinni mégegyszer, pedig biztos hogy nem.
3 nap múlva hozták ki mikor rájuk telefonáltam hogy mi a rongybatekert lókolbász van már.A posta meg a legalja, trackinges csomagot odaadták valaki másnak, olyan aláírás volt a szelvényen aki biztos hogy nem vehette át, itt mondjuk az árát visszadta a posta egy pár hét b@szogatás után.
Ezekben az esetekben tracking nélkül mégjobban elhúzódott volna mire kapok valamit, pénzt vissza vagy csomagot. Na de bízzunk a legjobbakban, meg a paypalben.
-
walakyb
tag
Nem (annyira) a pénz miatt parázok, a legnagyobb gondom még mindig azzal van, hogy (99%-ra mondom) 0 valós nyomkövetés lassan 1.5 hónapja, és az ügyfélszolgálat kretén bullshitje... És uram bocsá cca 400$-os rendelésnél igenis látni akarom, hogy merre jár a csomagom.
Egyébként még mindig azt mondom, hogy valami itt nem kerek, de Banggoodék pont le is szarják az ember fejét, még csak annyira se hajlandóak, hogy rákérdezzenek a szállítónál, hogy mi a rák van. Na ez az, ami nálam simán kiveri a biztosítékot...Még annyit had tegyek hozzá, nem azért rendelek, hogy visszakapjam a pénzemet 2 hónap után (igen, ez is benne lehet a pakliban...), addig meg használgatják.
-
válasz
walakyb
üzenetére
Nem a vámosok küldik át, ha nem képesek feldolgozni, az importőr a (BG szállítója) viszi máshova, mivel addig amíg nem veszik át valamelyik ország vámosai bárhol történhet a vámolás az EU-ban.
Azt is vedd figyelembe amire már utaltam hogy itt nem végfelhasználói vámolás történik, te úgy kapod meg, hogy áfás számlát nem kapsz, mert jó eséllyel senki sem fizeti be az áfát, de ebben nem menjünk már bele mélyebben. Ezért is fog változni a rendszer 2021 január 1-től. Bár a becslések szerinti évi 40 millió vámeljárás még online rendszeres verzióban is érdekes lesz. -
herrká
senior tag
válasz
walakyb
üzenetére
Pedig nem kaptam! Még a spamok között is kerestem. Nekem is furcsa, mert ezelőtt egy okosórát rendeltem, azzal kapcsolatban jöttek az emailek. Aztán rendeltem az esernyőt majd a porszívót és semmi nem jött! Pár napja egy hűtő "szagelszívó csodát" rendeltem, arról is kaptam emailt! Érthetetlen számomra is!
-
walakyb
tag
Még egy apró szösszenet, ami megintcsak azt sejteti, hogy erősen FAKE az a bejegyzés:
Júni 27-én szintén Banggoodról, szintén EU Priority Line-al rendeltem a fiamnak is egy telefont. Ez LX....NL trackinget kapott, 28-án shipped out. 07.04-én angliában volt (GBASMA), ma pedig megérkezett az országba.
Megismétlem, ez is okos szállítás.
Tehát, a korábban már említett forumtársnak aznap váltott erre a LONGDON-os bejegyzésre a trackingje, amikor én megrendeltem a telefonomat, és ez már itt van az országban. -
walakyb
tag
Bocsi, de kb kizárt, hogy semmi levelet nem kaptál róla. Küldenek egyet közvetlenül a rendelés után, és küldenek Shippingnél is. Tény, csomagszámban nem vagyon nagyüzemi (kb 30-40 jött Banggoodról), de minden esetben jöttek a levelek.
Thank you for your order 67058664 with Banggood
Your order 67058664 has been shipped outezek egy rendelésem 2 levelének a tárgyai, minden esetben ugyanez, csak a rendelés száma változik, ofc
-
walakyb
tag
Ehhez képest valaki itt írta már, hogy 06.27 óta vár. És akárhogy számolok, akik a Nysa-s bejegyzést kapták, azok mind megkapták, 3-5 napra rá a cuccot, mi meg már második hete várunk. Azonkívül fenntartom azon álláspontomat, hogy kizárt, hogy a vámosok átküldik egy másik országba, mondván, hogy nagyon felgyűltek a csomagok, és cserébe legalább 3x annyit kell várni. LOL
Ami meg a support szavahihetőségét illeti. Ugyebár van az a móka, hogy ha nem fizettél biztosítást, akkor csak részben fizetik vissza a pénzt, vagy esetleg úgy se... Na pont ma sikerült velem közölnie egy ügyfélszolgálatosnak, hogy annyi a bünti, hogy lassabb lesz az ügyintézés... De korábban olyan is volt, aki arra a kérdésre, hogy mikor lesz shipped out a csomagom konkrétan közölte, hogy már régen Shipped. Nem, nem volt az, és csak 3 nappal később lett az (hétfőn kérdeztem rá (azt hiszem az a 9, nap volt a rendelés után), így mind3 munkanap volt). Én azt már rég, még a GB-nél megtanultam, hogy a supportnak nem szabad hinni, de úgy fest, itt még azt is alul tudják múlni... -
herrká
senior tag
-
walakyb
tag
Lenne egy kérésem azokhoz, akik EU Priority Line-al rendeltek az elmúlt kb 2 hónapban bármit, 15 számból álló trackinget kaptak, és pending után nem "in Transit (Nysa)" bejegyzést kaptak, hanem "HUB UK - LONGDON, In Transit"-ot.
Szeretném mindenkitől megkérdezni, mikor váltott erre az eventre a nyomkövetés, és utána történt-e bármi új bejegyzés, vagy esetleg megkapta a csomagját.
Kezdem én2019.07.01 17:09 és azóta nem történt semmi
Előre is köszi
-
walakyb
tag
Vegyük külön a két rendelést, és kezdjük a másodikkal.
Az ingyenes szállítás bizonyos összeghatárig (az esernyő szinte biztosan alatta van) követési szám nélkül megy, nekem általában 1.5-2 hónap alatt szokott megjönni ez a metódus.
A porszívót biztos EU Priorityvel rendelted? A rendelésednél meg tudod nézni a shipping method résznél, de a rendelés visszaigazolásában (mail) szinten szerepel, hogy mivel vetted. Ha azzal, akkor valamilyen trackinget kellett kapjál, vagy egy 15 jegyűt, ami nem sokat ér, vagy pedig egy LX...NL, vagy hasonlót (jelenleg én erről a 2 verzióról tudok). Ha nincs, akkor írj a supportnak, megnézik neked (feltéve, hogy nem egy annyira ostobát fogsz ki...) -
herrká
senior tag
Sziasztok! Egyre jobban izgulok, hogy meg fognak-e érkezni valaha a csomagjaim? Június 17-én egy "dupla rétegű kifordíthatatlan" esernyőt és 21-én egy "okos" porszívót rendeltem. Mindkét terméknél a Shipping infonál a No tracking number available szerepel még mindig! Eu priority line szállítási módot választottam a porszívónál, az esernyőnél hagytam az ingyenes alap módot, amit felajánlott az oldal. Nekem még az a sok karakteres "semmit nem jelentő" számsor sincs. Vagy hol kell nézni azt egyáltalán?
Olvasgatok itt, de egyre inkább nem értek semmit! Valaki "kisiskolás fokon" ha segítene... :-) Köszönöm!
A várható szállítási idő mindkét cuccnál 7 - 15 munkanapnak volt megjelölve. Az szerintem már igencsak letelik... Akkor kell/lehet rögtön irkálnom az eladóknak, Banggoodnak, hogy mi a helyzet? Vagy írjátok itt több helyen a 60 napot, csak annak letelte után?
Bocs, eddig egy rendelésem volt a Banggoodról, de az hiba nélkül, nyomkövetési számmal meg is érkezett az ígért időn belül. Ráadásul mint korábbi posztomnál írtam, egyéb okokból nem is Paypallal fizettem...
Előre is köszi a segítséget! -
pn4hvq
senior tag
Banggoodos rendelésnél jelenleg melyik a kevésbé problémás (elveszik és hasonlók) szállítási mód, ha ezek közül tudok választani:
-Priority Direct Mail - ennél Tariff Insurance US$1.75 is választható. Érdemes?
-EU Priority Line
-Air Parcel Register is van, de ez gondolom nem játszik 150$ körüli rendelésnél
?
A biztosítást bekattintom, mert ahogy olvasom a kínai rendeléseket, ennek hiányára előszeretettel hivatkoznak, hogy ne legyen refund vagy resend.
Köszönöm a választ. -
Vertigo18
addikt
válasz
vandor01
üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos mostanában elég sok ilyen, rossz tapasztalatról lehet hallani, amikor a biztosítás hiányára hivatkozva nincs igazi, számomra is értékelhető megoldása a dolognak.Megvárom V/ fórumtárs reakcióját a problémára, hátha okosabb ebben a dologban is, mint mi, egyszerű halandók és tud valami egyéb megoldást...
-
Vertigo18
addikt
Nah, elött az ideje, én is megszívtam a Banggooddal, vagy inkább a postával. Vásároltam egy IP-kamerát április 30-án, ami csak nem jött, csak nem akart ideérni.
Három napja küldtem nekik egy üzenetet, hogy nézzenek már utána, mint feladó, hogy mégis merre lehet a cuccos, persze azzal tisztában voltam, hogy az Ő adatbázisuk szerint a küldemény beérkezett kishazánkba, itt meg nyoma veszhetett. Megkaptam az első, már jól megszokott gépi üzenetet, miszerint ellenőrizzem a címemet az oldalon, meg a helyi postán, hátha azóta már megérkezett, blah-blah-blah.
Aztán, amikor visszaírtam nekik, jött ma az új üzenet, hogy se nem küldenek újra cuccost, se nem kapok refundot, mivel nem volt biztosítás a csomagon. Érdemes vesződni velük, vagy ugorjak egyből a Paypal oldalára?
Igazság szerint megértem az Ő oldalukat is, de én vásároltam valamit, kifizettem az árát és nem kaptam semmit...
-
vandor01
senior tag
ja nem nyertem.....
csoportokat lehet inditani cucctol fuggoen 5-7 fos csoportot!
a kisosrsort termékek számat megadjak 1-2-3??
ha sok csoport van akkor kisebb az esely!
ttegnap a telcsire 6 csapat volt es 2 db-ot sorsoltak...
szoval 6x5 = 30 emberbol 2-en nyertek!lehet jatszani a pontokkal is 5 pont a belépesert!
ez a megoldas kicsit jobb mint mikor edott pillanatbol pl 1000userbol ki tudja megvenni azt az 1 darabot?? nem idegesiti magat az ember pl ejfeli akcioval.....

-
vandor01
senior tag
igy??
Join the snatch with me
Xiaomi Mi Play Global Version 5.84 inch 4GB RAM 64GB ROM MTK Helio P35 Octa core 4G Smartphonehttps://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-588496.html?channel=admitad&utm_source=admitad&utm_medium=aff&utm_campaign=97acd0e34d49b376f8d9e71b61f7444a_sn_share&utm_content=813687
-
Ra3
őstag
Sziasztok, EU priority line-nal van két rendelésem múlt hétről, olyan kérdésem lenne hogy a 15 számjegyű tracking a royalshipments-en mennyire valós? Van jobb módszer a követésre?
Illetve az egyik csomagnál shipped-re van rakva, de nincs tracking number akkor reklamálhatok hogy adjanak valamit, vagy várjak? Untracked van írva, szintén EU pr. line.
-
walakyb
tag
Felreertes ne essek, nem akarom vedeni a banggoodot, nekem is tele a hocipom ezzel a sztorival. Viszon, pontosan 4 hettel kesobb, 06.27-en vettem a fiamnak szinten eu priority line-nal egy telefont, valamint 2 nappal kesobb egy wowsticket priority air maillel. Mindketto LX....NL trackinges, es mindketto (gondolom egyutt) tegnap este angliabol indult el (nem, nem Longdonbol...), jovo heten meg is erkezhetnek.
Gondolom olcsositani akartak, mi meg szivhatjuk a fogunkat -
Persze értem és igazad van. Nekem a Gearbest vásárlásaim nettó veszteséget okoztak, több esetben, nem hogy az árut nem kaptam meg, hanem a pénzt sem kaptam vissza. Akkor telt be a pohár amikor a szállítási biztosítás ellenére a PayPal felé azt írták, hogy nem igaz, megkaptam, bár egy csatolt településen lett azon a számon kézbesítve másnak bár csak a településnév első szava egyezett.
-
Fizsó
csendes tag
Eddig minden kínai webáruházról jó véleményem volt, és ezt el is mondtam, ha kérdeztek.
Korrektek, megbízhatóak voltak a Gearbest-nél, a Geekbuyingnál, sok Aliexpress.es üzlettel is csak jó tapasztalataim voltak eddig. Még akkor is, ha ritkán reklamálni kellett hibás áru, elveszett csomag, jótállási igény érvényesítése esetén.
Úgy vélem, ezek az üzleti vállalkozások elsődlegesen akkor sikeresek, ha megbízhatónak, korrektnek találják őket a vevők. Az ilyen, sokakat érintő szállítási csúszások (mint ez az állítólagos cseh vámeljárási baki, és ennek igen lassú kezelése) nem erősítik azt!
Persze, elsősorban magamra haragszom, mert hittem a 7-15 munkanapos szállításban. Mert kivételesen fontos lett volna, ha időben megkapom a rendelt terméket. Születésnapi ajándéknak szántam. Ez már elszállt.
Az ember tehetetlenségében és haragjában, néha feleslegesen vagdalkozik. -
Ha 60 napon belül nem kapod meg akkor a pénzt visszaadják. A "hitelrontást" meg ha egyáltalán figyelik, az nem biztos hogy a közösségi felületen hosszabb ideig ott fog maradni. Esetleg a közösségi oldalnál neked lesz problémád. De persze megteheted.
Várható szállítási időkről írnak, nem garantáltak, az a biztos időpont amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tényleg nincs így...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)