Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Antonio #58198 üzenetére
Nem mai,úgy 2004-5 ben vásároltam egy rakat pénzért.Minőségi hang és telefon 2 külön halmazban?! Hát egy komoly fülessel olyan hang jön ki a Sonyból,hogy odarosálsz! ...végül az is egy lejátszó.Lehet,hogy így 50 felé már a fülem miatt sem lehetek igazán audiofil,de ha egy jól hangszerelt és kidolgozott dalt azonnal átküldhetnék telomról az erősítőre szobai meghallgatásra,számottevő minőségveszteség nélkül,már elégedett lennnék.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Patice
Topikgazda
válasz Hasaggymeg #58201 üzenetére
Mennyit szánnál egy ilyen kütyüre?
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
zsoika
addikt
Én ezt ajánlottam a kollégának és visszaolvasva az előzmény is kiderül.
-
Patice
Topikgazda
válasz Hasaggymeg #58204 üzenetére
Lehet a legegyszerűbb megoldás a nyerő: Chromecast Audio.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Dave567
addikt
válasz puntocsento #58181 üzenetére
Nice!!!
-
Hasaggymeg
veterán
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Patice #58205 üzenetére
Ez az ami kell nekem!...még egyszer köszönöm mindenkinek!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
need
addikt
Sziasztok...
Van egy A400 popi lejátszom..pár napja azt vettem észre hogy egy furcsa magas frekvenciás zúgást lehet hallani szabályos időközönként..! Szerintetek mi ez a furcsa sípolás...?!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
sinci01
aktív tag
Vennék egy használt Popcorn A400 lejátszót, 40k körül. Érdemes megvenni ilyet használtan, vagy van másik alternatíva? Már régóta WDTV MP-vel nézem a filmeket. Tulajdonképpen ennek se nincs baja, csak gondoltam újítok a jobb kép és hangminőség felé. Érezhető lenne a különbség?
-
juve600
nagyúr
üdv
Xiaomi Mi Box 3-ot néztem.
Amire használnám:
-tévén filmet nézni
-online film nézés
-YouTube
-Facebook
-böngészés
-nyaraláskor -utazáskor vinném magammal és ott is ezekre a dolgokra használnámezekre alkalmas? 1 méterre lenn tőle a routerem
-
sinci01
aktív tag
válasz Mulholland #58212 üzenetére
Köszi! Akkor mi a mostani alternatíva ami vállalható? A 4K nem szempont. Mint írtam, WDTV-m van, és onnan lépnék tovább! Köszi!
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
Vettem egy Popcorn A500 mèdialejàtszòt.
A YouTube app sajnos nem jàtsza le a videòkat, indìtàs utàn 1 mp-re felugrik a vidò majd eltünik. Tölti de nem jàtsza le.
Valaki tud segìteni mi lehet a gond? -
sinci01
aktív tag
EZ vállalható?
MA elég jó árban van. -
djnice
veterán
válasz sugarforce #58219 üzenetére
Önmagához képest. A MECOOL M8S Pro+ 10-ért kintről még jobb, főleg hogy Widevine Level1
-
I'am Dony
őstag
Ránéznétek erre a cuccra. A paraméterei elég jónak tűnnek, de a lejátszókhoz láma vagyok.
Mivel/mennyivel jobb, rosszabb egy Zidoo X8 v. X9-nél?
A formátumoknál AVI-t látok, de MKV nincs..[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz djnice #58220 üzenetére
Tudod vén fejjel is szeretek tanulni kérlek magyarázd el, hogy mit takar a -Widevine Level1 ?
Már többször olvastam itt de igaz nem kerestem rá, ti meg egyszerűen is el tudjátok magyarázni halandóknak.
Ui: Ja és honnan lehet tudni, hogy egy box rendelkezek ilyen tulajdonsággal?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz djnice #58223 üzenetére
Köszi, akkor megnyugodtam mert ilyen veszély nem fenyeget.
Egy ilyen boxnál: MECOOL BB2 PRO mi a helyzet?
megtaláltam: Opcionális: Microsoft Playready, Verimatrix, Google Widevine Level1
Támogatott: Google Widevine Level3[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cotag
senior tag
Zappiti Duo 4K Médialejátszó megér 40.000Ft-ot? (Új)
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Milyen lejátszót ajánlanátok UHD videókhoz? Olyan közepes árfekvésben... Köszi
Ez a Zidoo X8 jó leet vagy inkább x9S?
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Beni2360
félisten
válasz Sickboy25 #58229 üzenetére
Teljesen mindegy csak hardver eltérések, alu ház, 2 antenna, e-sata betáp, 16gb tároló, a lényeg az ugyan az. Nekem 11 hónapja x8 van.
-
I'am Dony
őstag
A Zidoo X9s-t honnan érdemes most leginkább rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Beni2360 #58232 üzenetére
Mi az amzon.de renfeltuk - ez milyen nyelven van?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Multibit
nagyúr
Nincs Nvidia Shield 500GB készülékem, tehát nem én fogom a tuti megoldást szállítani számodra. De ahogy nézem a róla készült képeket a neten, van rajta ethernet csatlakozó, azaz hálózatba kapcsolható. Innentől kezdve - szerintem - nem lehet nagy gond elérni a LAN bármelyik más eszközéről.
-
junkpod
veterán
Lehet, hogy nincs ilyenje senkinek. Duzzogva panaszkodni az önzetlen segítség elmaradása miatt igazán udvariatlan.
Inkább fogalmazó meg rendesen mi a bajod, mi nem megy?
Usb-be dugott eszközről nem tudsz másolni?
Hálózaton keresztül nem tudsz másolni? Milyen protokollal próbáltad? Boxrol próbálod ottani fajlkezelovel lehuzni vagy külső eszközről ramasolni? Netán webrol szeretnél filmet letölteni?
Írd le pontosan mit hogy próbáltál és hol akadtal el. Az eredeti kérdésedre nem lehet válaszolni.Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
Ok, haladunk
Ha androidos, akkor tegyél fel egy fajlkezelot, nekem az és Explorer bevált. Abban kivalasztod a külső meghajtót, másolás, megkeresés a belső tárhelyet, beillesztes. Természetesen nem minden mappahoz lesz írási jogos.
Kodiban is van fajlkezelo, az két ablakos, még könnyebb.Box's don't touch!
-
SunMount3r
nagyúr
+ Nem tudom, hogy Shield-en konkrétan hogyan van megoldva (mondjuk nekem fura, hogy nincs rajta gyári file böngésző), de Android 5-ön gyakori ez a file struktúra: /mnt/sda/sda1 a belső winyónak, /mnt/sdb/sdb1 és fölfelé a külső winyóknak vagy Android 7-en /mnt/media_rw/ az összes winyónak.
-
Joshi
titán
Tudja valaki hogy egy srt feliratot ami UTF-8 kódolású vagy fene se tudja milyen, milyen progival lehet átkonvertálni ASCII-re? Vagy azzal nem lesznek ékezetes karakterek?
-
törölt tag
Kedves fórumozók,
Kérném tanácsotokat, hogy milyen médialejátszót vegyek, a következő igényekhez:
-csendes legyen
-kis fogyasztású
-tudjon fogadni mSATA vagy M2 SATA SSD eszközt.
-torrent szerverként tudjam használni (tehát hálózaton be tudjak lépni rá valahogy az asztali PC-ről, nem akarom a rákötött TV-t bekapcsolni azért, hogy elindítsak egy letöltést)
-TV, youtube, egyéb online videólejátszás/felvétel nem érdekel, csakis letöltött filmeket szeretnénk nézni rajta.
-WiFi-vel tudjon csatlakozni a hálózatra.
-mivel éjjel/nappal menne, így legyen megbízható is.Gondolom valahol vannak már ilyen igényt kielégítő ajánlások itt a fórumban, de ennyi kommentet végigolvasása képtelenség. Előre is kösz a használható tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok