- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
leviske #6997 üzenetére
Pár éve mikor kapcsolgattam a TV-t belebotlottam egy műsorba ahol tápokról meg VGA-król beszéltek. Megnem mondom milyen csatorna volt, de előfordul
Valaki botlott már olyan cikkbe ahol tuningolgatnak egy 4870-est? Eddig csak egyet láttam, ott potom 780-ra sikerült csak felvinniük a GPU-t (a RAM legalább ment 4,36Ghz-re)
Lehet itt is várni kell újabb BIOS-t amivel rendesen lehet tuningolni? (mint a 3870-esekhez) -
leviske
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
Egy ASUS Radeon EAH 4850 - 512 MB GDDR3 - PCI-Express 2.0, megér 44 211 Ft-ot ÁFÁ-val?
Az EAH az mennyit jelent hőmérsékletben?
-
waassy
tag
Összeszedtem 8 db. HD 4870 Tesztet.
Mennyire látszik, hogy melyik melyik tesztelők tartoznak az Nvidia táborába... (húzott GTX-ek a stock HD 4870 ellen stb.) -
leviske
veterán
Szerintetek miért van tele a PH! apró eladó 88GT/GTS-ekkel és 96GT-kel?
Netán történt valami?
Kíváncsi vagyok, hogy 1hónap mulva hol tartanak majd az GTX/Ultra árak.
-
janos666
nagyúr
Vaúú, felbukkant egy ph-s bazárban a 4870-es. Nem linkelem, de a kereső kiadja...
Sapphire HD4870 512MB GDDR5 FULL 53470.-
De persze hogy csak jövőhétre igérve, nem raktárról... -
katt777
félisten
-
Scooby
aktív tag
Hello mindenki!
Ma boldog tulajdonosa lettem egy sapphire 4850-nek. A hűtés egy rakat kaki...de ez itt már kiderült. Egy pár eredményt megosztanék veletek: q6600@3000
3d06: 12790
crysis: xp, 1280x1024, high, 0aa 0af: gpu: 45.58
cpu: 40.87
Nálam eddig nagyon nyerő a kártya...csak ez a túrójános hűtés ne lenne!! -
Kucsek
aktív tag
HIS -től mikor lehet kapni ezeket a Thor pörölyöket?
-
Neoteric
addikt
auras fridge is passzol a 4850re, ugye?
-
subaruwrc
félisten
válasz
banderasz77 #6960 üzenetére
hát miért ne? úgyis fejjel lefele lesz
-
válasz
NovaBlue #6972 üzenetére
Az a dotnetfx nem akad össze az SP3-mal, mert az csak egy keretrendszer, amiben benne van az a programozási nyelv, amiben a CCC-t írták. Nem okozhat gondot egyetlen oprendszeren sem! Ez biztos.
A hűtések árban is eltérőek, de ha a legjobb kell, az szerintem a thermalright Hr-03 lesz. Kicsit olcsóbb a GFX Chilla, de az is biztosan jól hűti a kártyát.Várjuk a tapasztalataidat a kártyáról.
-
eisento
addikt
cizoe esetleg nem tudod az 1gb-os 4870-ek kb mikor jönnek? vagy lesz egyáltalán?
-
NovaBlue
aktív tag
1. Köszönöm a gyors válaszokat!
2.ventit nemtudtam szabályozni még mert kell neki a dotnetfx2.0 vagymi nekem meg sp3-as winem van azzel meg itten zavarodik az egész na mind1 majd megoldom!
melyik a legjobb hűtés rá?bocsi h nemolvastam annyit vissza cask most meg is kellene rendelnem h hétvégére ideérjen mert ez nagggyon meleg igy!
a 2.4-es GPU-z felismeri szépen már de a rivatuner még nem sajnos de lehet h csak régi verzióm van majd megnézem és irok hsz-eket !
a 5000+ BE-vel sztem korántsem megy annyit minnt egy 3.6-on járatott C2D-vel de ez köztudott!
Hétvégén lesz időm és csinálok teszteket meg húzom a procit is ami jóhatással lesz rá de amit most gyors nyomtam az a GRID és minden fullon van és igy 40-50 FPS de ennyit nyomott a 8800GTS-emmel is ( G80 ) csak nem szűrökkel! -
leviske
veterán
válasz
HarryPotter #6969 üzenetére
Ha megnézed, hogy a HD3850-hez miket ajánlanak... és ahoz képest egy 350W-es FSP is megbirkózik vele...
Szerintem elég lesz hozzájuk az a VX450W.
Bár nem tudom, hogy mennyire terheli a Phenom a tápot... de szerintem elégnek kell lennie. Érdemes ezt a tápos topikban is megkérdezni... ők jobban vágják.
-
Thrawn
félisten
válasz
HarryPotter #6969 üzenetére
Elég lesz.
-
HarryPotter
őstag
kétségbe vagyok esve: az ati honlapon az áll, hogy a 4870-hez min. 500 w-os táp kell, nekem meg csak 450W-os van. vehetek új tápot, vagy elég lesz az???
-
NovaBlue
aktív tag
Ma boldog tualjdonosa lettem egy msi 4850-nek de ez a gyári hűtés egy kalap kaki de télleg ilyen sz*r gyári hűtést én még nem pipáltam de télleg idle 75 fok há miez gyerekekkkk!
milyen tuninghűté megy rá a 4850-re? mert ezt igy nem lehet elviselni h nemtom megfogni a karit mert leégetni a kezem pedig nem is gamoltam vele csak netezek de nemmerem bekapcsolni a hűtéstPLS HELP MEEEEE
amugy k**a jó kari
-
Tithian
őstag
válasz
BullZeye #6957 üzenetére
A két magnál többet kihasználó játékok valahogy nem özönlenek, de a két mag kihasználása sem alapvető...
Továbbra is a legjobb ár/teljesítmény arányú kétmagosokat érdemes keresni, szerencsére a tuningolhatósággal a C2D megjelenése óta nincs gondEgy teszt a jelenségről: [link]
-
válasz
banderasz77 #6958 üzenetére
Csak akkor már sztem terhelés alatt hangosan megy a ventije.
-
eisento
addikt
válasz
banderasz77 #6960 üzenetére
ööö hát sztem a kari mindegyiknél ugyanaz matricázásban tér el
akkor meg?
-
eisento
addikt
ez a visiontek mennyire ismerős mert én soem hallottam viszont ennek a matricái eléggé tetszetősek főleg a 4870-é
ez meg dobozkép
-
-
eisento
addikt
valaki tegnap írt hogy ma meglesz neki a 4870. ő nem akar jelentkezni pár képpel és esetleg vmi mini teszt-el?
-
Egy 4850 mellé mekkora proci kell? E4500 @ 3200 elég lehet?
-
P00By
nagyúr
Már van jópár teszt, kellemes olvasgatást
-
cizoe
őstag
47000-ből kijön a hr03 meg a 4850.. jeeeee
-
eisento
addikt
kukkants be ide ph bazárokba
biztos találsz megfelelő áron karikat. hammonnál pl birdpc stb
PALIT HD4870 + THERMALRIGHT HR03 GT és hőfokról kép. akinek van hr03gt jólesz a 4870-re is
-
Echelon
csendes tag
ha rakok a sapphire 4850re egy gfxchillat a gari ugrik? fordulatszamot lehet rajta allitani?
-
eisento
addikt
végre a palit 4870 matricázás nem ugy néz ki mint vmi barbi kari. bár ez a szivárvány is eléggé izé
-
Muton
addikt
válasz
spyduck #6931 üzenetére
ez sajnos így van
minap pont arra jöttem rá, h az Admirális lövi a legtöbb játékot.
remélem a mafia 2, sc2 és remélhetőleg a diablo3 majd segít bepótolni a több évi normális játék hiánya miatti kínszenvedést. amíg ki nem jönnek nem is fogok fejleszteni, hacsak azért nem, h verjek egy szöget az nV koporsójábamod: #6930 Donnie: jó a kép, de voltmár
meg a blizzard tempóját ismerve nem is fogunk ezekre a kártyákja emlékezni, mire kiadják a játékokat[ Módosította: Thrawn ]
-
cizoe
őstag
válasz
spyduck #6934 üzenetére
sc2? Már csak nosztalgiából is de 8x6-ban fogom tolni...
on: A Fuad Abazovic maffia 4870 tesztje
Muton: "h verjek egy szöget az nV koporsólyába" - szerintem inkább a magyar nyelvébe...
-
eisento
addikt
tudom korai kérdés de lehet körülbelülre tudni mikor jelennek meg a 4870-ből 1gb-os verziók?
addig megyek és átnyálazom a ph-s tesztet ^^ -
Bircsike
csendes tag
Nekem egy Corsair VX450-es tápom van. Azt olvastam hogy a 4870-esnek 500 W a rendszerigénye. Elvileg menne az én tápommal a 4870-es? Úgyhallottam hogy ebből a tápból 470-485 W-ot is kihoztak.
-
Theodolit
tag
nem lehet örökké várni....
(mert majd egy hónap mulva is azt mondjak hogy várjon egy hónapot mert olcsóbb lesszz......)
Amúgy még feljebb irtátok hogy inkább egy 4850cf mint egy gtx280...Hát szerintem inkább egymagos mint cf mert a cf-t nem ismeri fel minden program és akkor olyan teljesitményben mintha simán egykártyád volna,vagy csak kevéssel gyorsabb...De amugy pénzügyiekben igazatok van,jobban megéri. -
spyduck
nagyúr
válasz
banderasz77 #6918 üzenetére
Az AMD-vel nem jobb egy HD4850?
Amúgy létezik 36.900ft-nál olcsóbb megoldás HD4850-re? -
swoody
senior tag
Sziasztok.
Milyen márkába érdemes megvenni a kártyát (4850) ?
A Sapphire menniyre jo?Amd (nem tudom) vagy Intel (e8400) proci lenne hozzá jobb vagy teljesen mind1?
Köszi.
-
Tody56
aktív tag
Nagyon agyalok egy 4850cf-en. Anno 2900pro cf-em volt és nagyon szerettem. Csak hát a fogylasztás
Eddig a 4870-et vártam de nem egetverő a különbség. A fogyasztás inkább.
A 4850 CF nem sokkal eszik többet mint 1db 4870. MAx 30W a különbés ahogy a tesztekben látom.
Így nagyon meggodolandó nem?Mi a véleményetek?
-
spyduck
nagyúr
Nézem itt a PH-s tetszeket, behalok.
Ez a 4850 nagyon jó, mire lehet majd képes a 4870, el se merem képzelni, azt hiszem most AMD jól odadurrantott az NVIDIA-nak
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged