- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Basszus szerintem két éve megy az ACC szerver (köszi Biker!) de ott fénykorában se voltunk ennyien...
-
válasz
RobbyJr
üzenetére
Megnézem majd a Mustangot is, a 296 az alap kocsim acc be, ott a Mustang nagyon jól érezhetően más sok szempontból.
Itt Evo -ba Imolaba szoktam körözni, setupot nem állítottam csak tc2 off TC meg 5 rol 2 re levettem mert különben sin autó volt de a lábam miatt kb 10 kört mentem max. -
válasz
PapírVilla
üzenetére
Ez ki is jött ma?
-
Egyetértek, de a valóságban elenyésző azok száma akik így jutnak felfelé önerőből.
Minimum milliárdosnak kell lenni és emellett sok PR meg reklám és hasonlók várnak. És akkor is évente 3 új arc kerül be az f1be.A játékában van F1 Ferrari és GT3 autó is, azokat ha törod utána lehetne 200 évig játszani hogy össze szedd egy elem árát.
De ez egy sim, szimulálja a vezetést, miért ne szimulálna akár azt hogy egy MX-5 pilóta hogy lesz F1 -es. Ha megcsinálják hajrá.
Csak engem ez nem érdekel.
Azt se zárom ki hogy előbb kész lesz az alap aztán ha ráérnek meg mindig lehet karrier módot álmodni.
Az engem pl challenge rendszerben érdekelne.
Jujj el gokartbol kupába.
Kupából f4be.
Kupából GT cup ba.
Onnan gt3
F3 bol f2 be.
Stb.
De nem egy "vonalon" mert nekem az nem reális. De itt a hangsúly azon van hogy "nekem". Mit számít az. -
válasz
Lac-coo
üzenetére
Persze semmi gond vele.
Nem azt mondom hogy ha egy játékban benne van akkor sikitva szaladok a másik irányba de én szerintem utoljára az NFS Underground alatt foglalkoztam ezzel. És ezzel nem arra utalok hogy aki most kedveli az dedos hanem hogy engem nem fog meg valami miatt ez a fajta játékmód.
Szerintem 2005-2012 közt is online mentem F1 c modokkal meg joeg tudja mivel aztán jött egy szünet a covid -ig de pl ACC be is kB 0% a driver career.
De ha a fejlesztők felmérték hogy állnak én jobban örülök ha elmarad és a többi írt dologra koncentrálnak /fizikai, online, free roam, /. -
válasz
bnorci71
üzenetére
Én azt nem értem, hogy ülünk a több százezres gépek-konzolok előtt, drága monitorokat és vr szetteket nézve tekerjük a dd kormányt, nyomjuk az lc féket rig-en, az egész miskulancia 1 m legalább, és egy 25 eurós játékon aggódunk, hogy bétaként nem tudja amit ígértek.
Teljesen értem, hogy ahhoz szoktunk, hogy amit fizetünk az azonnal jó legyen, de kellett a gépet is állítgatni a rig-et a kormány drivert meg a vr-t is. Azán mégse jó még néha később sem. Nekem ez a játék belefér abba, hogy majd jó lesz.Ha meg nem, akkor is hány pálya és autó benne van már, ha teljes áron is vesszük 12 ezer ft-ért. Az egér drágább.
De ha valakinek hiányzik a sim-es karrier mód és a többi és már most elvárja, mert igérve volt, akkor refund és lehet új egeret venni.
-
válasz
bnorci71
üzenetére
5700x3d Vs 5800 x3d akart lenni az összehasonlítás ami am4 Te meg mentél am5. 7800x3d re meg tavaly időben de értetted szerintem.
Amúgy nem az a vicc hogy 5700x3d es 5800 x3d kb egy árban mennek mert pár % az eltérés köztük hanem inkább az hogy 160-200 ezer Ft ez a két proci.
-
De bakker én egy 2019 és pc vel jutottam el 2023ba oda hogy R5 5600 ra cseréltem a procit és 6650xt re a vga-t.
Egy R5 2600 ről meg egy 1660ti-rol...Aztán meg 24 végén lett belőle 5700x3d meg rx6800. Nem 4070 ti meg super meg nem 9070 nem 5070 főleg nem ti.
Nincs dd5 a gépembe és 7800x3d -t se láttam sose.Nagy dilemmam most épp hogy 40-50 ezer ráfizetéssel csereljem e 7800xt re a VGA -t de arra jutottam minek.
200 fölött meg nem adok VGA -ert.Milyen buborék ez?
-
Jól értem hogy én vagyok a pénzt ész nélkül locsoló sz@rarc?
-
Nem igazán értem a problémát, esetleg gyere át a kormányos/autó SIM topicba.
Ez a next level cucc amit írsz hogy drága az biztos de kb ennyit tudok mondani róla.
Harmada pénzért olyan Atesz cuccot kapsz ami sokkal stabilabb/nem hiszem hogy ez a pedál tartó 40% fölé vitt CSL LC fékkel akár elbirna.
A bázis tartó is elég ropi.Harmadával kevesebb pénzért treq, sim-lab, GT Omega, track racer, alap szettjei kijönnek, ugyanennyi pénzért pedig már a jobban felszerelt 80 as profillal készültek is.
A hazai 2-3 már bejáratott teljesen egyedivé szabható alu profil rig mesterekrol nem is beszélve.Ezek java része gurulós keréken van amit oda lehet tolni az asztal elé amin a pc monitor van.
Persze nagyobb részük monitor tartóval 34 vagy 45 49 single vagy 27 32 hármas felállást is kap de VR -ra az adja a fejét általában aki a desktopon 3440 vagy 4k is meg tudja hajtani.Nekem aszimmetrikus a dolog mert monitoron meg monitor tarton megfogott forintot koltesz vr-ra amihez gyenge a VGA.
Én használt Atesz vazra tettem bontott autó ülést állítható a derék támasz is rajta. Kb 60 ezer volt az egész?
Aztán belottem a monitort ami elfér (34 21:9) a VGA -val ami meghajtja 120-140 FPS körül de ez az egész 400 alatt megállt.És a bázis kormány pedál volt a lényeg amúgy.
Nálad mi a setup?
-
Szerintem magasabb szintű felhasználói élményt szoktál meg mert máshol jobb a paraméterezhetoseg és ezért máshol több FPS -elmeny jön össze az adott setupbol.
Itt meg béta alatt (lehet később is ) ez hiányzik.
De őszintén úgy gondolom cfg be in game el nem érhető VGA beállításokat kb az emberek 1-2% -a bizergal. -
Mekkora a VR felbontás amit használsz?
Mikori verzió ez a viragbolti?
Csak azért kérdezem mert a verzió számok ahogy léptek előre úgy lett egyre több az FPS.
Írtak itt olyat hogy 7800xt ről 5700ti re váltás után már jobb lett a VR.
Ez egy béta játék így szerintem elvárni hogy egy 2 gen-el korábbi közép kategóriás VGA VR ba vigye szerintem túlzott elvárás.
Milyen modern (24-25-) autós játék megy a 6700xt -n jól VR -ba hogy ehhez képest az AC Evo ennyire rossz?
Sajnos nem vagyok programozó kb egy mukkot nem értek abbol a részéből a mondandódnak.
Egy 6650xt-t cseréltem tavaly egy 6800 nem xt-re és monitoron szép a játék elfogadható FPS mellett.
De eszembe nem jutna VR al farasztani a 6800 at se.Ha mindenféle ini meg cfg átírás után jó más játékokban a 6700xt akkor szerintem nem a béta AC Evo hibája ha itt nem érsz célt. (Nem is a Te hibád félre ne értsd de szerintem túlzott elvárás a 6700xt felé önmagában a VR.)
-
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Van már Watkins?
Szerk:
Közbe látom már korábban is volt kép róla. -
válasz
Steve1207
üzenetére
Köszi más volt a baj. Mind2 usb-slothoz csinált egy profilt. A középső fiam meg valszeg kontrollerrel elindította és nem szólt.
Törölni kellett az összes bind-eslést és csak 1 fana wheel maradhatott.
Rögtön vissza jött az ffb... 1 órám elment rá már épp driver fel-le játék fel-le jött volna.
most meg alvás
-
Új pc case-be költözött a pc-m. Sajna a fana bázist másik hátlapi usb-be dugtam be mint eddig. AC EVO ffb nulla bármit csinálok. Controls menübe key-mouse mellett 2 fana wheel majd vagy 4 xinput device majd egy szürke fana wheel.
Reinstallon kívül bármi ötlet hogy lehet életre kelteni?
Sima acc is szarakodott de ott egy preset betöltés megoldotta. -
Nem mondom hogy km hiányzik mert kedden elmentünk Ausztriaba ma meg hazajöttünk tehát az elmúlt 4 napból (helyi tekergessel együtt) 24 órát bíztos vezettem de alig vártam ezt a 0.3 -at és azért ez komoly. Én Hakkinen (majd Kimi) szurkoló voltam de ezt a 2004 es gépet kergetni valami gyönyör.
-
Szembejött yt-on a tegnap kiadott 0.3 videó. Na mondom, nézzük. De nem frissít a játék. Aztán nézem jobban, hogy nincs itt még 0.3 csak egy videó arról, hogy milyen lesz. Pedig meg akartam hajtani az f1 2004-et!
-
Nekem most az van (szerintem 1 hónapja nem próbáltam) hogy játék közben kb 5 mp-enként laggol egyet, kb 2 mp-re.
Ilyenkor gpu kihaszn is lemegy valami 0-10% közé.
Menüben, pályán, bárhol.
Vezetni így nyilván nem lehet, mert jön a kanyar, aztán megáll a kép, és legközelebb amit látok hogy a sóderben vagyok. -
Pre alpha-alphája?
Amúgy jó ez nagyon, most nem azért de már a mostani pályák autók is szerintem bőven megérték autókázni a 30 körüli eurót.
Ha lenne egy open word lehet ki se szállnék belőle
-
Én asszem kb pont ott is hagytam rá hogy meglegyen a 3. Branda Hatchen az Audi meg a második talán 3 csillag de az elektromos Alpina vagy utána már csak 2. Ez van.
Épp nemrég fedeztem be most majd neki ülök a 3-nak pár helyen ahol közel volt amúgy. Néha 5 század kellett azt hittem idegbajt kapok
-
Áádehogy...
Én ha látom a 2*-ot már megyek tovább.
Nem értem teljesen, mert Laguna és M Panorama kifejezetten az ismeretlen pályák közé tartozik nálam (tudom a vonalvezetést de alig megyek rajtuk) és azokon pl a szakaszok könnyen megvoltak, de a teljes körös 2* Lagunában sikerült hamar alig 2 tizedre a 3*tól míg Mount P-n meg alig.
Én elvagyok ezzel, majd ha kész - szándékosan lassan haladok vele, heti 1x ülök oda kb - majd rágyúrok a 3*-okra. Jó mert teljesíthető, de nem is rögtön a maxon. Talán az első fülön még odavoltam, h minden 3* legyen, de pl az elektromossal nem jött össze sehogy és rá is hagytam. Egy csomó autóban van pl rajt elektronika amit nem használok, és a rajtoknál rengeteg (ami néha kell a 3*-hoz a végén) elmegy. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja semmi gond csak letoltam amit ma akartam wrc-ben, és gondoltam erre is ránézek.
-
Na tegnap eljutottam a race-ig academybe amikor hirtelen nullás lett minden amit addig csináltam.
Ma offline de nem piros körrel hanem narancs színnel pulzál.
Se academy se spec events se rent car. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Biztos nincs felkészülve arra, mi van 3 csillag után.
-
Ami a legjobb hogy a béta alatt elért állapot elszállt kezdtem újra.
Tegnap megcsináltam az első kettő ötöst.
De közbe is volt olyan hogy kész volt a 4. csempe de a menübe vissza térve nem az 5. fogadott mint aktiv hanem úgy nézett ki mintha semmit se csináltam volna addig.
Újra megcsináltam az elsőt, menü vissza akkor meg már mutatta újra hogy kész a 4-ig.
Szerintem próbálnak ezt azt és épp arra terelnek amit tesztelnek.
Lehet épp az academyt nézik azt meg akkor így lehet ha mindenki oda van kötve. -
Az tegye fel, az 0.1.5-öt aki felkészül rá, hogy a béta alatt futott academy elvész, és rent-elni azt lehet amire már megvan az (újracsinált) academy.
Én eddig szándékosan csak gt2 merci és imola mentem hogy abból szűrjem le ha változik valami.
Hát most a rent gomb szürke. -
Remélem továbbra is építo jellegűnek veszed:
A 240 hz -bol a freesync miatt semmit se látsz, ha a VGA a felét adja annak, amit amúgy tudna, egy jobb procival. Jóllehet ha csak 5600 ra mész fel akkor meg oda jutunk el, hogy a VGA miatt egy 1440 nagyobb (27-34") monitor sokkal élvezetesebb lenne. -
Ezek meggyőző számok de a sztrarosszfera bol... 9800x3d meg 4090? Anyám
De amúgy köszi érdekes meg ki is jön belőle az X3d ereje csak én 3 polccal lejjeb beszéltem erről. Mármint hogy egy R7 2700 hoz képest jobb lenne egy 5700x is akar.
Azt láttam hogy a 7600x tudja kb amit az 5800x3d de hát na. Azért ott volt egy generáció váltás. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Most nézem milyen állatfaj ez az R9 5900x... Nem semmi, 12/24 4.8 oc és mellé 64 MB L3! Kemény...
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ACC rol írtam példaként, a 2700 VS bármelyik másik mai proci miatt.
Az AC Evo más tészta, ott szerintem nincs még végleges állapot néha jól fut néha nem.Amúgy fsr-el quality vagy milyen módban és médium hajtom fluid motion-el, és úgy nincs gond (mármint 60 alá nem megy rajtnál sem szerintem, egyedül meg 120 fölött van). Megnéztem high meg ultra de ott 30-40 FPS is volt néha.
Őszintén nem néztem múlt hét óta majd újra próbálom este és írok. Nálad azért proci és VGA szinten is van majd 50% plusz hozzám képest.
Érdekes amit írsz mert nálam épp az tűnt fel hogy az FPS magasabb jóval Replay alatt. Ha mondjuk játék közben 100 akkor a Replay 120-130
-
Tegnap nem volt időm kifejteni.
1660ti - R5 2600 al értem 2023 végére.
Akkor jött 6650xt és R5 5600
Végig fhd és 75 hz
Nem túlzás azt mondani hogy ez a lépés magában adott +50-100% ot fps-ben.
24 végén mentem tovább pár hét eltéréssel előbb 6800 (nem xt) majd az 5600 ről 5700x3d. A monitor meg fhd -rol 3440 ami 2.5x szorzó pixeleket nézve.Kb végig jártam tehát azt az utat ami a Te kinfigodban is benne van, CPU -t nézve 2*** közepe majd 5xxx közepe majd x3d eleje.
VGA nem tudom mi lehetett korábban Nálad de a 1660ti majd 6650xt is egy kb mindig duplázó sor a 6800 -ig.
ACC online/ms flight /bfV az első konfig dupláját tudta a második, a mostani pedig több FPS -t tud 2.5* annyi pixelen mint a második.
A 6800 as vga-t pedig 1 hétig használtam az 5600 as procival fhd-n es utána 5700x3d vel még egy hétig és jelentőset ugrott mind az AVG mind a min FPS az 5600 hoz képest.
A 2600 nal végképp jelentős lett volna az eltérés igy tapasztalat alapján jószándékkal mondom hogy "orrnehez" a konfigurációd a vga-val.
Elképzelhető hogy mivel a VGA overkill fhd-ra, kellemes fps-eket látsz, de szerintem egy 5700x proci is dupla fps-t hozna.Vagy megfordítva ha fhd a cél vegyél egy 6650xt-t mert oda az is elég lesz és a mostani procinak még az is sok.
Ha viszont tervben van egy nagyobb monitor (felbontást nézve) akkor ott hirtelen ki fog jönni hogy a VGA-t elfogja a proci.
Nekem is ezer éves b450 lapom van és gond nélkül megy benne az X3d.
-
Ezt az egészet azért nem értem mert tegnap ahogy aktív lett a driver academy ott az összes feladat álló rajttal kezdődik (de úgy hogy enged a pirosba is indulni csak akkor rögtön érvénytelen is) és mind az 5 féle 5 különböző autójával (kivéve az elektromos talán) az összes kísérelt közben azt néztem hogy rohadtul nem megy magától fel a gáz ha tartom.
Nem tartottam pont 13% nal de 13% az épp olyan kevés hogy azzal ugyse indulunk mert 1-be téve rögtön fullad.
Épp az első kis Audi challenge nél jöttem rá rögtön hogy a rajtot is rohadt jól el kell kapni ha akarom a 3 csillagot. -
Én ahogy gyorsan átolvastam ez csak egy Stage a tesztben. Minél többen mennek annál gyorsabban kész.
Aztán majd jön a multi is. Nem kell örökre az academybe maradni ha most kipróbálod. Amúgy én se megyek sose ilyeneket. Utoljára nsf most wanted vagy mi volt ahol offline mentem végig karriert. -
Lfm news discord:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest