Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Az most is az, bár nyilván szimulációabna nem olyan jó, ( teszem hozzá egy jobb ACC játékos se tud korbe menni vele normális tempóban, hosszú ideig , mert messze nem padlógáz-padló fék mint ACC) de verseny lebonyolításban senki nincs a közelében sem. No meg RF2... De volt idó mikor AC volt a favorit, csak az már elavult, mint ahogy szerintem ,tehát szerintem ez is az , bár elég csilli villi lesz .... ...)
De 25 év alatt sok favoritom volt. Jelenleg LMU messze túlmutat mindennen persze van az a fránya disznóra gyöngyön jelenség, mint itt sokan bizonyítják is ezt !
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
Bakjer. Ez komoly? Meg a játék is effectnek írja kicsit gondolkodj már....! Pl nincs modellezett ut, igy nincs min döcögkön, ezert triggerek vannak rakva az útra, ha átmész rajta lejátszik egy meghatározott ffb effektet... razókő, abs , stb.... Nem egy urtechnika , amióta létezik AC mindig ilyen volt....
-
Lac-coo
őstag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Eléggé alapra tette nálam az új verzió az FFB-t ,döglött volt, hatalmas ,buta középrehúzással kanyarokban. Ránéztem út effekt ,kerékvető effekt nélkül döglött vacak az egész .Persze 10 éve ez jó volt AC-ban ,de ideje lenne változtatni rajta ...
LMU-ban ha megyek 30 -al az úton nem hogy az ffb átadja a rengeteg úthibát de vizuálisan is látszik. Nem effekt, így van modellezve a beton ,és képes is áatadni az FFB. Nos ettől az AC EVO fényévekre van. Pályamodellezés az ilyen ,az változni nem fog, ffb talán javul.
És igen LMU a legjobb, keveset játszom ,miért is en a legjobbal tenném ..Amúgy meghalnátok itt páran, ha nem raknátok valami személyeskedést mindig hozzá !
Nagy baj lehet nálatok az nértékeléssel ....
De ha ettő lpicive lis jobban lesztek, engem nem zavar, hajrá !!!
-
Lac-coo
őstag
Megnéztem ,rettenet gagyi ez az agyon kamuefftezett FFB LMU után..... Remélem ezen dolgozik még nem kicsit.....
-
Lac-coo
őstag
Akinek PCars , AMS2 tetszett annak ez is fog..... Jelenleg ez is olyan minden csúszik mindnehol, de brutal módon fogható kategória...
-
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Hát én ezt nem is véleményezném egyelőre... atyaég .....
-
Lac-coo
őstag
Én kizártnak tartom, hogy pusztán a hírös " majd optimalizálják"-ból duplájára ne adj isten triplájára ugrik majd az FPS... Van egy gyanúm ugyan úgy jár mint ACC: majd idővel hozzáerősődnek a hardverek .....
-
Lac-coo
őstag
Én nem igen jutok el 15 percig, általában megunom előtte....
-
Lac-coo
őstag
Elképzelhető, hogy 2-3 -szorosára nő a sebessége ? Így kimondva azért elég meredek ,nem ? Vagy hát nekem az.....
-
Lac-coo
őstag
-
Lac-coo
őstag
válasz
Bandit21
üzenetére
De az a sim. ami tudja számolni és meg is tudja jeleniteni a fizikailag nem létező dolgokat ! Ezt jelenti a szó, hogy szimuláció .A gondd onnan indul mikor már számításokkal bajok vannak....
Én ilyent tuti nem mondtam, hogy abból látszik jó-e szimulátor mert jó az ffb-je.... akkor AMS2-őt jó szimulátornak tartanám pedig dehogy ...
-
Lac-coo
őstag
válasz
Bandit21
üzenetére
FFB és a szervo tök más dolog. Nyilván te se állítod itt az utcai autókat kb egy pici középrehúzásra nulla ffb-vel. Mert ugye az ilyen.
FFB arra való, hogy a nem létező G-erőket valahogy közölje velünk a jaték....ízlés fontos dolog, dolog kinek mi tetszi kmagánügy, nekem is tetszik a CM F1 sokan leszólják pedig fényéevekkel komoylabb mint aWRC...
De ha valahol nincs kidolgozva egy TC vagy ABS, lásd AMS ahol egyszerűen elveszi a pedál inputot, az nem ízlés kérdése , hogy jó szimulátor-e vagy sem. Vagy hogy egy pontotn blokkolo gumi felmelegíti az egész abroncsot mert nincs felület számolva, csak egyszerű algoritmus, ha csúszik a gumi akkor melegszikazt jól van ...ezektől persze lehet fasza és élvezetes egy játék, de azért szülnek érdekes dolgokat ezek az megúszós szimulációk ... -
Lac-coo
őstag
Kiprobaltam valami utcai Alfa hatsokerekest...
Annyit mondanék WRC 24- bne SOKKAL nehezebb keresztbe menni, pedig az nem szim és ráadásul nem is aszfalt. Azért itt tetten érhető hogy a casual , free ride os emberkét ki akarják szolgálni .... -
Lac-coo
őstag
Mindegy. Azért szimulátor ha lemegyek a fűre akkor blokkolja mintha jégre mennek, es ne fusson valami "okossag" a háttérben,....Vagy legyen hatása 1 százalék, fekero athelyezesnek. Vagy higy 1 értékkel lentebb viszem a tc cut angle-t.. stbs, stb stb.
Mércével 140 nel belerantok kilencven fokot a
kormányban es kb meg se mozdul az autó .. Ez mi ...? -
Lac-coo
őstag
Nekem az ffb értelmezhetetlen. Az a sok kamu effekt érték....az minek kell ??????
-
Lac-coo
őstag
Próbáltam a GT2 Mercedest ( utcai autót még nem, azt tartom, hogy gagyi ...) Nem rossz de a profi szimtől messze van azért... ultra fura az eleje egynesben rántok a kormányon és alig mozdul valamerre, nem is értem .... Fék/tapadás vana fene tudja mi, ugyanolyan érdekes mint ACC-ben abs nélkül se képes blokkolni a hátsó kereket , még fűben sem...
Fék út ugyanaz mint ACC ben , padló végig aztán jól van....Kamu abs vibrálás az FFB-ben meg így a reál lemodelezett LMu után engem idegesít !
Ez kb valami demo állapot, azért asokat szidott LMU EA enneél fényévekkel készebb állapotban jött ki ....
Ennél sokkal jobb igazi szimek vannak, nem gondolnám hogy ez felér azokhoz valaha...Nem a realizmussal akar ez sikeres lennei, hanem gyanítom a sok szép autóval, mikrotranzakcióakkal, dlc döppinggel. Kunos készül a nyugdíjra !
Akinek eddig is ACC volt a netováb bannak továbbra is tetszeni fog....
-
Lac-coo
őstag
Kormány beállítás függő szerintem. Az atoméles moza minden apró renzdülést jelez, remek ,érzem melyik odalon akad meg kicsit a kerék , megmozdul jobra balra , huplin egy pillanatra megtolja az orrát, stb. .Ezen fékúton kb semmi....Egy tompa ellentartás és kész... Kupás Porschén először nem is tudtam , hogy most blokkol a keraék vagy csak simán tolom az orrát.... Szóval nem rossz ,csak számomra ennél van sokkal-sokkal jobb is- minek pazaroljam erre a kevéske időt. És ugye akkor nem beszéltünk a kidolgozatlan ABS-ről TC -ről, stb ...
Jah és kb egy demo szint nem fizetős EA... Nem is értem mi van ott Kunséknál, hogy ezt így kiadta .... Mindenki LMU-t ekézte ,hogy EA és pénzt kérnek DLC-ért, de hát az az első megjelenésekor is fényévekkel előrébb volt ennél .
-
Lac-coo
őstag
Gyors próba :
a megcsúszás, ellenkormányzás jól működik, latszik erre gyúrnak,lehesswen majd jampizni az utakon .... De féktávon nekem értékelhetetlen, főleg LMU után. totál semmi visszajelzés nincs LMU-hoz képest... Ráadásul nincs is mit érezni ,totál tégla féktávon a porsche.. azt ugye RF2 -höz mérem .... ... ez kb nullára le is rontja nálam a jatékot , minden további próba felesleges. Nem ez az a játék amiért sok száz rugót költöttem eszközökre az elmúlt időben ...

-
Lac-coo
őstag
Nálam semmit nem vesz be acontrol beállításoknál , akármit akárhogy nyomok.....
-
Lac-coo
őstag
Egy gyökér vagyok , tudom, de 20 percet néztem streameket , és ugyanerre jutottam. Talán később javul, de jelenleg ennél fényévekkel jobbak vannak a piacon.
Azt hittem, Kunos ennyi sikeres játék után kicsit túlmenz már a garazsfejleszto szintén de nem...
Modding nélkül kivancsi vagyok mire viszi....
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Formula-1
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagy baj lehet nálatok az nértékeléssel ....
Csodálnám ha sokkal gyorsabb lenne ....
kormányban es kb meg se mozdul az autó .. Ez mi ...?