- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
láttalak pegazus listáján most akkor nem tőle lesz? mert énis ugy tudtam, hogy nem jött még sehova
-
Brekk
addikt
MAr 2-3napja van 512es meg 1gigas pro is nagykerben.
-
arpi6k
addikt
Kint van a Race 07-is! Komolyan mondom annyi játék van kint hogy nem tudom eldönteni mivel játszak.
-
PPSH
őstag
hi emberek lattatok mar ezt.az elso angol nyelvu Pro teszt
-
Armando_19
őstag
Tényleg, ezeknél a kariknál mind2 tápcsatit rá kell dugni? Mert nekem van 1db normál PCI-E power a tápomon, de ez a 8 pines nekem kicsit furi
-
szacsee
nagyúr
Kiváncsi leszek az első benyomásokra, ha lehet 2 dolgot nézzetek meg a Pro-nál:
Mennyire húzható és viszi-e az XT órajeleit
Húvösebb-e a kártya a +1 HP miatt, később kipróbálhatnátok a Pro hűtését XT-n, hogy valóban jelent valamit az 1 HP.
Megyek melóba estére tömjétek meg a topikot! -
PPSH
őstag
hi emberek.szerintetek erdemes most lecserelni 2900pro-ra egy 320-as GTS-t?szinte 1:1-ben meg is lenne
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Armando_19 #3972 üzenetére
Jaja eVGA 2900Xt full feketében, vagy BFG komor zöldben
-
Woid
tag
ASUS-tól várható, és ha igen, kb. mikor a 2900PRO?
-
Skynet258
veterán
Szevasztok srácok!
Kissé lemaradtam mostanság 2900 ügyben, szal lenne egy kérdésem:
1950 Pro-mat megérné lecserélni 2900 Pro-ra? Nem fontosak a részletes adatok, csak annyi, hogy megéri-e avagy sem, mert akkor így gondolkodom. A "kereső" válaszokat hanyagoljuk, így is alig találtam megKöszi!
-
arpi6k
addikt
Kint van a Clive Barker's Jericho Demo. Tessék tölteni és tesztelni!
-
Gorneck
legenda
Aki tud Pro karit nagykerbe az dobjon meg priváttal...
Expert nem jó...
-
7600GT
senior tag
http://www.pcgameshardware.de/?article_id=614585
Nah ez lesz igazán költség hatékony!
Szerk.: Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Piros napos ünnep!!!!!!!!!! Sikerül linkelnem!!!!!!!!!!
Szerk2.: Kezdem megszeretni az új dolgokat! -
Calibos
addikt
Érdekes hogy DX10 alatt 2900Xt és 2900Pro között nincs valami nagy különbség!
Én többre számítottam -
7600GT
senior tag
Nagyon le vagyok fáradva... Esküszöm nem értem, hogyan kell linkelni...
Egyébként köszönöm a sok segítő választ. -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #3902 üzenetére
GTS használt árakat még nem láttam, de X1950XT-t érdekes áron már igen, de pár nap és lesz itt GTS hullás ;)
-
-
Thrawn
félisten
A linkelés megváltozott, a súgóban és valamelyik RI/OS R5-ös topikban megtalálod hogy is kell
A linked helyesen -
leviske
veterán
Szerintetek egyébként érdemes az HD2950re várni (dx10.1), vagy érdemesebb HD2900pro-t venni ugyan azon az áron, amin az fog kijönni elvileg ebben az ávben?(ezt csak olvastam másik topikba, hogy ebben az évben jön az rv670 és ugyan ez az árkategória lesz.)
Vagy inkább döntsem el én, hogy akarok-e várni?
Várnék, csak fogalmam sincs, érdemes-e. Van aki tájékozott ebben a témában?Keldor papa?
-
-
7600GT
senior tag
Mert ha nem tévedek akkor az AMD hatalmas szarban van és nagyon nem szeretném ha esetleg pénzügyi problémák miatt szétmennének. Ez persze ilyen formában gondolom nem történne meg...
Szerk.:[L:http://www.pcgameshardware.de/?article_id=614538][/L] "AMD die HD2900 Pro nicht wirklich braucht"
Szerk2.:Hogy a halálba lehet linkelni? Régen még ment...
-
7600GT
senior tag
Amugy lehet, hogy nagyon olcsó ez a kártya, de a gyártási költségek ugyan akkorák...
Ilyen alapon levihette volna 230dodó környékére a HD2900XT árát...
Nem értem! -
PPSH
őstag
hi emberek.milyen frekvenciakon uzemel az 1024-es Pro?meg ahogy nezem azon is mar GDDR4 van
-
keIdor
titán
1. post updated!
-
Armando_19
őstag
válasz
Gorneck #3914 üzenetére
Mert ott nagyobbat tudnak rólad lenyúzni, és vissza veszik a kocsit ha valami nem kóser. Emlékszem, mikor én az Xbox360-am vettem részletre, 40K-s kezdő befizetéssel, 4 eredeti játékkal 127k-ba, 3 mp alatt bírálták el, hogy "oké viheted".
Na de hogy veszed te? Gondolom nem ilyen electro world és társaiAkkor?
-
Def26
félisten
válasz
Armando_19 #3902 üzenetére
A sötét oldal lehunyóba van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest