Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
válasz
RobexX10
üzenetére
40GB? Megjelenés napján 15GB-ot szedett le steamről és azt csomagolta ki/telepítette. Azóta még hozzávágtak laza 25GB-ot?
Vagy az még azért volt mert csak 6 autó volt elérhető és mikor 20 lett, akkor lett hirtelen 40GB? Kétlem, mert este csak egy pár megás patch jött és már volt 20 autó.
(Én refundoltam, szóval nem tudom tényleg hány GB most, de megjelenéskor 1000000%-ra mondom hogy 15GB-ot szedett le a steam)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy az még azért volt mert csak 6 autó volt elérhető és mikor 20 lett, akkor lett hirtelen 40GB? Kétlem, mert este csak egy pár megás patch jött és már volt 20 autó.