Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaraDani
addikt
Alapvetően a barriereken nagyon rossz az egész, meg a rázókon még. Ezen jól látszik, DLSS ovveride meg foveated rendering nélkül törlés után medium preset, AF Ultára húzása ici-picit segít, de nem sokat. Ez DLSS Quality a videóban, nagyon látványos a barrieren szembe a jobb kanyarban.
videó
DLAA-val sokkal kevésbé jön ki ez a shimmering, de van mindenmhogy az tény, csak a dlss-el sokkal rosszabb. Minden más tök jól néz ki vele, de ez rettentő illúzióromboló. Másnál is ilyen, vagy nekem van valami baj a textúrákkal? -
KaraDani
addikt
Ennyi kellett a játszható szinthez tegnap, de akkor megnézem újra előről, megint kitörölve a videosettingst, meg megnéztem a foveated rendering nélkül mi jön ki. A DLSS ovveride az nem annyit csinál, hogy forceolja a dlss 4-et a játékban levő 3 helyett? Azt gondoltam, az szimplán jobb, vagy lehet hátránya a gyakorlatban?
-
KaraDani
addikt
DLSS nekem picit csúnyácska ennél, több a shimmering meg kicsit talán homályosabb a kép mint kéne. Inkább a render felbontást csökkentettem DLAA-val az picit jobban nézett ki. Ezzel szemben AC rallyban tök jó, DCS-ben tök jó a DLSS. NV appban beállítottam a DLSS ovveride model presetet latestre. Van bármi más trükk még esetleg a játék grafikai beállításaiban ami ajánlott kifejezetten VR DLSS-hez?
-
dino_m
őstag
-
JulesTS
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Netfone
- Óra topik
- Flint 2 OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest