Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Az nincs, de ez a mérgező magatartás már nagyon régóta tart nála és már nagyon-nagyon unalmas. Aki ismeri az zömében átnéz rajta, de mindig vannak "újak" akik felülnek a provokálásának és a vége az ami most is van, parttalan vita légből kapott, tényeket mellőző agymenéseken... akkor érzi jól magát, ha tönkreteheti egy olyan topik légkörét ahol nem az ő éppen aktuális bálványai vannak istenítve. Több mint 50 éves, de egy homokvárakat rugdosó óvodás szintjén van mentálisan.
-
zsalesz
aktív tag
Azért ez a része tiszta nekem is, elhiheted. A gond az, hogy LMU - ban minden high és úgy megvan a 97 Fps, hogy nem pörög 100%-on a videókártya. RR 110 Fps szintén majdnem max grafikával. AMS2 120 "felett.
ACC a leggyengébb High-on 75" Fps de az már keményen 100%.
Ja és 7560x1440 a felbontás.Azt hiszem itt még bőven van mit optimalizálni a fejlesztőknek. Bár az ACC - ből kiindulva sok Fps - re nem számítok...
RobbyJr.
Igen ez lehet a valódi probléma. Remélem azért idővel fejlődik...
-
PapírVilla
aktív tag
Én is azt gondolom, hogy jó lesz ez! Inkább "tököljenek" vele +4 hónapot, ne az legyen, hogy kiadás után folyton átszabják az alapvető dolgokat (FFb, futómű, gumik), aztán meg mindenki sír, hogy nem jönnek a megszokott köridők. "Free roam"-hoz meg van most is egy csomó játék, ráér, előbb legyenek stabiak az alapok. Szerintem
-
sentry0
tag
Naivan kikapcsoltam a youtube shortsokat eltűntető chrome beállítást, hogy na végre valami érdekes.
Erre semmi újat nem hallottam.
(Lando Norrisnak van egy jó videója, ahol egyik haverja végigszenvedi Lando egyik edzésnapját. Persze van amiben meg se tudja közelíteni. Ott pl bennavan, hogyan edzik a nyakukat az F1 pilóták erre nagy G hatásra.
Bedobom a linket hátha érdekel valakit. Nem igazán érdekes videó, max ez a jelenet belőle. Odaidőzítettem. ) -
Joshi
titán
Felraktam a legújabb NV drivert (566.36) és Ultrára raktam a grafikát. Vsync OFF, FPS limit Off így 70-110 FPS-em van single playerben továbbra is 3840x1080-ban. Nem rossz ez.
A grafikától továbbra se vagyok elájulva, de nem rossz az is biztos.
Az Nvidia 3090-em vízhűtéses, szóval a hőfokot ne nézzétek. Single playerben 10GB vramot evett a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bedobom a linket hátha érdekel valakit. Nem igazán érdekes videó, max ez a jelenet belőle.