Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
válasz
Vandit.
üzenetére
Nem hangos.Nekem alapon se volt hangos(600/800) amint csináltam ventiszabályzást teljesen kusba volt csak 3D-be jött meg a hanjga de nem volt jellentős.60C° körül tartotta a kártyát3D-ben.
Most bios mod után 2D-ben 0,85v 216/247-ben 40-45C°-os a kártya és a venti 1000-ret
forog tehát kusba van.
3D-ben 1.10v 760/1069 és olyan 70C°-os max és 31%-on megy a venti.Úgyhogy egy kis alap zaj van és ennyi.Picco kollega jovoltából
ezt azér olvasd el:
2900PRO@XT bios mod, megéri! -
msgt.fubar
senior tag
-
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Vandit.
üzenetére
OK teny, hogy szemelyes tapasztalatom nincs a gyari hütövel, de a tesztek többsege szerint jol hüt, csak hangos. Most akkor megiscsak rosszul hüt is? Annak ellenere, hogy 2 slotos?

Pempellini:
Egy 460-as tap meg ok kell legyen, ha nincs hatszazmillio vacak a gepedben meg egy halalra huzott 4 magos proci^^ -
Fel
addikt
válasz
Vandit.
üzenetére
Én 7900GTX-ről váltottam 2900Pro-ra, a különbség jelentős... Legfőbbképpen nekem a képminőség változás tetszett, sokkal szebb a R600 AA és AF megvalósítási módja, mint a régi Geforce-oké. A sebesség is jobb lett, ráadásul mindez a mellett, hogy játékokban gond nélkül állíthattam be a legnagyobb részletességet, élsimítást, szűrőt, HDR-t... (na jó egyben azért akadtak "crytikus" gondok a képjavítókkal
)Viszont a GTO-d mellett megszokott csendről lemondhatsz, mert bizony ez a kártya - gyári - hűtővel zajos + hozzá jön még magasabb fogyasztás miatt csúcson tekerő tápventi és kész is a hangorkán...
-
J.J. András
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
hat milyen az mar, hogy nem szeret egy PCI-E tamogatast nyujto lap, akarmilyen PCI-Exp VGAt :?

nekem az ilyenek nem fernek a fejembe...., tehat, ha elfut vele egy HD2600XT, akkor egy HD2900Pro miert nem :?
komolyan, a mai alaplapok gyalazatosan vagy inkabb megbotrankoztatoan gyengek...
regi szep idök....
Abit TUSL2C
meg Abit IC7..., aztan DFI Lanparty....ezekbe barmit beledughattal 
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mobil flották
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ezt azér olvasd el:

Abit TUSL2C