- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Mindegy. Azért szimulátor ha lemegyek a fűre akkor blokkolja mintha jégre mennek, es ne fusson valami "okossag" a háttérben,....Vagy legyen hatása 1 százalék, fekero athelyezesnek. Vagy higy 1 értékkel lentebb viszem a tc cut angle-t.. stbs, stb stb.
Mércével 140 nel belerantok kilencven fokot akormányban es kb meg se mozdul az autó .. Ez mi ...?
-
dino_m
senior tag
-
Lac-coo
őstag
Nekem az ffb értelmezhetetlen. Az a sok kamu effekt érték....az minek kell ??????
-
zsozsa74
őstag
Én majd egy fél év múlva ismét ránézek az Evo-ra. Addigra sokat fognak kalapálni rajta. Ennyi időm nincs, hogy kísérletezgessek egy szimmel.
-
biker
nagyúr
Kipróbáltam, 1:44.0 a második 10perces practiceban (elsőben is csak 3 kört mentem mert controllert és ffb-t állítgattam), de továbbra is ez a véleményem
A féket le kell padlózni a getzibe mint ACC-ben, kicsit felengedve befordítod, aztán padlógázon kijössz a kanyarból.
Ezt próbáld ki iracingben, vagy akármiben.BB a mercin 68% gyárilag, és 65 a minimum, felfele valami 80%-ig. nemár! nem két kerék fogja megállítani az autót hanem 4.
Továbbra sem realisztikus, hanem valami ultrakönnyített ACC klón.
FFB oda van tolva ezerrel, közdeni kell a kormánnyal, a hangok ugyanúgy puffannak csörögnek minthe a szerszámost benne hagyta volna a szerelő csapat a kocsiban, mint ACC-ben... Istenem hányszor néztem körbe vezetés közben hogy becsapta a huzat az ablakot, vagy kopogtak, vagy mi a tököm vanFogalmam sincs az autók jobb felső sarkában a sárga badge-en a szám mi? a bal alsó sarokban az Entry pirossal mi? Miért nincs customize ami szerintük van, miért nincsenek eventek ami szerintük van, és ezek nem early acces gondok, azt mondták hogy VAN és nincs.
Videjó: [link]
-
Érdekes mert én ebben érzem a finom részleteket amiket lmu-ban nem, vagy eltulozva.
Gt2 autó hátsó kerék blokkolást száraz pályán nem nagyon láttam még.
Az igazi SIM -eken LMU mellett miket értesz? Valószínűleg megvan mind megyek azokkal is párhuzamosan de itt valószínűleg izlesbeli eltérések vannak.
Az ész nélkül fékezés és az ABS megoldja dolog nekem nem jött át eddig. -
KaraDani
addikt
Jelenleg jàtszhatatlan nekem, illetve 50 fpsel jàtszható lenne, de azt nem kívànom. Viszont ez szerintem ígéretesebb mint az ACC, csak optimalizálatlan. De pl nem tünik olyan mosódott szarnak. Az ACC-ben az unreal engine 4 miatt szar, azon az enginen nem jó VR egyszerüen. A road mapon ott volt a következö lépéseknél a VR 2. implementàció, remélhetöleg dolgoznak rajta.
-
v2
senior tag
A VR számomra megint értelmezhetetlen optimalizálatlan szar! Nem gondoltam volna, hogy megint eljátszák amit az ACC-ben! Nektek milyen a VR?
-
Lac-coo
őstag
Próbáltam a GT2 Mercedest ( utcai autót még nem, azt tartom, hogy gagyi ...) Nem rossz de a profi szimtől messze van azért... ultra fura az eleje egynesben rántok a kormányon és alig mozdul valamerre, nem is értem .... Fék/tapadás vana fene tudja mi, ugyanolyan érdekes mint ACC-ben abs nélkül se képes blokkolni a hátsó kereket , még fűben sem...
Fék út ugyanaz mint ACC ben , padló végig aztán jól van....Kamu abs vibrálás az FFB-ben meg így a reál lemodelezett LMu után engem idegesít !Ez kb valami demo állapot, azért asokat szidott LMU EA enneél fényévekkel készebb állapotban jött ki ....
Ennél sokkal jobb igazi szimek vannak, nem gondolnám hogy ez felér azokhoz valaha...Nem a realizmussal akar ez sikeres lennei, hanem gyanítom a sok szép autóval, mikrotranzakcióakkal, dlc döppinggel. Kunos készül a nyugdíjra !
Akinek eddig is ACC volt a netováb bannak továbbra is tetszeni fog....
-
Nekem kicsit hotlap érzésem van.
Persze el lehet égetni meg ki lehet hűteni de kb 3 kanyar után zöld.
Viszont az is igaz hogy eddig csak nézegetjük állítgatjuk menni kéne vele 30 kört egyben.
Láthatóan nincs még por, füst, szeritem a pálya nem dinamikus meg (nem az időjárás,)
Simán lehet hogy valami alap profil fut.
Nekem ACC hez képest eltér pl a sóder végre érezhetően fog vezeti a gumit van ellenállássa érzem ahogy tolja a kocsi a kavicsokat.Viszont tényleg menj már pár kört egy 488 al vagy a mercivel.
Tegnap írták páran ezt a stab dolgot este rá néztem pro val megyek ott eleve off.
Annyiban látszik hogy új az egész hogy rengeteg van még benne.
Én úgy döntöttem hogy csak Merci és Imola.
Így nem zavar össze a többi autó meg pálya és ha változik a jatek akkor észreveszem talán jobban.Első nap 45 végéről 44.1 ig mentem le tegnap csak 2*10 perc volt de már 43 közepe.
Autó setuphoz sem nyúlok szándékosan.
-
biker
nagyúr
Valamit nem értek...
az összes juhtyúber, Jardiertől RBM-ig oda van meg vissza a fizikától. a gumiktól, mennyire éltehű, milyen szuper.ehh? Most vagy én tudok olyan kib@szottul vezetni, hogy eddig azért ment nehezen egyes simek, mert nem volt "elég igazi", és ezzel azért ilyen könnyű, mert végre igazi, vagy mindenki megkapta a maga utasítását.
mondjuk 95%-uk CSAK AC és ACC összehasonlításról beszél, mintha meg lenne tiltva hogy az AC evo rivjúban megemlítsen másik játékot, mert az káros lenne. de nem értem.
ok, első tesztre csak a pár autós kivitelben mentem, utcai autó utcai gumival, de ...
főleg a szuper kiváló gumifizika, amikor 2 körön át tolom mint a hülye és az egyetlen ami nem "zöld" az mondjuk a bal első külső széle, az piros, minden más gumi máshol zöld. hát ilyen se nagyon létezik, ennyire pro gumikezelés default setuppal.minden assist off. mit nem látok, amit ők igen? (mondjuk a kunos utalást nem látom a számlámon?)
-
KaraDani
addikt
Fana DD1-em van igen, én meghagytam ezeket, sose próbáltam őket kikapcsolva. Azt írja a base, hogy ezeket a játék kontrollálja, úgyhogy én azokban szoktam kikapcsolni az extra marhaságnak tűnő dolgokat és úgy általában jónak tűnik a végeredmény. Majd megnézem van-e bármi különbség kikapcsolva őket.
#78 Bandit21
Én nem látok nagy különbséget, de kezdek rájönni szépen lassan, hogy néz ki jól és hogy fut elfogadhatóan szólóban 100 fps körül nekem. A texture alatti két dolgot highra kell raknom, különben sokminden artifcatel villog stb. A quality FSR nekem tök jól néz ki és így kb minden elfér mellette highon, csak a felesleges dolgokat húztam low-ra mint fű, felhők, tükrök (egy screenen úgyse látom őket). VR-ból számomra képtelenség kicsavarni stabil 80 fps-t legalább. -
sentry0
tag
Lehet itt csak olyanok vanank akik már megvették (és van aki már refundolta is
), de szerintem ez egy nagyon korrekt elemzés a 0.1-es verizóról.
Kedvelem Jimmy Broadbenttel.Sosem fikáz, nagyon kedvesesen nagyon óvatorsan elmondja a gyengeségeket is a pozitív dolgok mellett.
Ez viszont brutál adat egy szimulátortól. -
Win-T
őstag
Én is valami ilyesminél maradok azt hiszem. És Fanalabban (már ha Fanatecet használsz, bár gondolom más márkánál is vannak ilyenek) az effecteket meghagytad vagy off?
Bandit21: Bár nekem Nvidia 4070 van, de én inkább egy 15-20 fps mínuszt tapasztalok DLSS Ultra Quality mellett 1440-ben.
-
Srácok nézzetek már rá, nekem most a tegnapihoz képest 0.1.2-re hirtelen kb dupla lett az fps szám.
Tegnap medium, fsr high q-val ment 90-120 most meg beraktam ultra-ra és így 80-100 (tegnap és ma is megy a fluid motion de mindjárt megnézem anélkül - tegnap nélküle ultrán 40 fps körül ment) anno az lmu is ingadozott így jelentősen.
Megnézem, fluid nélkül most 45-65 tegnap 35-45 volt. -
-
KaraDani
addikt
Van megoldás rá, de nekem is eltelt pár percbe mire leesett. Kijelölöd az adott funkciót megint és amikor ki van jelölve jobb oldalt aktív lesz a properties tab a settings mellett balra, arra rákattintassz és ott van alatta a clear binding. Ez nem nagyon nem volt intuitív.
#74 Win-T :
Én ingame magamtól erre jutottam. Dynamic damping alacsonyra ilyen 15%-20% körül, minden más 0% alatta, a vibrationt meghagytam 50%, gondolom az kerb meg ilyenek. Miután kivettem a sok vackot, máris természetes és jó volt. -
Win-T
őstag
Fanalabban az FDR, SPR, DPR értékeket érdemes nullára húzni? Emlékszem annak idején valamikor Jules írt ACC-hez egy nagy hozzászólást a kormány beállításokhoz (szerintem ott azóta is azt a beállítást használom), amiben azt írta ezek igazából csak arcade játékok esetében szükségesek. Ez nem tudom egyelőre minek számít (Lac-coo a te véleményed tudjuk.
).
Olyan ajánlást is találtam már a Fanatec fórumon, hogy ingame a Dynamic Dampingon kívül vegyünk nullára mindent. Ezt kipróbáltam... nem is rossz, de nem tudom eldönteni melyik lehet közelebb az igazsághoz.
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nekem csak a Fiat 500 van benne ami választható, mentem benne néhány versenyt de így eléggé unalmas.Mit kell csinálni a többi autóért?
-
Lac-coo
őstag
Kormány beállítás függő szerintem. Az atoméles moza minden apró renzdülést jelez, remek ,érzem melyik odalon akad meg kicsit a kerék , megmozdul jobra balra , huplin egy pillanatra megtolja az orrát, stb. .Ezen fékúton kb semmi....Egy tompa ellentartás és kész... Kupás Porschén először nem is tudtam , hogy most blokkol a keraék vagy csak simán tolom az orrát.... Szóval nem rossz ,csak számomra ennél van sokkal-sokkal jobb is- minek pazaroljam erre a kevéske időt. És ugye akkor nem beszéltünk a kidolgozatlan ABS-ről TC -ről, stb ...
Jah és kb egy demo szint nem fizetős EA... Nem is értem mi van ott Kunséknál, hogy ezt így kiadta .... Mindenki LMU-t ekézte ,hogy EA és pénzt kérnek DLC-ért, de hát az az első megjelenésekor is fényévekkel előrébb volt ennél .
-
Érdekes, mert sokat megyek lmu-ban mert tetszik, de nekem épp ott "random" a fékezésnél a megcsúszás, és nem érezhető, míg acc-ben nyilván minden könnyebb, és az ACE lett tegnap épp az arany középút érzésre. Persze, ízlések és pofonok.
De örülök ha megnézted, így sokkal értelmesebb eszmecserét lehet róla folytatni. -
v2
senior tag
.
-
Lac-coo
őstag
Gyors próba :
a megcsúszás, ellenkormányzás jól működik, latszik erre gyúrnak,lehesswen majd jampizni az utakon .... De féktávon nekem értékelhetetlen, főleg LMU után. totál semmi visszajelzés nincs LMU-hoz képest... Ráadásul nincs is mit érezni ,totál tégla féktávon a porsche.. azt ugye RF2 -höz mérem .... ... ez kb nullára le is rontja nálam a jatékot , minden további próba felesleges. Nem ez az a játék amiért sok száz rugót költöttem eszközökre az elmúlt időben ...
-
Joshi
titán
Felraktam a legújabb NV drivert (566.36) és Ultrára raktam a grafikát. Vsync OFF, FPS limit Off így 70-110 FPS-em van single playerben továbbra is 3840x1080-ban. Nem rossz ez.
A grafikától továbbra se vagyok elájulva, de nem rossz az is biztos.
Az Nvidia 3090-em vízhűtéses, szóval a hőfokot ne nézzétek. Single playerben 10GB vramot evett a játék.
-
Lac-coo
őstag
Nálam semmit nem vesz be acontrol beállításoknál , akármit akárhogy nyomok.....
-
RobexX10
aktív tag
Kijött 0.1.2 frissítés
Version 0.1.2 of Assetto Corsa EVO is now live. This includes two key fixes:
- fixed black screen issue showing only minimal UI on some systems
- fixed potentially becoming stuck on the UI in locations such as the car setup menu
- other minor fixes
Resolving server issues to enable full online mode for all is currently in active development as a priority. This current version is set to remain in offline mode for all players, with all cars and tracks available.
Thank you for your patience. -
Tibiajax
nagyúr
igaz, hogy lesz majd open world része is?
-
Joshi
titán
Ja. Az adataimnál lévő konfiggal nekem 3840x1080-as felbontásban ~70-80 fps-em van Medium beállítással. A grafika nekem nem tűnik kiemelkedően jónak, talán ha fullos grafikán játszanék, de úgy még nem lehet. Gondolom NV is kiad majd egy frissebb drivert a játékhoz, vagy amivel jobban fog futni. Vagy a játékfejlesztők reszelnek rajta.
-
Joshi
titán
Nem rossz ez, nekem a Porsche tetszett, a Merci nekem kicsit vad. Mondjuk tavaly egy kezemen meg tudom számolni hányszor játszottam.
Pont ezért nem is vettem DD kormányt meg más hiperszuper cuccot.
-
biker
nagyúr
Ja vicces, a 0.1.1.-re azt írták, feloldja az összes 20 autót (pipa) és javítja az online státuszt. "De... Sikerült?" hát nem, ugyanúgy nonstop offline állapotban van
ja a driver profile-t se menti el továbbra sem.
-
Joshi
titán
válasz
PapírVilla #34 üzenetére
Köszi meg van, alig vettem észre.
A váltót is megtaláltam, érthetetlen okból nagyon lent volt a T300RS menüjében.
-
biker
nagyúr
mint SIM? nekem egyelőre nem sim.
Legalábbis az utcai autókat túl könnyű vezetni. a GT-ket nem próbáltam még, ma kifárasztott az újra életre keltés és mindennek újraállítása.
a kormány helyes kezelése, az ugráló hang, az akadó kép egyelőre elnyomja az összes pozitív és részletes véleményt -
válasz
PapírVilla #32 üzenetére
A T500 mindenkinek ott van? Nalam is ott figyel de fogalmam sincs mit keres ott.
-
Joshi
titán
válasz
PapírVilla #32 üzenetére
Van egy T-lcm pedálom, egy T300RS kormányom és egy TH8 váltóm. Illetve még egy Bsim kézifék. Azok amit ír, tehát látja őket. Azt hol tudom beállítani, hogy ne automata váltással menjek?
-
Joshi
titán
Üdv. Van egy olyan gondom, hogy a Controls beállításoknál nem tudom beállítani a Gear Up és Down-t, egyszerűen nem jelenik meg ilyen opció a kormánynál. A kormány pillangóváltójára akarom tenni. Illetve azt se találom, hogy manuális váltással tudjak menni. Biztosan én vagyok béna.
-
biker
nagyúr
töröltem a profilt a dokumentumokból, ettől elindult a játék, de mindent is állíthattam be újra.
Ez nálam red flag... de még alpha tudom...
de a menü, a beállítások, az valami borzalmasan kényelmetlen. -
válasz
PapírVilla #26 üzenetére
Nekem e autó is van a családban, az ilyen.
A végtelen és állandó nyomatékot nehezen adja vissza a SIM. Nem is próbáltam amúgy de este ránézek. -
PapírVilla
tag
Vessetek a mókusok elé, de a kis Mazdával tök jókat lehet autózni, mondjuk a Brands Hatch Indy-n.
Az elektromos autók többnyire úgy viselkednek, mint pl. a bolygóműves automaták, csak sokkal nyomatékosabbak. Az Alfánál az a "baj", hogy nincs kormányfülekkel állítható fékenergia visszanyerés. Azzal talán(?) némileg lehetne szimulálni a motorféket, kanyar előtt. Szerintem.
-
Win-T
őstag
Ha ez első, alapszínes Hyundait választod nem lép ki, de ha másik skinnel akarsz menni akkor kivág. Golfnál is találtam ilyent, annál sem működik bármelyik, valami bug van ott.
Sosem vezettem még elektromos verdát szimulátorban (igazit meg pláne nem), nagyon fura menni úgy, hogy nem kell sebességet váltani. Érdekes élmény.
-
KaraDani
addikt
Azért annyira ezen nem kell szerintem meglepődni. Ott van linkelve alatta a két éves videója ahol megvizsgálta ezt az összes simnél és a konklúzió az volt, hogy ez ugyanilyen AC-ben, ACC-ben, iRacingben, Raceroomban. AMS-ekben, rF2-ben meg BeamNG-ben van csak jobb modell, úgyhogy sajnos nem az az industry standard, hogy ezt mindenki jobban csinálná.
#14 PapírVilla:
Haverom most próbálta 12GB-os 3060-al és neki magában dlss-el játszható volt 60-90 fps-el 1440p-ben medium presettel. Meglepően korrekt, azt hittem szarabb lesz neki.#13 Bandit21:
Én is élveztem tegnap az AMG GT2-vel le is nyomtam két versenyt AI-val. Ez azt nézve főleg nagy szó, hogy nagyon húzom a számat, ha egy monitoron kell autóznom VR helyett. Az tény, hogy autótól függ mennyire zavar pár furcsa viselkedés. -
Viper26
nagyúr
[Assetto Corsa EVO Throttle Model Review. Nope.]
Az úgy mondjuk szép.
-
dino_m
senior tag
válasz
PapírVilla #19 üzenetére
Kunos egy futómű bajnok. Senki nem csinálja jobban náluk. Főleg az utcai autóknál.
-
PapírVilla
tag
Tegnap (még a széria autós időkben
) állítgatam az elektromos Alfát. Sikerült úgy leültetni, hogy a gólyalábak kanyarokban átütöttek a motorháztetőn.
Jó hír, hogy szépen mozog a felfüggesztés, bár ez már az AC -ban is megvolt.
-
dino_m
senior tag
Másnál is kilép a játékből, mikor Hyundait választ?
Egyébként, ha a nagyon korai, korai hozzáférést nem számítom, akkor nekem bejön. Az optimalizáció, ami nagyon kellene. Ezt raknám prioritásba.
Én leginkább az utcai autók miatt vártam már és a nyílt világot várom még. GT3 és pálya autózásra már van egy jó pár szimulátor. Egy Kunos féle Forza, ami hiányzik. -
GalaHU
addikt
Végre volt időm egy pár órát játszani az ACE-el, tömören a tapasztalatok:
1. Szerintem sokan félreértik magát a megjelenést is. Ez egy nagyon early acces, arra szolgál hogy megmutassa honnan fog indulni a majdani játék fejlődése, mennyi potenciál van benne. Egyfajta Kickstarter-kampány, ami arról szól hogy a majdani teljes játék árának a felért már a tiéd lehet, (mint egy kickstarteres finanszírozás) de addig is használhatod és természetesen ingyen megkapsz az 1.0-ig minden bővítést. Sokkal szimpatikusabb megközelítés, mint a LMU, ami még kész sincs, de máris fizetős DLC-kkel kuncsorog...
2. Egy átlagos EA játékhoz képest bőven jobb állapotban van és tartalom is akad. A Rennsport konkrétan egy fél darab semmi volt ehhez képest mikor először elérhető volt (azóta is döglődik szegény) és tartalmilag a LMU-ban is kevesebb volt megjelenéskor.
3. Pár percet szenvedtem a kormány beállításaival, elég érthetetlen hogy miért nem a Content Manager formuláját használják, akkor rögtön látszott volna hogy Inverted-pár tengely. De utána már minden rendben ment. Sajnos nincs még hozzá Simagic-profil és a játékon belül is van még bőven mit csiszolni az FFB-n, de az irányítással semmi bajom.4. Aki túl könnyűnek gondolja a fotelből, annak érdemes ránéznie, hogy nincs-e a könnyítések között a Stability bekapcsolva, mert az nagyban leveszi a terhet. Ezen felül az első 1-2 órás anyagokban -amikor csak utcai kocsik voltak- nem csoda hogy stabilak voltak a verdák, mert mindegyikben benne van a gyári TCS és ABS. Az esti patch után már egy kupás Porka egészen más kávéház.
5. Maga a fizikai motor számomra nagyon hasonlít az eredeti AC-re, rögtön otthon éreztem magam!
6. A hangok sajnos egyelőre siralmasak, nem ezt várta az ACC után.
A Porkának és a GT2-es Mercinek még csak-csak elmegy a hangja, de a többi a GT5-ös időket idézi. Ezen biztos fejlesztenek majd.
7. Grafikai bugba én nem futottam bele, de ez a különböző konfigurációk miatt mindenkinél más lesz. Ha kifut a progi akár egy pillanatra is a RAM-ból/VRAM-ból akkor hamar megvan a baj.
8. Grafikai teljestmény viszon érdekes. Én 3440x1440-ben minden maxra húztam a 9800x3D-4090 kombón, mondván hogy bírnia kell. Ennek ellenére csak 70-120 közötti ingadózó fps-t kaptam. Nem akadt be soha, a g-sync úgy tűnik jól működik, de ez akkor is meglepő. A skálázódás se az igazi, hiába vettem lejebb a grafikát, nem lett jobb a helyzet. Nem vagyok nagy híve a DLSS-nek, de itt mintha nem segítene szinte semmit. Performance vagy Quality egyremegy, gyorsabb nem lesz, max picit szebb. Ezen még biztosan optimalizálnak, bár a képi világa nekem így is bejön
9. AI tekintetében néha nagyok okosak, máskor meg simán letartolnak, szóval ez sincs kész
Összességében elégedett vagyok, nagyon sok potenciált látok a játékban és szerintem hozza is azokat amiket a fejlesztők erre a fázisra ígértek. Az hogy a hype-ban felhergelt várakozások az egekbe emelték az elvárásokat, arról nem ők tehetnek...
-
kzolee216
senior tag
Nálam amit észrevettem fél óra alatt:
- Felbontás választás bugos, főleg ha utólag tolod rá a három kijelző beállítást, mert akkor el se indul a játék.
- Verseny alatt amikor lépkedtem a menük között, akkor egyszer csak eltűnt minden, csak az autónak a műszerfalát láttam. Nem fagyott le a játék, de a menüt nem tudtam visszavarázsolni.
- Teljesítmény problémák vannak főleg akkor, amikor a grafikai beállításokat állítgatod -menet közben.
- Natív felbontásról FSR3-ra váltva működik a játék, de kiléptem és visszalépem, minden blur-os volt, valami bug lehetett az FSR3-al.
- AI az rettenet, de ACC-ben se mentem nagyon ellenük, így nem zavar.Mindenektől eltekintve nagyon várom, jó játék lesz amint kipofozzák. A vásárlásra költött pénzemmel támogatom a játékfejlesztőket, addig pedig félreteszem és örülök, hogy a rajt pillanatában akciósan be tudtam húzni steam-en.
-
válasz
Motion_Blur #11 üzenetére
Nálatok mi a bug-os? Azért kérdem mert új és lehet nem is figyeltem.
A golf központi kijelző pl azt hittem hibás amíg rá nem jöttem hogy a hátsó ablak tükröződik benne.
A golf elején is pixel hiba van a boxban, néha kockás ott ahol a rendszam lenne.
De összességében a golf elso kerekessege, a 296 már gyors de utcai gumi korlátai a 488 tancolos feneke a kupás Porsche idegessége a gt2 Merci orrmotor miatti első tengely túlsúlya nekem mind átjött. Nálam van a hiba hogy a kis bugok ellenére alapvetően amikor a pályán vagyok és megyek akkor tetszik? -
KaraDani
addikt
Az optimalizáció botrányos az tény. Ahogy a másik az AC topicban leírtam, 20GB vramot simán le tud zabálni egy monitoron játszva ami azért vicc, de legalább egy monitoron erős GPU-val játszható. VR felejtős jelenleg valóban, azért kipróbáltam.
Ez szerintem is egy olyan állapot amit törvényileg tiltani kéne valahogy, hogy pénzért lehessen árulni kb.
Én patch után próbáltam tegnap, szerintem a fizika nem olyan árkád és borzasztó mint ahogy sokan írják. De nagyon autó függő mennyire van eltalálva. Az AMG GT2 szerintem messze a legjobb autó, nekem az kifejezetten tetszett. A cupos porsche gázelvételre szerintem furán viselkedik nagyon, a ferrari rettentő fura volt úgy ahogy van, az utcai kocsikat kipróbálgattam, de sokáig azokat nem használtam, leragadtam gyorsan a mercinél.
Az FFB szerintem tök jó, csak az alapbeállítás okádék. Miután leszedtem a dampereket, meg damping gain, meg true anyákínya meg nemtudom milyen marhaságokat és csak az alap ffb maradt alapvetően, nekem nem volt vele semmi bajom fana dd1-el.
Nekem ez az alap bizakodásra ad okot, csak ezzel még szerintem várniuk kellett volna fél - egy évet mire egyáltalán EA-ban kiadják. -
Motion_Blur
félisten
Nekem eddig elég nagy csalódás, ezt így ebben a formában nem szabadott volna még kiadni
konkrétan egy bughalmaz.
-
válasz
PapírVilla #9 üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy nyilván lesznek fizetős dlc-k de azokat általában tömegével valami karácsonyi steam sale alatt szoktuk úgyis bezsakolni, akkor meg megjelenéskor ki lehet kohogni erre 32 eurót.
Ha úgy vesszük az AC 1000 éves, az ACC se mai és mégis szépen életben vannak tartva, én ilyenkor azt nézem hogy a csapat aki kapja mit tett addig, mi várható és miért ne... -
PapírVilla
tag
Csalódott voltam az első patch-ig
mert egyáltalán nem érdekelnek szimulátorokban a széria autók, kivéve a BeamNG-t, mert ott legalább vicces. Szerintem a GT autók nem rosszak, de nyilván optimizálatlan az egész és az AI is katasztrófa. Én befektetésnek tekintem.
-
6absbulldog
tag
VR egyelőre optimalizálatlan, de gondolom majd javulgat. Csak nehogy úgy járjak vele, mint az ACC VR-ral (pedig most úgy néz ki az lesz - új engine ide vagy oda).
Egyetértek azokkal a hangokkal, hogy a fizika kevésbé hardcore, mint az elődök esetében. Ez most inkább olyan AMS2/Grand turismo vonalnak érződik (ami nem baj, csak nem erre számítottam). De ez is javulhat idővel.
FFB rémes, hang hol rendben van, hol nagyon tompa.
A bindolt gombok közül van, amit fel sem ismer, mikor a boxban állok.
Nem tudom, hogy van-e szabály arra, hogy mit lehet early access-nek nevezni, de ez egy nagyon, nagyon nagyon korai alfa valami még csak.Úgyhogy egyelőre én többet nem megyek vele, majd figyelemmel követem az updateket, de szerintem legközelebb, majd ősszel állok neki. -
biker
nagyúr
felraktam reggel a 0.1.1. update-et, ami javítaná a kocsik számát is
Frankó lett, már el sem indul. [link]
most telepítem újra, hátha, de ez így LMU sorsára fog jutni -
Lac-coo
őstag
Egy gyökér vagyok , tudom, de 20 percet néztem streameket , és ugyanerre jutottam. Talán később javul, de jelenleg ennél fényévekkel jobbak vannak a piacon.
Azt hittem, Kunos ennyi sikeres játék után kicsit túlmenz már a garazsfejleszto szintén de nem...
Modding nélkül kivancsi vagyok mire viszi.... -
szacsee
nagyúr
Köszi a beszámolót, a frissítésről nem is tudtam, ma néztem rá és 3-ra ütemezte a steam ezért volt kicsit hiányérzetem.
Aki akciósan venné hivatalos forrásból (nem szürkeboltos ), annak most a wingamestore -ból érdemes beszerezni.
Első vásárlás esetén 5% off alábbi kóddal: pcgames5off
25,45 dollárért jó vétel.szürkeboltos verzió jelenleg ~22 euro
Aktuális akciós árért érdemes itt körülnézni.
Kezdőknek érdemes a régiót Európára állítani és a keyshop-ok kijelzését tiltani, ha szürkeimportos termékkel nem akarsz foglalkozni. -
biker
nagyúr
Én tegnap nyomtam [link]
utólag kiderült, jött egy frissítés ami feloldja a többi autót.Én nem értem, Jardier és páran mások miért mondják 9/10-re a fizikát, hát ha ennyire élethű, akkor kib@szott jól vezetek
szerintem minden kikapcsolt segédlettel is irreálisan könnyű vezetni, bár csak utcai autók utcai gumival voltak, és való igaz, ilyenekből sokat vezettem vezetéstechnikán is, de akkor is, kicsit nagyon azt csinálta az autó amit kértem tőle, kivéve ha nagyon eltoltam neki.
A fű nagyon jó, a homok tragikus, egyszerűen annyi a sóderágy fizika hogy le kell lassítani az auót 40km/h-raA grafika keveréke az acc-nek és valami forzás ragyogásnak, de szép, csak megterhelő a rendszernek.
Összességében, a legelső 0.1 verziónak jó, jobb mint a rennsport volt mikor kiadták.
-
Enton
addikt
Reméljük a legjobbakat, végül is a acc-t is kipofozták idővel.
-
dino_m
senior tag
A 2025 01. 16-án megjelent az Assetto Corsa EVO Early Acces a Steamen.
Ez lehetne a játék saját topikja. Jöhetnek vélemények, képek, videó linkek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest