Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Én is beszállok a klubba, egy Gigabyte 4670-el. Alias porszívó.
Tegnap este sikerült megvennem egyik fórumtárstól, s boldogan helyeztem a gépbe... persze, hogy kiba hangos, de tudtam, semmi gond!
Bios friss csekk, pont a legfrissebb van a kártyán... egy mentőöv kilőve.
Még mindig nem kell elkeseredni, van VF700CU!
Igen ám, de nem akart felmenni, mivel a furatok nemigazán voltak jó helyen, s a mai délelőtt felét a hűtő felfogatásának a reszelésével, moddolásával töltöttük a szomszéddal ( nagy köszönet a segítségért, George!).
Másnak is át kellett alakítani a felfogatást, vagy ez megint giga lolság?
Most már leszarom, végre működik a kártya, alapban 30 fok körül van, játékban is 50 fok körülire ment fel eddig a hőmérséklet.
A gyári hűtőt meg feldugnám a tisztelt tervező mérnök úr seggébe, s addig ütném, rúgnám az illetőt, amíg ki nem jönne a száján masnival átkötve, díszdobozban.Összességében elégedett vagyok most már, van egy jó kártyám halk hűtéssel, s nem is drágán.
A nemrég írt htpc project egyenlőre jegelve, most erre a 'drágára' ment el a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest