Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz DjKoxi #10160 üzenetére
Persze, csak az a proci 1.5GHz x86-os processzor, nem RISC alapú.
Teljesen más technológia, nem összehasonlitható.Hát dehogynem a Popcorn volt a hibás.
Egy ACRyan PlayONHD2 simán működöt a NetGearrel, ezért vettem meg azonnal, és nem vettem meg Sigma chipes Popcornt/Dunet.
Majd 1 évig használtam a Realtek 1185össel a Ryant, de aztán megtaláltam az XBMCt és eladtam a lejátszót, annyival sokkal jobb volt a HTPCs lejátszás még az asztalinál is.Egyedül az A300-ban van reményem, amit Ed is fog tesztelni ( bár még mindig nem irta meg milyen NAS-t vett ), hátha ez a modell visszaállitja a médialejátszók SZÁMOMRA megtépázott renoméját.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs