Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46546) 6030D válasza Cyborg (#46542) üzenetére


6030D
Ármester

Ugyanilyenünk van jó pár éve, mint amit rendeltél, mosógép elé kötve használjuk. Amikor megvettük, a vízműnél dolgozó apósom elég szkeptikus volt, mondta, hogy adjak mintát a sima vízből, meg az ezzel szűrtből is. Bevizsgálták a laborban, gyakorlatilag a keménysége nem változott, az ásványi anyag összetételen módosított kicsit. Annyiban maradtak ott az okosok, hogy az elképzelhető, hogy az így megváltoztatott összetétel miatt nem csapódik ki úgy a mosógépben a vízkő, de a keménységen nem módosított. Egyébként a dob kívülről ugyanolyan opálos, tisztítószer után meg nem.
Én most raktam bele az utolsó kristályokat, amik maradtak, ami jó benne, az a két filc szűrő az alján, az is megfog egy csomó homokot (ami amúgy a ruhákból úgyis kerül a gépbe, szóval tök mindegy). Még gondolkodom, hogy vegyek-e kristályt megint.
Ami rokonoknál bevált, az a bejövő vízcsőre köthető elektromos nemtudommi. Gyakorlatilag nem vízkövesednek a csapok, tehát működik. Ilyet mi nem tudunk beszerelni, mert nincs akkora szabadon futó csőrész, és nem is megoldható.
De gondolom a gyantás vízlágyítók a legjobbak, ha van hely olyat beszerelni.

Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.