Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pala

veterán

válasz tzsolesz #2267 üzenetére

A tesztre vonatkozó dolog oké, viszont a Clear Sky-t nem értem. Idehaza van egy Sapphire 4850 és egy 4670-es is. Még az előbbivel sem megy fullon (azaz maximum beállításokkal) 1280-ban. Pedig nem egymagos P4 van alattuk. :F
    Az is lehet, hogy a folyamatosságról alkotott nézeteink nem egyeznek. Nekem 30fps szaggat, másnak meg teljesen jó és folyamatosnak érzi. Én olyan 40fps körül (kicsit felette) kezdem folyamatosnak érezni a képsebességet, szóval ami maxon "jól megy", az az én olvasatomban annyit tesz, hogy 40fps alatti értéket soha, semmilyen körülmények között nem látok. Nah, ha a Clear Sky-t felhúzod csumára, kötve hiszem, hogy így menne, erre még a 4850 se képes. (Többféle driverrel is próbálkoztam, illetve a játékkal is "elszórakoztam") Kicsit irigylem azokat, akik 25fps-t folyamatosnak gondolnak, hiszen nekik akkor gyengébb vga is elegendő ugyanahhoz az élményhez.
    Nyugtassatok meg, hogy bennem van a hiba, de két különböző gépen, különféle driverekkel is ezt tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák