Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Minek szóljak hozzá olyan témához amit már legalább négyen beszélgetnek, jöjjek ide okoskodni én is, és bólogatni a többi ember mellé?
Én tudom, hogy neked igazad van, nem azért írtam, hogy meggyőzzelek az ellenkezőjéről. De ennyit forrongani ezen... Minek átesni a ló túloldalára? Úgy teszel mintha úgy jött volna ide, és azt írta volna, hogy "adjatok tanácsot, hogyan basszak ki a köcsög boltossal, mert szemét módon kajakra elcsesztem a videókártyámat, és most rajta akarom leverni a saját hülyeségemet". Inkább az van, hogy egy tizenéves kölöknek valószínű fogalma sem volt róla, hogy mivel járhat ez az egész procedúra. De most ezért itt ostorozni napokig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi