- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Valamit nem értek...
az összes juhtyúber, Jardiertől RBM-ig oda van meg vissza a fizikától. a gumiktól, mennyire éltehű, milyen szuper.ehh? Most vagy én tudok olyan kib@szottul vezetni, hogy eddig azért ment nehezen egyes simek, mert nem volt "elég igazi", és ezzel azért ilyen könnyű, mert végre igazi, vagy mindenki megkapta a maga utasítását.
mondjuk 95%-uk CSAK AC és ACC összehasonlításról beszél, mintha meg lenne tiltva hogy az AC evo rivjúban megemlítsen másik játékot, mert az káros lenne. de nem értem.
ok, első tesztre csak a pár autós kivitelben mentem, utcai autó utcai gumival, de ...
főleg a szuper kiváló gumifizika, amikor 2 körön át tolom mint a hülye és az egyetlen ami nem "zöld" az mondjuk a bal első külső széle, az piros, minden más gumi máshol zöld. hát ilyen se nagyon létezik, ennyire pro gumikezelés default setuppal.minden assist off. mit nem látok, amit ők igen? (mondjuk a kunos utalást nem látom a számlámon?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest