Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni régebbi Suzuki Swift 1.3 fékrendszerével kapcsolatban. (Legalábbis szerintem a fékrendszerhez kapcsolódik)
Benéztem a motortérbe és láttam h egy cső lóg láttam azt is hogy hol lehet a helye szerintem, de annyira el volt koszolódva amire rá kell dugni, hogy szerintem akár egy éve is úgy lehetett már és nem vettem észre semmi hibát.
Mellékelek 2 képet hogy mire is gondolok.Az első ábrán a 19 pontnál csatlakozott az egyik kiálló csőhöz (jobb oldali)
A második ábrán a 6-os fölött van az a 3 cső , abból indul ki az a cső aminek a másik vége lecsúszott.Vigyem szerelőhöz, vagy elég ha visszadugom ? Mi hiba okozója lehet ez ?
Elnézést, de analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz.
Köszönettel:
Rhcspsz
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest