- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
három darabot az egész világnak? 1 másodpercen belül sincs esély. ha csak 5 ember várja lesben (nem annyi várja hanem több ezer), már akkor is abszolút véletlenszerű hogy kié lesz. valószínűleg azonos milliszekundumban több százan fognak kattintani. lehet hogy én vagyok pesszimista, de én meg se próbálom, minden erre pazarolt időért kár.
-
peestike
senior tag
vettem 2 izzót, egy hideg, egy meleg fényűt
van hozzá az ajándék izzó, rendelésnél szépen hozta a weblap. megérkezett, persze a 2 bónusz izzó nem volt benne. írtam a supportnak, hogy hiányoztak. elsőre írtak, hogy kellene kép a csomagolásról. válaszként megírtam, hogy ne röhögtessenek, látják, hogy mikor vettem át, pár nap eltelt, mit gondolnak, meddig őrzöm a borítékot? csak jeleztem, hogy jobban figyeljenek már a csomagolásnál az embereik. meglepődtem, hogy akkor feladnák újra, persze jó, de nem bíztam benne. erre tényleg feladták, ráadásul ajánlott cn postával.
rég volt ilyen cn postám:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country 2017.02.09. | 21:19
Célországba elküldve / Item sent abroad 2017.02.10. | 15:16
Célországba elküldve / Item sent abroad 2017.02.11. | 03:25
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country 2017.02.16. | 01:40
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting 2017.02.16. | 13:16
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered 2017.02.17. | 09:37
tiszta heppiendes történet!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/