Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
PapírVilla
üzenetére
Vannak ígéretes videórészletek, amin igencsak melósnak látszik 1-1 féktáv... én kész vagyok teljesen, rég vártam így játékot!
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Most van kint a rendes 0.3
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Ja akkor nem a Béta Steam app-ra gondoltál, oké.
Nyugodtan kijelentkezhetsz belőle, ha kulcs lejárás lenne, vagy fenyegetne, akkor arról írnának.Nekem az a bajom jelenleg multiban, hogy az időmérő után ahogy következne a verseny, mindig disconnectel a szerver.
-
Steve1207
veterán
válasz
PapírVilla
üzenetére
Fölös vele foglalkozni, amikor kijön a public 0.3 akkor elméletileg ez is frissül, addig meg használod így. Köv bétához meg úgyis új kulcs kell, akár benne hagyod később, akár nem, onnantól a fő verziókat szedi, mert nem lesz érvényes ez a kulcs, de lesz ugyebár újabb verzió.
Vagy visszanyomod, hogy nem kell béta és visszaáll 0.2-re (ahogy most megnéztem). -
válasz
PapírVilla
üzenetére
Bétás Steamen nem tudod megoldani az Evo béta használatát?
Vagy én nem értek valamit, nem tudom.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nem tudom milyen béta jelentkezésre gondolsz. Én csak simán megvettem a játékot, és vagy a béta verziót használod, vagy annak a bétáját. Bármikor vissza állhatsz a régire.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Ez a bétának a béta verziója.
Steamen belül a játéknál a properties résznél másold be a kódot, és kész:h5gUeGopJOlM5yoJlgFu
-
Steve1207
veterán
válasz
PapírVilla
üzenetére
Szerintem még nem, hajnal 3-kor nyomtam át a bétára, mert nem volt semmi és kíváncsi voltam a ferrarira. Amúgy a VR is elég patent 0.3-ban, csak erre a kettőre néztem rá eddig click and play formában, nem nagyon csesztettem semmit. Tényleg, meg is nézem a múltkor fejtegetett teljesítményemhez képest, hogy van-e javulás.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Na de ki is néz valahogy, és szép.
EVO-t is a legutolsó UE 4.xy-al ki lehetett volna adni, mert jelenleg nagyobb a gyári motornak a gépigénye mint az UE-nek. -
zsozsa74
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nekem mondod? 😁
Amúgy neki szinte csak az AC a király. Én meg úgy vagyok vele, hogy tök könnyen alkalmazkodom szinte akármelyikhez, ha kicsit is szimes beütésű, egyedül az AC-hoz nem sikerült soha és így nem is kedveltem meg.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nálam LMU az első, aztán AC / ACC. ACC-ben az a kegyetlen sok pattogás nem tetszik egyedül, hogy betony kemény a felfüggesztés.
EVO-t is kipróbálom, aztán majd írok arról is. -
válasz
PapírVilla
üzenetére
UKOG-ot néztem twitchen, azt hiszem 14700k procija van, meg 5080, és 2k felbontáson volt neki 140 körüli fps, ami borzalmasan kevés. Tripla monitoron meg 60fps lett volna, így csak egy monitoron játszott.
Ez brutál rosszul van még optimalizálva. ACC, LMU fixen tartja a 235fps-t nálam 5120*1440-es felbontáson. Korlátozás nélkül meg még több.
Még nem próbáltam az EVO-t, de ha ilyen rosszul fut, egyelőre kihagyom. -
zsozsa74
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Azért az már most látszik, hogy ebből 1.0 az kb. jövő nyár. Jó esetben.
-
MasTer
tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Én is megláttam a tenger hozzászólást, aztán azonnal indítottam a Steam-et, hogy frissítse az Evo-t. Aztán csak néztem bután. De ezexerint nem vagyok egyedül, és ezzel a hozzászólással én is generálom a vihart

-
Lac-coo
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Hát én ezt nem is véleményezném egyelőre... atyaég .....
-
GalaHU
addikt
válasz
PapírVilla
üzenetére
Isten hozta! Már ideje volt mindkettőnek...

-
zsalesz
aktív tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nálam ugyanez a jelenség volt amíg nem olvastam a hozzászólásod!
Köszönöm szépen!

-
KaraDani
addikt
válasz
PapírVilla
üzenetére
Lehet itt se lesz ha kicsit kipofozzák majd.
-
KaraDani
addikt
válasz
PapírVilla
üzenetére
cpu: 5800x, 32GB ram, gpu: 7900xt. Szerintem a 3070-el a vram lesz a legnagyobb probléma. Haveromnál meglepődtem, hogy a 12GB-os 3060-al dlss-el meglepően korrekten elfutot 60-90-el egyedül. Ezért cseréltem le a 3070ti-t egy fél éve, mert sokszor belefutottam abba, hogy a 8gb már karcsú volt még iRacingben is VR-ral.
-
KaraDani
addikt
válasz
PapírVilla
üzenetére
Egyedül FSR nélkül medium környéke volt a 100-110 Imola. Itt eszik 12GB vramot kb.
FSR qualityra váltottam azóta, és azzal fetoltam pár dolgot, highra, ultrára, úgy hasonlóan 100-120 egyedül, kicsit kevesebb vram zabálással.
27 AI-val FSR nélkül eléggé leeseik, rajt után is határeset volt mediumon és simán bekajálta mind a 20GB vramot.
Ugyanígy 27 AI-val de FSR qualityvel rajtnál 45-55, utána viszont 60+ megvan és ahogy kicsit szétszéled a mezőny már teljesen elfogadható és a vram használat megállt 17GB körül. -
biker
nagyúr
válasz
PapírVilla
üzenetére
imolán is jó nekem, egyedül 100+FPS
-
biker
nagyúr
válasz
PapírVilla
üzenetére
"Ami nagyon leveszi az a dinamikus időjárás"
jelenleg csak statikus időjárás van benne
a dinamikus az lenne, ha szárazon indulsz elkezd esni és folyamatosan ázik el az aszfalt. -
Joshi
titán
válasz
PapírVilla
üzenetére
Köszi meg van, alig vettem észre.
A váltót is megtaláltam, érthetetlen okból nagyon lent volt a T300RS menüjében. -
válasz
PapírVilla
üzenetére
A T500 mindenkinek ott van? Nalam is ott figyel de fogalmam sincs mit keres ott.
-
Joshi
titán
válasz
PapírVilla
üzenetére
Van egy T-lcm pedálom, egy T300RS kormányom és egy TH8 váltóm. Illetve még egy Bsim kézifék. Azok amit ír, tehát látja őket. Azt hol tudom beállítani, hogy ne automata váltással menjek?
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nekem e autó is van a családban, az ilyen.
A végtelen és állandó nyomatékot nehezen adja vissza a SIM. Nem is próbáltam amúgy de este ránézek. -
dino_m
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Kunos egy futómű bajnok. Senki nem csinálja jobban náluk. Főleg az utcai autóknál.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy nyilván lesznek fizetős dlc-k de azokat általában tömegével valami karácsonyi steam sale alatt szoktuk úgyis bezsakolni, akkor meg megjelenéskor ki lehet kohogni erre 32 eurót.
Ha úgy vesszük az AC 1000 éves, az ACC se mai és mégis szépen életben vannak tartva, én ilyenkor azt nézem hogy a csapat aki kapja mit tett addig, mi várható és miért ne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi