- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
válasz
PapírVilla #512 üzenetére
Nekem mondod? 😁
Amúgy neki szinte csak az AC a király. Én meg úgy vagyok vele, hogy tök könnyen alkalmazkodom szinte akármelyikhez, ha kicsit is szimes beütésű, egyedül az AC-hoz nem sikerült soha és így nem is kedveltem meg.
-
válasz
PapírVilla #512 üzenetére
Nálam LMU az első, aztán AC / ACC. ACC-ben az a kegyetlen sok pattogás nem tetszik egyedül, hogy betony kemény a felfüggesztés.
EVO-t is kipróbálom, aztán majd írok arról is. -
PapírVilla
tag
-
zsozsa74
őstag
Én még nem tudtam megnézni, csak Gamermuscle összefoglaló videóját néztem, ő teljesen ki van bukva, hogy milyen szar a fizika. Hangsúlyozom, ezt ő mondja, nem én. 🙂
-
válasz
PapírVilla #509 üzenetére
UKOG-ot néztem twitchen, azt hiszem 14700k procija van, meg 5080, és 2k felbontáson volt neki 140 körüli fps, ami borzalmasan kevés. Tripla monitoron meg 60fps lett volna, így csak egy monitoron játszott.
Ez brutál rosszul van még optimalizálva. ACC, LMU fixen tartja a 235fps-t nálam 5120*1440-es felbontáson. Korlátozás nélkül meg még több.
Még nem próbáltam az EVO-t, de ha ilyen rosszul fut, egyelőre kihagyom. -
-
PapírVilla
tag
Én is azt gondolom, hogy jó lesz ez! Inkább "tököljenek" vele +4 hónapot, ne az legyen, hogy kiadás után folyton átszabják az alapvető dolgokat (FFb, futómű, gumik), aztán meg mindenki sír, hogy nem jönnek a megszokott köridők. "Free roam"-hoz meg van most is egy csomó játék, ráér, előbb legyenek stabiak az alapok. Szerintem
-
Joshi
titán
Ismét elővettem a játékot, és meglepően jónak tűnt Brands Hatch és a Porsche 911 páros. Érzésre mintha nehezebb lenne vele menni. Természetesen minden segítség kikapcsolva.
-
Hummin
tag
Valahol kommentben rákérdeztek a mostani videó kapcsán a free roam-ra. 1.0-ás verzióra várható jelenleg. Ezen kicsit meglepődtem.
Előbbre vártam, eredetileg augusztusra jött volna.
0.3 egy újabb próbára jó lesz, remélhetőleg még szeptemberben. Dalarának nagyon megörültem, múltkorában 1-2 este azokról néztem videót. Nagyon kívánatos szerkezet. -
zsozsa74
őstag
válasz
PapírVilla #502 üzenetére
Azért az már most látszik, hogy ebből 1.0 az kb. jövő nyár. Jó esetben.
-
Szembejött yt-on a tegnap kiadott 0.3 videó. Na mondom, nézzük. De nem frissít a játék. Aztán nézem jobban, hogy nincs itt még 0.3 csak egy videó arról, hogy milyen lesz. Pedig meg akartam hajtani az f1 2004-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós kamerák
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Projektor topic
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest