- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Próbáltam a GT2 Mercedest ( utcai autót még nem, azt tartom, hogy gagyi ...) Nem rossz de a profi szimtől messze van azért... ultra fura az eleje egynesben rántok a kormányon és alig mozdul valamerre, nem is értem .... Fék/tapadás vana fene tudja mi, ugyanolyan érdekes mint ACC-ben abs nélkül se képes blokkolni a hátsó kereket , még fűben sem...
Fék út ugyanaz mint ACC ben , padló végig aztán jól van....Kamu abs vibrálás az FFB-ben meg így a reál lemodelezett LMu után engem idegesít !Ez kb valami demo állapot, azért asokat szidott LMU EA enneél fényévekkel készebb állapotban jött ki ....
Ennél sokkal jobb igazi szimek vannak, nem gondolnám hogy ez felér azokhoz valaha...Nem a realizmussal akar ez sikeres lennei, hanem gyanítom a sok szép autóval, mikrotranzakcióakkal, dlc döppinggel. Kunos készül a nyugdíjra !
Akinek eddig is ACC volt a netováb bannak továbbra is tetszeni fog....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest