Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
sziasztok,
kisse impulzus vasarlas volt, rendeltem egy Xiaomi kulso akksit a felesegemnek. namost PayPalra nyomtam, nem kerdezte, akarok-e regisztralni banggoodra vagy barmi, shipment method is csak egy volt.
csak egy PayPal szamla jott az emailemre, semmifele banggood-os visszajelzes, vagy barmi.
ez igy normalis?lehet inkabb torolnem az egeszet, foleg, hogy +27%-kal is szamolnom kellett volna

-
mrzed
senior tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Az akkumulátor a problémás... pár éve már nem lehet légi szállítási móddal rendelni. Ha akku van a csomagban, akár gyalog is hozhatnák, olyan sokáig szokott tartani a szállítás.
-
Markizmark
addikt
Közben visszamondtam a megrendelést, mert írtak e-mail-t, hogy a választott szállítási mód problémás.
Nem tudom mi lehet a gond, de ezt írták:Dear Sir/Madam,
Thank you for placing an order.
We regret to inform you that the item can't be shipped with the shipping method you chose due to some specific restrictions of the logistics carrier.In order to provide a better service to you, we could help you:
-Change: Change the shipping method to Air Parcel Register.If there is a price difference between the two methods, we will refund the overcharge payment or demand payment of the shortage from our customers. Hope for your understanding.
Regarding the delivery time of shipping methods , you could check it by going to "Help Center" - "Shipping" - "Shipping methods".
Here is the reference link : https://www.banggood.com/Popular-questions_hl70_at321
-Cancel: Cancel the whole order and refund the full payment for you.
Please note that you are responsible for all import taxes and duties that may be charged when your parcel passes through Customs if you have not bought the tariff insurance.
We would appreciate if you could reply your decision to this e-mail in the next 3 days.
Look forward to your reply. Thank you in advance for your understanding.
Best regards,
1 táviránytó lett volna drónhoz, 1 akku és 4 propeller.
Nem tudom a csomag tartalma lett volna-e gond, vagy eleve kánya van náluk most az EU priority line-nal. -
válasz
Markizmark
üzenetére
Nincs ilyen, minden küldemény vámeljárás után kerül be, az hogy melyikhez kérnek értékigazolást azt az átvilágítón látható kép és a megérzésük szerint döntik el. 10 dkg gyémánt szerinted vámmentesen jönne be? A mobilok többsége sem éri el csomagolással együtt az 500 g-ot.
-
PainKiller13
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Régen asszem volt h 1 kiló felett bekérik.
-
Markizmark
addikt
Nincs valami ilyesmi, hogy x gramm fölött (500/1000?) automatikusan bekérik az igazolásokat, hogy mennyi az annyi?
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Hát már többen tesztelték, most inkább a szállítási idő gyorsulás vagy lassulás lenne az aktuális teszt.
Az alap az oké. Mármint az EU. -
Markizmark
addikt
Egy 125$-os rendeléssel most le lesz tesztelve az EU Priority Line mód, kiváncsi leszek.
-
flymi
addikt
Ma megjött a Goodgo sc akármi snowman ip kamera. Pedig izgultam h elkallódik mert nagy rohanásban tracking nélkül rendeltem meg.

Más: Norvég posta előtt le a kalappal, elsőbbségi levélként visszaküldtek egy tértivevényt. Ilyesmire nem nagyon szoktam számítani.
-
zagloba
aktív tag
Nem gondoltam,h ennyire gyorsak! Két hét alatt itt vol a telefon EP szállítással! Nagyon elégedett vagyok! Ez volt az első próbálkozás!
-
sebifater
csendes tag
válasz
UberMutant
üzenetére
szia, igazad van amit szerettem volna, most látom, hogy márc 30 körülre mondja hogy beérkezik...
ez lett volna az első rendelésem, kössz a segítséget! -
válasz
1stVikman
üzenetére
A szállítási biztosítást azt mindig, csak ekkor működik az ingyenes újraküldés vagy az esetleges teljes refund. Szerintem már annyian megerősítették hogy mi micsoda, ha rákeresel a topikban akkor többször is olvashatod a szállítási módok különböző eredményeit. Nem akar becsapni senki sem.
A PayPal vásárlói védelmét azt nem kell idehozni, de ott is az lenne az alap, ha van az adott webshopnak vásárlói védelme, akkor azt kell elsőként figyelembe venni.
Itt kárpótolnak a szerződési feltételek szerint, ha az nem teljesül, akkor mehetsz a PayPal-hoz.
A szerződési feltétel amit a Banggood regisztrációval elfogadtál azt tartalmazza amit írtál, nem fogja PayPal felülbírálni kettőtök egyezségét.
Tudod hogy ekkor jár az a dolog ha kifizeted, ha nem fizeted ki, akkor meg tudomásul vetted hogy nem jár.
Még annyi hogy a 7-15 munkanap csak egy jóslat, nem kötelezettség, ha a vásárlás napjától számított 60 napon belül nem kapod meg, a pénzed visszajár. -
1stVikman
senior tag
Ok, köszi.
Más:
Vennék egy lámpát, képen az elérhető szállítási módok:
Ha jól értelmeztem az itt olvasottakat, akkor a képen kiválasztott szállítással nem lesz további költségem?
Illetve a csomagbiztosítást érdemes megvenni mellé?(Azt írják, ha elveszik, akkor nem kárpótolnak ennek hiányában, de szerintem a PayPal ebben máshogy döntene, ha ne adj' Isten erre kerülne a sor.)
-
-
Flashy
veterán
becsempészik valahol az EU-ba és onnan adják fel. nem kell vele törődnöd, de sokak szerint ez nagyjából tényleg valami csaláson alapul, mások szerint simán csak egy olcsóbb országban szabályosan léptetik be és fizetnek utána. a termék most még Kínában van, ezért sokáig fog tartani, két hónapot számolj, de elvileg az utolsó szakasz EU->EU csomagküldés, ezért nincs áfa.
-
zoli76
csendes tag
válasz
sambenez
üzenetére
Szia Sambenez,
bocsi a sok kérdezősködésért, de most csinálom először ezt Kínából rendelés dolgot.
És akkor mi alapján lesz ez vám és áfamentes? Mivel érték alapján ugye ez bőven átlépi a határt.Vagy hogy oldja ezt meg az eladó, hogy nekem nem kell vámot és áfát fizetni?
Köszi a válaszod!
-
zoli76
csendes tag
SZiasztok,
a lenti terméket meg tudom rendelni vám és áfamentesen?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Zoli -
válasz
vegyszer
üzenetére
Nem egyformán működik a mobil app és a böngészős oldal, máshol is van ilyen, pl AliExpress hogy a mobil app-al olcsóbb. Az érdekes hogy az ajándék nem vehető ki, de így hogy neked arra nincs szükséged és a böngészős verzióban más kedvezőbb opciót használva veszed meg olcsóbban így ez jó. Ha valakinek meg az ajándék is kell az meg megveszi amúgy. Nem szabálytalan trükk, vannak még egyébmarketing fogások, mint pl. amit az előbb láttam: Elengedjük az Áfá-t. Egy kereskedő nem tehet ilyet, az Állam felé be kell fizetni, az hogy ő finanszírozza, nem a vevő, az nem Áfa elengedés. 27% kedvezményt (Áfa mértékének megfelelő) adunk.
Az utolsó mondatot nem értem. -
vegyszer
addikt
Régóta szemeztem ezzel: Xiaomi IPX7 Waterproof Fast Charging Smart Electric Shaver Floating Cordless Razor Men Grooming Kit.
De vagy drága, vagy akciósan drágább, hol meg trükköt alkalmaz a kínai elvtárs.
Mert pontozni most épp lehetne, és olcsóbb is, mint a GB oldalán, de rak mellé egy 0$-os gift-et, ami már blokkolja a pontozás lehetőségét. Valószínűleg pont ezért kapjuk ingyen. Itt 36$ a GB oldalán 43$.
De ha mobil/alkalmazás helyett asztali nézetben teszi az ember a kosárba a motyót, akkor bizony ki lehet szedni előle a pipát, és nélküle lehet ellőni a pontokat. Egész pontosan 612-őt engedett nekem. Így szállítással 30,53$ lett. Ami ugye vám határ alatti.De, hogy miért nem lehet ezt mobilon megtenni nem értem.
Ez egyébként okoskodásnak számít a mi oldalunkon is? (kaphatok miatta fekete pontokat?)
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Email-ben többször kaptam már hírlevelet BG-től, amiben van ilyen "snap-up" valami.
Ez hogyan működik, vagy van egyáltalán esély rá, hogy a megjelölt terméket szuperakciósan meg tudja venni földi halandó?
Tegnap néztem épp egy elemlámpát, ami 0,1$+100 pontért lett volna. 2 db volt csak eladásra
, de kb. a "vásár" kezdetekor frissített oldal már "sold out" üzetettel fogadott. -
válasz
SzamyMcMilan
üzenetére
Az lett volna csoda ha csalódtál volna. Holland posta, holland feladó, a kék EU-n belüli MP postai címke. Az EU-n belüli csomagok ismérve ez és így nincs +költség.
-
SzamyMcMilan
csendes tag
Kellemesen csalódtam most az EUPL-ban. Főleg ezzel az új LX NL holland Anglia postás dologgal. 22-én postáztak és tegnap 03.08an meg is jött egy 50usd értékű csomag
minden további költség nélkül.Tartsák meg ezt a jó szokásukat. Plusz rendeltem egy 3. Termeket így kaptam visszatérítést, csak bosszantó, hogy tolják az akciót termékeknél s a várható feldolgozási idő legalább 2 hét :/

-
vandor01
senior tag
van egy sima 20 ejros csomim amit a szokasos modon siman "air parcel" regisztraltan es biztositassal vettem altalaban ezt Kinai TN-el szoktak kuldeni.... de most valami miatt nem?... ezt az "eu priority line" ra tettek LX633453291NL futja a csomagolasi koroket Kinaban.... a postai keresok mar csak akkor latjak mikor beseftelik az EU ba addig itt lehet latni hogy cimkezik az Europe Processing center -ben

-
válasz
vandor01
üzenetére
vandor01 #8457 számú üzenete
nem vagy egyedul! GB-sednek.....

elmult 6 honapban tobb mint 2000ejro hagytam naluk a legutobb 5cucc helyett 4cuccot kuldtek meg vmi extra hulyeseget amit nem rendeltem és nem is tudom mi az.... aztan 2 fekete taviranyitot kertek tolem meg is rendeltem BG-rol 1 honapig vartam majd kuldtek 2db feheret.... magyarazzam el a vevomnek hogy 30000 ft ért ne valogasson fekete feher? milyen luxus man???
BG nagyivben ...... a fejemre tobsszor irtam tobbszor ...... .... majd megkoszontem nekik és megigertem az elkovetkezo 6 honapban a következő 2000 ejrot majd az Alin tapsolom el vagy mas kinyai penznyeloben!
probalom betartani!!! 
tulajdonképen oruljek hogy nem locitromot csomagoltak a cuccomba! kuldtek valami hasonlot és meg mukodik is!
pedig 1xru a busines fekete vagy feher??? amit a paraszt rendel ezt kelll idoben megfelelo minosegben darabszamban szinben meretben kipostázni.... háááát sajnos ezek nem mukodnek mar GB utan a BG-en sem!
szomoru... 
-
vandor01
senior tag
válasz
dewil666
üzenetére
en nem mondanam hogy teljesen meg kell szuntetni toluk a vasarlast de ezeket bele kell kalkulalni mindent ugy vettem toluk hogy TN szammal plus biztositassal ez kapasbol majd +10% ha meg probléma van akkor lapitanak.... ami jo aron van azt innet venni ami meg nem azt mashonnan....

-
Timyyy
őstag
válasz
kaszibat
üzenetére
Jelenleg én is arra várok, hogy megérkezzen a refund... banggood is kezd ugyanolyan suttyó lenni mint a gearbest. Decemberben rendeltem, vártam 2 és fél hónapot, rájuk írtam, hogy mi a *** ***** van már, válasz email jön, még kérnek időt, utánanéznek a csomagnak... eltelik megint majdnem 2 hét, írtam hogy game over, refund azonnal vagy húzok paypalhoz. Közben chat-en is felkerestem az ügyfélszolgálatot, leírtam ugyanezt. Válasz: hát ő nem tud belenyúlni, csak annyit tehet, hogy újraküldi a cuccot... írtam erre hogy ne nézzen már madárnak, várjak megint 3-4 hónapot és ha majd megint nem jön, akkor cirka 1 évig majd ülnek a pénzemen mire visszakapom? Viccnek is k*** gyenge.
Másnap jött email, hogy akkor refundolnának... na ugye hogy bele lehet abba nyúlni?!?!?!
Ezt várom azóta is, szerdai email, jövő szerdáig kapnak esélyt, aztán irány a paypal.A termék a hónapok alatt végig elérhető és rendelhető volt, készlet is volt belőle "állítólag".... kabaré komolyan.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Banggoodról már évek óta rendelek cuccokat és hiba esetén is mindig hamar és korrekt módon találtunk megoldást!
Most viszont nem tudom mi történt mert rendeltem egy autós menetrögzítő kamerát ~12e ft értékben 2019.01.27-én. Nagyon hamar hozott a postás (2019.02.05) egy csomagot nem is számítottam rá hogy ezt hozza (több dolgot is rendeltem). Csomagkövetési szám alapján a kamera az viszont a csomagban egy gyerekjáték volt:
Szerintem összekeverték a rendeléseket, mert ha át akar verni akkor nem küld semmit.
A kicsomagolásról készítettem videót és a csomagon levő matricát is elküldtem nekik.
Automata válasz érkezett hogy 2019.02.14-ig ünnep van náluk és ezért túlterheltek.
Már 4x írtam nekik azóta de semmi válasz nem jött.
Viszont látom hogy az ügyem "Várakozás a felülvizsgálatokra" pozícióban vesztegel.Mit tudok még tenni?
Azóta rendeltem egy beltéri kamerát ami nem volt már elérhető náluk de annak már vissza is küldték az árát.
-
vandor01
senior tag
sorry wrong way....
-
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Én inkább az EU Priority line-t javaslom, ha rendelkezésre áll. A másik nem garantált.
-
kBruce
csendes tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szia. Válaszd a Priority Direct Mailt és tegyél neki egy Tariff Insurancet! Úgy láttam, hogy EU Priority Line nem játszik.
-
bajtokarpi
őstag
-
3 vásárlásról van szó, ami után adtak volna 2% visszatérítést, nem pedig egy vásárlásban 3 termékről írtak. Ha nem volt mostanában 3 egymást követő vásárlásos x időn belül, akkor megint valami hiba van a rendszerrel, akkor tekintsd tárgytalannak.
Majd kapsz valamennyi visszatérítést valószínűleg a BGpay-re vagy akárhova. -
flymi
addikt
Küldtek ma egy elég érdekes emailt:
Dear Banggood customer,
Thanks for your support.
We are glad to inform you have took part in the cash back activity successfully, so that we have sent you 2% cash from all the 3 orders.
However, due to a system error, the actual amount credited was more than the original amount we should return to you. Therefore, we will deduct all the amount we have sent you before and return the correct amount to you again. You will receive it before 2019-3-12.
We sincerely apologize for any inconvenience caused by this error.
If you have any questions, please feel free to contact us.
Best regards,
Banggood Team1. A címben megírt rendelési szám alatt tulajdonképpen egy darab terméket vásároltam.
2. Nem fizettek semmiféle pénzt "vissza".Ez most mi akar lenni, mit akarnak tulajdonképpen?
Nem értem... -
blash
tag
Elírtam picit, vagy már nem is értem, mert most néztem meg újra a rendelést, s ez van ott:
Shipping Method: Priority Air Mail
Ship From: HKMíg a tabletnél most ezek a választható szállítások:
Priority Direct Mail Free shipping 6-14 business days Tracked
EU Priority Line US$2.22 7-15 business days Tracked
Air Parcel Register US$2.30 7-35 business days Tracked
EMS Express Mail Service US$18.06 7-15 business days TrackedJa, azért írhattam előbb a pdm-et, mert ránéztem a termékoldalra, s onnan vettem ezt, s akkor nem tűnt fel ez a különbség.
A csomag feladóján egy holland cím szerepel, nincs nyoma kínainak.
-
Igen eltér, azért szoktuk az eu priority line-t fizetni, hogy biztos EU-n belüli legyen a szállítás.
De te fordítva írtad eredetileg: mert Priority Direct Mail-lel rendeltem, nem pedig EU Priority Line-nal.
De ha PDM-et fizettél, akkor itt is EU-n belülről küldték, a kiindulási hely akkor nem EU Warehouse volt? -
blash
tag
Annyi fejlemény történt, hogy ma ideért a tablet. Véletlenül eu priority line-nal rendeltem a priority direct mail helyett. Nem tudom, hogy csinálták, vagy hogy eltér-e bármiben a két szállítási mód a másfél dolláron kívül. Más csomagot vártam mára, meg nem is számítottam rá, hogy megússza a vámot, cserébe a szomszédnak adta a be a postás, mert elnézte a házszámot, bár előtte még fel is hívott, hogy van-e itthon valaki...
A dobozon nem volt már rajta a celofán, ami érthető, mert a globalnak nevezett verziót kértem, így már a bootolásnál ott virított az unlocked felirat. Kerítek is rá xioami.eu romot.
Csomag állapota: Átvétel
Célállomás: Magyarország
2019-03-07 08:32 Allocated to postman
2019-03-06 04:46 Országos Logisztikai Központ, Submittal for redirecting or returning
2019-03-05 21:05 Országos Logisztikai Központ, Submittal for redirecting or returning
2019-03-05 14:51 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Forwarding to domestic delivery network
2019-03-02 09:43 Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Receive item at office of exchange
2019-02-26 23:35 International office of exchange, Consignment departure
2019-02-26 23:35 GBASMA, Send item abroad
2019-02-25 14:37 GBASMA, Insert item into bagSzármazás: Hollandia
2019-03-07 07:32 The item is at the local sorting centre
2019-03-02 08:43 The item has been processed in the country of destination
2019-03-01 10:49 The consignment has arrived in the country of destination
2019-03-01 10:49 The item has arrived in the country of destination
2019-02-25 16:30 The item is on transport to the country of destination
2019-02-25 13:37 The item is at the PostNL sorting center
2019-02-25 13:37 The item is processed at the PostNL sorting center
2019-02-21 08:16 The item is pre-advised
======================================