- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafóóó
tag
Még sosem kellett Banggood on minőségi probléma miatt reklamálnom.
Rendeltem egy terméket és nem működik megfelelően.
Írtam a Supportnak ,most válaszoltak is hogy újra küldenék a cuccot.
A kérdésem az lenne hogy ha simán visszaírok az Email ra az elég? Illetve az oldalon hol találom a reklamámat??Valami nyoma csak van ott is mert akkor inkább azon keresztül válaszolnék de nem találom.
Köszönöm. -
Andralin
aktív tag
válasz
Criminal017 #2892 üzenetére
Ez a OBD-s téma elég durva, mekkora lehúzás a sok lúzer meg írta, hogy ők bizony befizették a kizsarolt pénzeket...
Kicsit utánaolvastam ennek a lockpickes dolog törvényi hátterének.
Annyi van, hogy semmilyen engedélyhez nem kötött a dolog. Csak EU-n kívülről tilos behozni, ebből lehettek volna kellemetlenségeim ha belenéznek a vámon, de teljesen egyértelmű, hogy ne mvagyok hunyó, mert kétségen kívül tudtam volna bizonyítani, hogy ezt a cumót bizony nem én rendeltem.
EU-n belüli országokból viszont minden gond nélkül behozható, rendelhető, a törvény nem büntet ebben az esetben. Lásd Vatera és Jófogás, jópár ilyen cucc van fent ott is.
Amúgy meglepődve olvastam, hogy külön hobbisták is vannak, akik a zártöregetéssel foglalkoznak és még nemzetközi zárfeltörő versenyekre is kijárnak díjakat elhozni!Lásd: [link]
És még annyi tiltás van, hogy közterületen tilos magadnál tartani ilyen cuccot, mert közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül, de otthon a négy fal között azt csinálsz vele, amit akarsz.
-
-igu-
addikt
válasz
Andralin #2889 üzenetére
Pedig illegál.
Még ha tudod is bizonyítani, hogy te nem ezt a lovat akartad, akkor is elég sok kényelmetlenséget tud okozni a TEK.
Főleg, hogy néha ők sincsenek a helyzet magaslatán. -
Criminal017
őstag
Az említett eset: [link]
Magyarországon mindenféle ilyen lockpick cucc engedélyhez kötött.
-
Flashy
veterán
válasz
Criminal017 #2887 üzenetére
na várjál, én most rendeltem egy OBD olvasót (komolyan), egy linket dobnál arra a másik topikra?
-
Andralin
aktív tag
válasz
Criminal017 #2887 üzenetére
Miért, az hogy járt? Melyik topikban???
Amúgy nyugodtan felfigyelhettek volna rá, minden bizonyítékom megvan rá, hogy én nem azokat a cuccokat rendeltem.
De nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az ilyen cuccok beszerzése, birtoklása illegális lenne Magyarországon, amíg nem követek el vele semmi törvénysértőt. Mert ezzel az erővel kalapácsot is illegális lehetne vásárolni, hiszen azzal is be lehet zsúrni a kocsi ablakát és már bent is vagy, sőt azzal sokkal nagyobb kárt okozol mint ezekkel a kifinomult szerszámokkal.
-
Flashy
veterán
válasz
Andralin #2886 üzenetére
nem volt hasonló tapasztalat, de nem hiszem, hogy visszakérik, nem éri meg nekik a postaköltség meg a macera. a vicc az, hogy még jó, hogy nem kapcsolták le valami átvilágításon, hogy ezek nem teljesen jófiús dolgok és nem a TEK hozta ki a csomagodat. a pumpát még kimagyarázod, de szerintem az álkulcs nem teljesen legális, én inkább nem adnám fel csomagban külföldre... lehet, hogy a legjobb az lenne, ha nem is szólnál nekik.
-
Andralin
aktív tag
Na most nagyon megkeverte a sza...t a BG! Úgy néz ki az újévi buli közben bepityókázva összekeverték a rendeléseket!
Rendeltem január 18-án egy kis digitális víz pH mérő készüléket: Pocket Digital pH Meter Test Pen
A tracking oldal el volt mentve böngésző bookmark-ba, onnan nézegettem. Szépen haladt a szállítás, ma meg is hozta a postás bácsi. A csomagoláson a külső címkén a TN passzol, termék megnevezése: "pH tester". OK, ez az. Bár kicsit gyanúsan nagy méretű az egész...
Szóval zacsi kibont és csak lestem. Volt benne kettő darab ilyen cucc:
Air Pump Wedge Locksmith Tools Lock Pick Set Car Door Lock Opener
Először valami mutáns vérnyomásmérőnek néztem, de aztán leesett, hogy ezzel valahogy az autók ajtajának zárját lehet kifeszíteni.Továbbá volt még a zacsiban 3 darab ilyen cucc:
Genuine Lishi HU66 Locksmith Tool Automatic Car Lock Pick Tools SetProfi tolvajkulcsok Porsche, Seat, Skoda és VW márkájú autókhoz.
A zacskóban találtam még egy címkét, amin valszeg egy rendelés szám van és az, hogy "Russian Federation". Gondolom egy becsületes, kedves ruszki polgár rendelését kaptam, aki retteg attól, hogy egyszer véletlen kizárja magát a kocsijából és még időben beszerezte a megfelelő eszközöket a probléma megoldására.
De itt még nincs vége a sztorinak! Az előbb ránéztem a BG-n az ominózus pH teszter rendelésemre és döbbentem látom, hogy megváltoztatták az eddig ott szereplő TN számot! Egy vadi új TN szám van most ott, ami azt mutatja, hogy tegnap feladták a csomagot. Valamint a rendelés adatai alatt a Shipped Date is hirtelen megváltozott, eddig január 23. volt ott, most feb. 7-et mutat.
Szóval úgy néz ki, hogy maguktól is rájöttek a gebaszra és újra feladták a cuccost maguktól, vagyis nagyon remélem ,hogy most már a tényleges pH mérőt adták fel és nem megint valami tolvajkészletet kapok.
Valaki járt már így, mint én?
Ilyenkor mi van a tévedésből kapott cuccossal? Én sokat nem tudok kezdeni velük, bár lehet, hogy Józsefváros sötétebb utcáiban jó áron el lehetne passzolni a szajrét.Holnap majd írok nekik fotókkal együtt, de mire számítsak? Ha kérik majd a visszaküldést akkor 100%-ban térítik a postaköltséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest