Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Radeon HD 2950Pro [link]
-
Ragnar_
addikt
Ha 2900XT-t Vennék akkor a 410-es Chieftec kevés lenne neki ? 2DVD , 2 vinyó , a többi az aláírásban.
-
arpi6k
addikt
Na kipróbáltam a Bioshock-ot. Nagyon durva játék lesz. Annyira beteg... A grafikája meg nagyon szép, és ami még fontos, hogy hasít mint az állat. Nálam 7.5-ös driverrel sem volt semmi gond, ment hibátlanul. Természetesen csak a dx9-es verziót próbáltam, de a teljes verzió kedvéért valszeg felteszem a Vista-t.
-
-
arpi6k
addikt
Próbálta már esetleg valki a BioShock-ot?
-
ftc
nagyúr
Aki bioshockot akar látni illetve tesztelni előtte tegye fel:[link]
-
sKd
csendes tag
hy! most tervezek egy 2900 XT beszerezni, és egy 530W-os Hiper táp elég lenne hozzá nem?(ja és egy X2 6000+ van a gépembe)
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Látom már elég régóta megy a topic meg látom van pár embernek ilyen kártyája!
Mi a véleményetek róla? Van olyan játék ami megfingatja? -
nemesis?
tag
11XX Pont 3DMark06-ban az adataimnál lévő konfiggal szerintetek korrekt? Haverom azt mondja , 15XX pont az átlagos ilyen radeonokkal :S
-
Vangelis
félisten
Srácok, mennyi táp kell a x2900xt nek?
mert egy ügyfél szerint, 750W van ráirva., -
Abu85
HÁZIGAZDA
A Vec féle egység egy órajel alatt ugyanazt a műveletet végzi az adatokon. Float4-nél pl. mind a négy komponensen mondjuk MAD-ot. Szuperskalárnál más utasítás is végezhető az adatokon egy órajel alatt
Az 8PIN csak a mesében 150W, az inkább valahol 100W körül van. Feltételezve, hogy 2A-t elbír a vezeték. -
#2129: 1x8-pin = 150W, 1x6-pin = 75W, AGP = 35W, összesen 260W, tuti elég. Helyen nem gondolkodtam
#2130: még mindig nem értem, mire jó egy 5-way szuperskalár egység, ahelyett, hogy vmi dinamikus bindingot csinálnának a skalárok között, oszt' akkor az lehetne akárhányway. -
nemesis?
tag
válasz
szab.tam #2137 üzenetére
kérd meg a Sapphire-t gyártson le neked egy AGP-s 2900XT-t. Jó pénzért megcsinálják
Semmi sem lehetetlen. Előtte persze nem árt megnyerni az 5-ös lottót
Viccet félretéve, egy AGP-s 2900Pro lehet hogy nem lenne hülyeség piacra dobni a gyártó részéről. Egy olyan konfig mellé, mint a tied nem lenne butaság betenni egyet. -
nemesis?
tag
Ja találtam magyar kiskert is ahonnan lehet rendelni 6Pin PCIe to 8pin PCIe: [link]
[Szerkesztve] -
-
szerintem a tápigény megoldható (csak pl. a 2900XT-nél muszáj lenne használni a 8-pines csatlakozót). az AGP sávszélesség sem kevés, ott egyedül azzal lehet gond, hogy osztozik a többi PCI eszközzel. ha van elég memória a kártyán (azaz menet közben nem kell állandóan a textúrákat swappolni), akkor aligha lehet gondja egy AGP-s kártyának.
-
szab.tam
nagyúr
mint írtam is, bejött: előjött az ''úgysem tudja kihajtani...'' szólam.
nézzetek már rá a konfigomra! miért nem tudna kihajtani egy 2900-est?
és a 8x agp keresztmetszete miért lenne kevés? létezik valami konkrét határ, ami ezt igazolná, vagy ez csak egy feltételezés?
nem értek hozzá, tényleg érdekel.
[Szerkesztve] -
nemesis?
tag
ajajj, nem indulnak el a 3D Mark tesztek, legalábbis a 05 és a 06
Olvastam az előző oldalon, akinek ugyanilyen problémája volt... Mi a teendő ilyenkor? esetleg a gyári driverrel kell megpróbálni?
-
-
válasz
Tuco Ramirez #2109 üzenetére
2-3 év alatt sok víz lefolyik a Dunán
egyébként én most a Rage-re gyúrok, ami nagyon is menni fog XP-n
-
szab.tam
nagyúr
hajháló!
biztos már feltették páran, de most én is megteszem: van-e esély, estleg valami konkrétum: lesz-e akármilyen 2900-asból agp-s?
(előre szólnék, hogy az ''úgysem tudja kihajtani'' szólamot már ismerem, és arra azt válaszolnám, hogy ''de ki tudja hajtani''...)
csak dönteni szeretnék: most agp 1950gt-m van, de már elég kevés, és ha nincs kilátásban a 2900-as kb. 1 éven belül, akkor külföldről kell megszereznem a fehér holló ritkaságú gecube x1950xt agp-t...
[Szerkesztve] -
válasz
Tuco Ramirez #2107 üzenetére
Na ezért nem hiszek a szintetikus teszteknek, se a jóknak, se a rosszaknak. Mondjuk annyit adjunk meg a 8800GTX-nek, hogy akkor az aktuális csúcskártya ATI volt, a 7900GTX-re majdnem ráduplázott.
DX10: hát igen. Bár nálam a legnagyobb akadály nem ez lesz, hanem az, hogy nem szeretnék Vistát közelről látni -
Tuco Ramirez
őstag
Látom vágod a témát.
Én csak egyszerű gamer vagyok, ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. Legfeljebb annyit, hogy amikor először tesztelték a 8800GTX-et itt a PH!-n, akkor a szintetikus tesztek bődületesen nagy különbséget mutattak ki az előző generációs kártyákhoz képest, a valós alkalmazásokban (konkrétan a játékokban) azonban átlag ''csak'' 50%-ot vert rá a régi csúcs VGA-kra. Szerintem itt is valami hasonló fog történni, de erről úgy is csak találgatni lehet amíg ki nem jönnek az új, DX10-re írt játékok.
A DX 10-nek is ki kell még forrnia magát, nem is szólva az első generációs DX10 kártyákról, amelyekben ráadásul úttörő architektúrára épülnek. Igazából az lenne a furcsa ha minden klappolna...
[Szerkesztve] -
válasz
Tuco Ramirez #2104 üzenetére
Tuco Ramirez
FUD = Fear, Uncertainty, Doubt. Magyarul rémhírMás szóval egyetértünk - szerintem sem lesznek (sokkal) rosszabbak a 8800-asok, mint az ATI high end kártyái. Kissé megkavarta az embereket a 8800-asok katasztrofális teljesítménye a tiszta vertex és tiszta geometry shader tesztekben - erre személy szerint a következő elméletem van: [link]. Kicsit légváras, viszont kitűnően magyarázza a teszteredményeket
SzlobiG
Ha a játékgyártók nem nagyon óvatosan közelítik meg a kérdést, akkor szerintem is kalap/kabát a 2600-asoknak DX10-ben. De azért ők sem a saját zsebük ellenségei... Kíváncsi leszek. -
válasz
Tuco Ramirez #2104 üzenetére
Gondolom fudzillás hírre.
Nem csak a 8600-osok hanem a HD középosztály is elfog vérezni... -
-
reaper05
csendes tag
válasz
Razor1982 #2098 üzenetére
Nem kell bexarni nem hangos a venti. Eleinte én is paráztam, h jajj de hangos lesz, mert mindenki mondta, h milyen hangja van. Ezért akartam GTX-et venni, de mivel 1,5 hónapot vártam rá és végül befuccsolt az üzlet, maradtam az ATI-nál. PC terén ez volt idáig a legjobb döntésem.
-
válasz
Tuco Ramirez #2099 üzenetére
A 8800-asok esetében ez erősen FUD szagú. A 8600-asok szerintem nem fogják elbírni az extra terheket. De biztosat csak akkor tudunk, ha végre lesz egy normális DX10-es játék.
-
Felraktam a 7.8-as drivert én is, meglátjuk mit újítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest