- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko22
aktív tag
válasz
Mr.Skynet #12119 üzenetére
Szia.
Nekem K52JE-EX225-ös gépem 'volt' de ha bármikor is elírtam akkor bocsi. Itt a fórumon beszélgettem pár emberkével privátban és mindenki akinek ezek a fagyások voltak K52JE sorozatúval volt baja. Látom az Asus fórumát is nézegetik, tehát a probléma nem egyedi csak kevesen írnak bele a fórumba. Sokan meg sztem tapasztalják ezt a fagyást csak nem tudják mi van, laikusak, azt hiszik a windows a rossz vagy ki tudja és természetesnek veszik, hogy hát lehet ez ilyen így kell elfogadni. De nekem ez hiba, ezt meg kell oldaniuk. De tudja sztem a szervíz is hogy valami nem stimmt ezekkel. De lehet csak kifogjuk, de pl. Spanyollnak kettőből kettő ugyanazt míveli az már tényleg gáz. Lehet földrengés volt Taiwanon mikor nyomtatták az áramkört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Formula-1
- Hardcore café
- Synology NAS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest