Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• msgt.fubar

senior tag

HolyFire: én a Tiger83 és a derschlambi féle biosokat nézegettem, ezek közül bármelyik jó szerintem. :) Viszont Picco írásához tartozó kommentek között írta valaki, hogy a DerHeiligeApfel féle biosoktól óva int mindenkit, szóval azokat nem próbáltam szándékosan.
    Én jelenleg a [derschlambi] [250,302 / 0,90V] [std / 1,10V] biost használom, ez tűnik a legjobbnak az én igényeimhez :) Ez egy alulfeszelt bios, nem tuningra van, hanem hogy ne melegedjen annyira a vga. Tuningra 1,20v vagy efelett nézelődj.

mokus1: számos teszt alapján mondhatom, hogy nem számít a sávszélesség a 2900Pro esetében; a 256 és az 512 bitesek egyformán gyorsak és tuningban is fej-fej mellett állnak. Szóval nyugodt szívvel vehetsz 256 bitest is. :) A 2900XT alapjáraton alig gyorsabb a 3870-nél, szinte elhanyagolható mértékben. Viszont egy 2900Pro-t bármikor 2900XT szinte húzhatsz, sőt némileg tovább is, és nem 50 ezer forint körül vesztegetik (mint a 3870-et), hanem 35-ért már fullos Sapphire 2900Pro-t kapsz :K Bestbuy kártya jelenleg! :P
    Ha pedig komoly tuningban gondolkodsz akkor még egy tízes egy komoly hűtés, de még így is megéri szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák