- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz #2267 üzenetére
A tesztre vonatkozó dolog oké, viszont a Clear Sky-t nem értem. Idehaza van egy Sapphire 4850 és egy 4670-es is. Még az előbbivel sem megy fullon (azaz maximum beállításokkal) 1280-ban. Pedig nem egymagos P4 van alattuk.
Az is lehet, hogy a folyamatosságról alkotott nézeteink nem egyeznek. Nekem 30fps szaggat, másnak meg teljesen jó és folyamatosnak érzi. Én olyan 40fps körül (kicsit felette) kezdem folyamatosnak érezni a képsebességet, szóval ami maxon "jól megy", az az én olvasatomban annyit tesz, hogy 40fps alatti értéket soha, semmilyen körülmények között nem látok. Nah, ha a Clear Sky-t felhúzod csumára, kötve hiszem, hogy így menne, erre még a 4850 se képes. (Többféle driverrel is próbálkoztam, illetve a játékkal is "elszórakoztam") Kicsit irigylem azokat, akik 25fps-t folyamatosnak gondolnak, hiszen nekik akkor gyengébb vga is elegendő ugyanahhoz az élményhez.
Nyugtassatok meg, hogy bennem van a hiba, de két különböző gépen, különféle driverekkel is ezt tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest