- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
Az az ár csak akkor szerepel benne, ha pont akkor volt árfrissítés amikor az ár éppen annyi volt amit láttál (a Flash Sale-ben szereplő, 1mp-ig tartó árak egész biztosan nem lesznek benne).
A napi 1-2 alkalalommal történő árfrissítés még megoldható, de ezek azért eléggé leterhelik a rendszert, főleg nagyon sok termék esetén. 11.11/BF alkalmából naponta több alkalommal is változtak az árak, azt nagyon nehéz lekövetni.
-
Nem szoktunk keresztpostázást használni, mert tiltja az ÁSZF. Ugyanezt a kérdést felvetetted a Paypal topikban, arra ott ezt válaszoltam:
Jósolni nem fogok, ha lezárod akkor nem tudsz PayPal segítséget kérni, de hogy mi lesz a segítségük ha claim-re emeled azt nem tudom.
De ha lezárod, ők elküldik a pénzt. Nem szoktak ezzel szórakozni. Kérdés az hogy hol van a hiba hogy nem tudják elküldeni.
Ez közel a 180. naphoz hát nem is tudom. Nekem ami problémám volt velül mind 2 héten belül normálisan le lett rendezve, ennél nagyobb összegű dolog esetén is.Ezért nem javasolt a "flood" mert egy újabb születik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Starlink
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest