Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

törölt tag

válasz Cifu #8373 üzenetére

PH! fórumozó külön állatfajta. Ebbe tartozol Te is, Én is, bár nagyon különbözőek vagyunk. Ha te megengedheted magadnak a 40" monitort/TV-t, akkor elhiszem, hogy megér neked +10k-et már a tudat is, hogy elvileg jobb a karid mint a másiké... De könyörgöm, ne erőszakold már rá a Te véleményed arra is, aki most jár először itt! Ha visszaolvasol láthatod, hogy egy újonc hozta fel a 1 GB-ot. Ebből te egyből arra következtetsz, hogy tudja, hogy a több vram csak nagy felbontás és szűrők mellett jön ki? Mert én nem. Én arra következtetek, hogy szimpla marketing áldozata lett, azt a hiszi, hogy a több jobb... Te meg arról győzködöd őt, hogy megéri, pedig csak igen specifikus igények esetén éri meg, ami lehet, hogy a te eseteben megvan, de mivel a Tiéd kirívó eset (sajnos), ezért nem tudom honnan veszed, hogy ő is automatikusan ugyanolyan igénnyel lép fel mint Te.
    Erre szokták azt mondani, mindenki magából indul ki...
    Ugyanez vonatkozik a monitorok méretére is. Lehet, hogy Te megteheted, hogy minden gépújításkor monitort is vegyél, méghozzá a luxus-kategóriából, de egy átlag ember 2-3 szgépet elhasznál miközben csak 1 monitort, ez tény. Úgyhogy Te ne általánosíts a saját példádból se dicsekvési vágyból se érvelési céllal, amíg én a tömegekről beszélek, mert egész egyszerűen nincs igazad!

Aktív témák