- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Én tegnap nyomtam [link]
utólag kiderült, jött egy frissítés ami feloldja a többi autót.Én nem értem, Jardier és páran mások miért mondják 9/10-re a fizikát, hát ha ennyire élethű, akkor kib@szott jól vezetek
szerintem minden kikapcsolt segédlettel is irreálisan könnyű vezetni, bár csak utcai autók utcai gumival voltak, és való igaz, ilyenekből sokat vezettem vezetéstechnikán is, de akkor is, kicsit nagyon azt csinálta az autó amit kértem tőle, kivéve ha nagyon eltoltam neki.
A fű nagyon jó, a homok tragikus, egyszerűen annyi a sóderágy fizika hogy le kell lassítani az auót 40km/h-raA grafika keveréke az acc-nek és valami forzás ragyogásnak, de szép, csak megterhelő a rendszernek.
Összességében, a legelső 0.1 verziónak jó, jobb mint a rennsport volt mikor kiadták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- BMW topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest